Sari la conținut

Allexinno_86

EX+
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Allexinno_86

  1. Ok, merci merci pt raspunsuri, cred ca mi-am facut o idee. Deci din punctul asta de vedere e cam la fel pe toate, raman alte criterii dupa care se face diferentierea.
  2. Da, ai dreptate, stai si la semafor da nesemnificativ fata de timpul cat esti in miscare. Deci se incinge un pic mai ales cand esti in pantaloni scurti. Dar in cazul CB-ului sau al altor motoare cu racire pe apa (eventual si carenate) nu apare aceeasi problema in cazul purtarii pantalonilor scurti sau a statului la semafor?
  3. Da ai dreptate, e normal carena, fiind din palstic nu o sa conduca asa bine caldura cum o conduce cadrul sau rezervorul, dar ma gandeam ca e conceputa in asa fel incat disipe caldura astfel incat sa nu afecteze rider-ul. Deci sa inteleg ca asta e un mare dezavantaj al unei carenate fata de un naked?
  4. S-au cam zgarcit cei de la Suzuki cu radiatorul ala, e minuscul, nu puteau sa puna si ei unul mai mare? . Imi pun o intrebare, la modelul carenat, datorita carenei care preia caldura de la motor si o distribuie pe suprafata ei, nu ajuta la protejarea picioarelor si a zonei bazinului impotriva discomfortului cauzat de caldura degajata de motor mai mult decat in cazul modelului necarenat?
  5. Merci. Deci sa inteleg ca racirea aia pe aer nu creeaza in nici un caz probleme mai mari decat cea pe apa din puntul asta de vedere? E bine de stiut asta, ca GS-ul ala carenat chiar imi place .
  6. Salut. Revin cu o intrebare legata de racirea celor doua motoare, ca s-a tot discutat aici despre acest subiect. Din parerile celor care au GS am tras concluzia ca racirea cu aer este la fel de eficienta vara ca si racirea cu apa. Dar pentru rider cum se simte toata caldura aia care se degaja prin aripioarele alea de pe motor? adik la 40 de grade nu te coci intre picioare? Va intreb pentru ca mie unul imi place foarte mult GS 500 F, care are tot racire pe baza de aer cu aripioarele acelea, si sincer cam asta ar fi alegerea pe care o voi face in primavara cand imi voi lua motocicleta, dar ma intereseaza si acest aspect al confortului pe care il ai pe motor cand afara este foarte cald. Ma gandesc ca, atat timp cat la CB, motorul este racit cu ajutorul apei ar trebui sa degaje mai putina caldura nu? Multumesc.
  7. Felicitari pentru excursie si pentru poze! Mult prea tari pozele, nu am mai vazut poze asa reusite cu peisaje, de nu mai stiu cand. Eu te cred ca ai aparat performant, dar te si pricepi sa prinzi unghiurile si momentele de minune! Uite din cauza pozelor si povestirilor cum sunt astea, incep cei ca mine sa isi doreasca sa faca mai repede A-ul si sa isi cumpere motocicleta . Keep up the good work!
  8. Salutare! Pana la urma mi s-a pus pata pe GS-ul ala de 500 carenat, din cate imi dau seama e la fel de fiabil ca modelul vechi pe care toata lumea il lauda (e mai nou, ar trebui sa fie asa ), arata al naibii de bine si nici nu e scump. Din ce spuneati voi ar avea saua mai incomoda decat cb-ul, dar ce ziceti o chestie d-asta s-ar potrivi pe saua lui?: aici Mi se pare super tare saua aia cu pernite de aer, dar sunt curios a folosit cineva de pe forum vreo perna d-asta?
