Sari la conținut

ciudinesco

Membru
  • Număr conținut

    90
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    jonyy_ro@yahoo.com
  • Skype
    ciudin900

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Campina-Prahova
  • Motocicleta
    YAMAHA TDM
  • Numar Moto
    :))
  • Club
    NO! WHY??

Informații profil

  • Motociclete detinute
    YAMAHA TDM 850

ciudinesco's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare asa era sa patesc si eu dar am apucat sa verific acea saiba de siguranta si sa o inlocuiesc la timp,tu ai spus ca moto este din 97' stiu ca din acel an a fost schimbat modul de a asigura pinionul cu un filet pe ax si piulita+ saiba de siguranta. Poate ai gresit tu anul. In fine am fost la un magazin de piese pt camioane si am luat o saiba de siguranta seger heavy duty mi se pare ca de 18 era. Bafta multa si sa ne ti la curent cum ai rezolvat.
  2. Salutare de 3 ani folosesc TRW pe o yamaha 850cc si pe un bmw 650cc si pot spune ca nu m-au lasat niciodata la greu!
  3. Cand vrei si ai comanda pt o Yamaha tdm 4tx anuntama si te ajut ca tare mi-ar prinde o bere! :-))
  4. ciudinesco

    salut

    Costica tata esti cumva din Prahova? :-)))
  5. Foarteee tare frate! lasa ca este o motocicleta cu un motor foarte fiabil din cate stiu eu asta daca a ramas la acelasi motor de transalp cu toate un pic mai puturos dar te asigur ca nici nu iti trebuie mai mult! ce sa zic motocicleta in general arata bestial si sa dea Dumnezeu sa si mearga la cum arata si sa nu ai problem cu ea,eu am un TDM 850 si credema ca tare asi lua si eu un Deauville ca asta dar acum sa ma ierti ori eu sunt chior la ora asta ori tu nu ai scris pretul ) cat ai dat pe ea! mersi mult si asfalt uscat si la cati mai multi kilometri frumosi cu ea in frumoasa noastra patrie ROMANIA!! BAFTA MULTA!
  6. ai mare dreptate eu am fost acum 2 luni la autentificare sau identificare si nu m-a pus nimeni sa pornesc capra nu stiu de unde si pana unde treaba cu tobele si semnalizarile si mai stiu eu ce la autentificare fratilor acolo se verifica serile daca corespund cu cele din carte si doar atat de tobe si mai stiu eu ce sa va faceti griji cand va opreste I.S.C.T.R-ul pe drum acolo sa vedeti bai mare! sper ca am scris bine denumirea autoritatii! ))
  7. bai fratilor eu il spal cu motorina si cu periuta de dinti si personal sa stiti ca aceasta combinatie este foarte buna si da rezultate! apoi de uns il ung cu spray de lant catenoil care mi se pare destul de bun si cu o ungere foarte eficace. acum recomand si eu ceea ce am incercat si am experimentat si a dat rezultate daca cineva are ideei mai bune bucuros sunt sa le citesc si sa invat! ))
  8. Doamne!!! cred ca ti-ai pus in gand ca jumatate din noi care vedem pozele sa ne taiem venele de necaz ca nu avem si noi! )))) criminal, daca nu te superi ne poti spune si noua ce an este si cat te-a costat? mersi mult si multi km cu el si fara evenimente!
  9. Mamaaaaaaaaaa ce tun au dat!!!!
  10. Tot respectul pt ceea ce faci si ai facut tre sa ai vointa si foarta multa pasiune ca sa mergi pana in panzele albe pt a realiza ceea ce iti doresti! bafta multa si poate ne intalnim pe soselele romanicai!!! )))
  11. deabia te astept dar te anunt de pe acum ca nu beau decat de la o lada in sus dar nu sunt pretentios merge si Ciucas! )))
×
×
  • Creează nouă...