  9. Ok, merci pt info! Strang banii si ne vom auzi .
  10. Multam pentru raspuns . Fii sigur ca in momentul in care o sa am banii pregatiti te voi contacta sa vin sa o vad . Nu am mentionat, eu am 1.80 si 75 kg. Am vazut recent pe Louis ca exista niste tipuri de sa care se monteaza peste saua motocicletei pentru a creste confortul. Oricum, in pricnipiu, pe mine ma intereseaza ca mototcicleta sa imi permita o pozitie cat mai verticala si ca saua sa fie cat mai lata si mai moale . La dimensiunile mele GS-ul ar aduce o pozitie mai sportiva fata de CB?
  11. Salut. Si eu oscilez intre 2 motoare dintre care as vrea sa iau unul la toamna. CB500 si GS500. Nu m-am plimbat cu nici unul dintre ele si habar nu am cum se conduc. Am citit mai multe forumuri legat de aceste 2 modele dar nicaieri nu am gasit pe nimeni sa faca o comparatie la confortul pe care il ofera. Ma refer la grosimea buretelui din sa, latimea ei (consider ca astea 2 conteaza mult cand vorbesti de confort) si bineinteles de pozitia corpului fata de pozitia verticala (consider ca o pozitie verticala este mereu mai confortabila ca una inclinata). Spuneti-mi va rog parerile voastre in legatura cu aceasta comparatie. Inca ceva, am vazut pe site-urile de moto SH ca GS500 e un pic mai ieftin decat CB, chiar si versiunea sa carenata e comparabila la pret cu CB naked. De aceea a inceput sa imi placa GS-ul carenat, dar nu stiu un lucru, diferenta intre GS necarenat si cel carenat este doar carena sau au mai fost alte configuratii facute asupra lui (ma refer la pozitia ghidonului, a seii)? Si inca o intrebare: Daca iau un honda CB naked ii pot cumpara si monta dupa aceea carena? Multumesc frumos!
  12. Merci! Si eu stau sa ma gandesc la acelasi lucru, dar alt enduro-touring la banii pe care ii dau pe un varadero de 125 nu prea gasesc, cel putin nu dupa 2001-2002. Da ai dreptate, decat sa il iau si sa ma trezesc dupa cateva luni ca vreau sa il schimb, as putea sa imi iau ceva mai maricel de la inceput. Numai bine!
  13. Seby nu e vorba nici de frica si nici de lipsa de bani, e vorba pur si simplu de informare prin ascultarea parerilor celor care au, au avut sau macar s-au plimbat cu motoarele astea. Eu unul nu m-am plimbat cu ele, nu am de unde sa stiu cum este, de aceea intreb. Salutare!
  14. Ok mersi frumos pt raspunsuri! Eu nu caut performante deosebite la ea, doar sa stiu ca daca ma duc cu ea la munca si inapoi si seara si in week cand mai ies cu ea prin jurul orasului sau cand plec la distante mai mari, reusesc sa ajung la destinatie relaxat si fericit. Sper sa reuseasca varadero sa faca treaba asta . Numai bine!
  15. Mi se pare normal sa fie depasit de nsr la performante, doar nsr e model sport. Despre scarite ce vrei sa spui? Sunt amplasate prea jos? Cat despre franare nu stiu mai nimic dar imi pare rau ca nu are sistemul ala de frane combinate, care il are fratele mai mare si care in cazul unei franari imparte sarcinile pe ambele roti...sau ceva de genul asta . M-as uita si la cb 500 sau gs 500 da mi se par un pic cam prea sport pentru ce vreau eu (adik exact cum ai zis tu, ghidonul cat mai in piept si o pozitie cat mai comoda ). Si kle 500 din ce am citit pe review-uri, am inteles ca saua aia poate fi comparata cu indulgenta cu o bucata de piatra (citat de pe www.motorcyclenews.com). Merci! Salut!
  16. Ai dreptate. Nu se compara cu Aprilia RS125 ca performante, dar eu o vreau pentru comoditate, si cred ca pana la urma asta o sa ramana pt ca nu vreau ca pt inceput sa imi iau altceva mai puternic. Mai bine una mai inceata si sigura pentru inceput. Ramane sa dau o bere cand o achizitionez. Salutare!
  17. Sincer mi se pare ok vit maxima 110 si vit de croaziera 90, ca oricum mai mult de 90 nu are rost sa ii dai decat pe autostrada, te pastrezi si in limita legalitatii . In oras 50-60 is suficienti. La acceleratie cum se comporta, imi permite demaraje sufient de scurte pentru a putea evita anumite situatii din trafic?
  18. Merci. Da sunt ok toate 3. Kle 500 pare cel mai mare si cel mai comod dintre cele 3, cb si gs mi se par mai sport.
  19. Salut! In doua sap vreau sa incep si eu scoala pt categoria A si prin octombrie ma bate gandul sa imi iau in Varadero de 125 asa ca pt incepatori . Voi ce parere aveti despre confortul pe care il ofera ? As putea lua alt motor mai confortabil la capacitate cilindrica nu foarte mare (adica pana in 4-500 cc)? Eu vreau sa il folosesc mai mult in oras dar il voi folosi si pe autostrada? cand zpun confort ma refer la comoditatea pe care o ofera saua si pozitia pe motor (vreau sa fie cat mai verticala, cat mai putin sportiva). Multumesc frumos! S-auzim de bine!
  20. Ok, multam. Inca o intrebare si imi termin pledoaria :): Ozzy spunea ca tinea Varadero-ul la 100km/h in 8000 rpm, deci cam care este viteza de croaziera a lui? Nu stiu daca am formultat prea corect intrebarea, dar cand spun viteza de croaziera ma refer la acea viteza maxima de care ma pot folosi pe lungimea intregii autostrade A2 cand fac drumul brasov-constanta si viceversa, deoarece va trebui sa parcurg drumul asta o data la cateva saptamani. Merci frumos si asfalt uscat!
  21. Salutare! M-ar bate gandul si pe mine sa achizitionez un varadero de 125 prin toamna, cand se strang banutii necesari. Dar vreau sa va intreb ceva, ca sa imi pot diversifica un pic campul de cautari inainte sa il iau, ce alt motor de incepatori as putea sa iau (adik pana in 4-500 cc) care sa poata oferi un confort comparabil cu cel al lui varadero, ma refer aici la o pozitie cat mai buna in sa si o sa cat mai confortabila? Mentionez ca eu am 1.80 si 75kg. Merci frumos si asfalt uscat!
  22. Salut. Ozzy felicitari pentru ultimul post, ai spus tot ce trebuia spus si intr-o forma foarte obiectiva si educativa! Am o intrebare in legatura cu aceste motoare de 125 cc? Care este cel mai comod dintre ele prin oras sau la drum lung? Cu alte cuvinte,care are cea mai confortabila sa si pe care ai cea mai avantajoasa pozitie pentru un drum lung? (mentionez ca eu am 1.80 si 75 kg) Eu vreau sa fac A-ul in august si prin toamna ma bate gandul sa dau banii pe un varadero de 125 cc. Din ce am citit pe tot forumul asta ar fi cel mai confortabil si mai voluminos motor de 125. Asfalt uscat!
  23. Salutare! Alex din Constanta, 23 de ani. Sunt inca nenascut in lumea motoarelor, noroc cu forumul asta ca ma impulsioneaza sa o iau mai repede din loc . Prin iulie imi dau licenta in inginerie energetica (Doamne ajuta!) si in august intentionez sa fac A-ul si dupa aceea ,cat de curand, doresc sa cumpar o Honda Varadero de 125, mi se par prea tari pentru incepatori . Am 1,80 cm si 73 kg deci ,sper ca ma incadrez ca statura, si ca ma voi impaca bine cu ea . Cam atat pentru inceput. Oricum, nu plec nicaieri, sunt cu ochii pe voi, asa ca umpleti in continuare forumul cu chestii interesante si educative cum ati acut pana acum . Asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...