Sari la conținut

lotzi

INACTIV
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de lotzi

  1. VAND KTM 450 EXC, 2007 PRET 2900EURO. TEL.0723417150 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzari-motociclete-second-hand--ktm-exc%20450-din-2007-438203.html
  2. CLASAMENTE CLASA EXTREM Locul 1 Kovacs Ervin Zsolt Locul 2 Paul Tiberiu Clasa B locul 1 Babitci Mihai Locul 2 Vitos Istvan Clasa C Locul 1 Tulit Istvan Locul 2 Goga Andrea Locul 3 Enache Mugur Clasa Veteran Locul 1 Filtermaister Zsolt Locul 2 Bagoj Botond Locul 3 Puskas Imre Locul 4 Gabor Ladislau Din pacate multi au facut jumatate din traseu.Dar am toata stima fata de concureti care au facut traseul.Era foarte grea dar daca Andrea ca fata a facut traseul......... (no coment).Felicitari lui Andrea.Felicitari dl-ui Mugur care se da de pasiune si A FACUT!!!!!!!!!! Dar totusi multumim toti concurentilor care au participat.Si multumim tuturor oamenilor care au fost implicati in acest eveniment.
  3. Da o sa fie si un picatura de prolog. E gata traseul .NU RATATI !!!!!!!!!!! E foarte interesant. Nu o sa va fie frig pe motoare!!!!!! Mesaj completat
  4. - CUPA MOHOÂŞ – Pe 10 octombrie 2010, ca închidere de sezon vă invităm la o zi de ENDURO de neuitat, ca competiția Cupa MohoÂş din localitatea LăzăreÂşti, jud. Harghita. Cursa va fi organizată de Clubul Sportiv Csiki Enduro & Mxc sub egida F.R.M. Âşi cu sprijinul Consiliul Județean Harghita. Reguli: - Viza medicală (se poate Âşi la fața locului) - Licența sportiv (FRM) se poate Âşi la fața locului - Asigurare (se poate Âşi la fața locului) - Taxa de participare la fața locului în valoare de 150 ron, din care 50 ron taxă pentru protecția mediului - Pentru concurenții sub 18 ani acordul ambilor părinți legalizat - Motoarele trebuie să fie optic Âşi technic pregătite de cursă - Categorii: - Profi - Avansați - Old boys peste 40ani ( se face această categorie numai dacă vor fi cel puțin 3 participanți) - Premii: -Locul I.- profi 1200 Ron - Premii peste 2000 € - Pentru fete nu se aplică taxă de participare - Traseul va fi marcat cu benzi, în intersecții cu săgeții Âşi tăblițe - Motoarele trebuie depuse în parcul rece paralel cu înscrierea până la ora 10:00 - Program : - ora 8:00 – 10:00 - Înscrierea - ora 10:00 – 11:00 – Verificarea motoarelor - ora 12:00 – START - ora 17:00 – Festivitatea de premiere - Alimentarea se poate face la un loc amenajat - Protecția concurentului: - Salvare - Salvamont - Închizător de traseu - Înscrierea la locul de start, în localitatea LăzăreÂşti acordonate gps : N4618680, E2594989, 3 km de la comuna Cozmeni spre Târgu Secuiesc. Cazare : - Cozmeni, 3 km de start, tel: 0723967503 - LăzăreÂşti-Pensiunea agroturistici, tel: 0723712787 - Băile TuÂşnad, tel: 0721393303 Întrebări, dacă aveți pe forum sau în mail: aka.mar@freemail.hu Responsabil enduro: SzakĂĄcs MĂĄrton, tel: 0724087554, e-mail: akamar@clicknet.ro Vă aÂşteptăm cu drag! Mesaj completat Baieti La profi avem o bucla la 3km 600m altitudine.
  5. traseu Xcelent , doar ptr. cunoscatori..... multumim ca unii dintre noi si-au putut repeara ceasul la masa... si n-a fost deranjat oricum vom fii prezenti si la anul
  6. E ZILELE SPORTURILOR! Nu se stie daca organizatorii au cerut ajutor de la FRM?! Ei au mai facut curse si cu FRM si credem ca stiu care e regula.Treaba noastra e sa participam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  7. Buna baieti Am primit o oferta buna de la carpatica asig suna asa: deces 13000 invaliditate permanenta 26000 interventii chirurgicale 100 spitalizare 86 prima de asig anuala 78.89 RON prima de asig lunara 7.89 RON Cum vi se pare?
  8. Cum stati cu pregatiri ?Sa mai topit din zapada?
  9. Nu trebuie sa fie cabinet.Trebuie sa aiba fiecare oras un medic cu astfel de autorizatie. La noi medicul sportiv este seful ambulantei .
  10. Taxa de300ron+ect depaseste ideea de "prieteneasca" Vroiau mai multi sa mearga de la noi dar din cauza asta multi nu se duc. Oricum ne prezentam citva Bere rece, un taur de la hateg la protap si voie buna sa fie
  11. Eu asa vad ca unele lucruri nu sint clare.Zic sa facem regulile la fel daca vrem un lucru serios.propunere :facem regulile (inclusiv si treaba cu numerele)si fiecare punct punem sub vot de cluburile care organizeaza.Si sa fie obligatoriu aceste reguli la toate cursele prietenesti!!!Ce ziceti?
  12. Traseu cu zapada si cu gheata preciz ca nu o sa aveti !!!!!!!!!!!!!!!!! Baieti nu e frumos sa ne organizam unu peste celalalt!!!!Nu e bine pt nimeni!!!!
  13. Asa cum am promis, puteti vedea Mesaj completat Mesaj completat Mesaj completat Mesaj completat t_li_motocross500_kb.zip
  14. prezent la endurocross Ceva detalii despre obstacole ??????????????
  15. Sa desfasurat cursa de SNOW MOTOCROSS cu bine fara nici o zgarietura. (Intradevar era foarte grea) Cine a participat poti fi numiti adevarati motociclisti. In sezonul de iarna e un pic tare aerul la noi dar totusi asteptam la mai multi motociclisti!!!!!! O sa pun cateva fotografii pe forum in cursul saptaminii viitoare.
  16. Numai cu cauciucuri tinte se poate da !!
  17. Da e voie cu cuie. Daca tine vremea asa numai cu cuie putem sa ne dam ! Anul trecut ne dadeam si si. Foto poti sa vezi pe www.simcat.ro la rubrica motocross "ALCSIK KUPA 2009" VA ANUNT MIERCURI SEARA CUM E PISTA!!!!!!!!!
  18. Daca organizezi ceva sint multe pareri pro si contra. Nici mie numi place ingramadeal dar cum e proverbul (daca nu ai cal e bun si magarul) Intradevar daca stai sa te gindesti e (periculos)toata viata e un pericol la cauciucuri cu cuie nare ce cauta piulita ! noi confectionam astfel:nu trebuie neaparat sa ai cauciuc nou insurubezi pe dinauntru in fiecare crampon suruburi de6pe40, nu mai lungi! inainte sa montezi camera sa pui furtun de pompier sau o camera sparta ca sati aperi camera.astfel de cauciucuri se gasesc si in comert ! Nu e un campionat ca sa te omori sa fi primul, va fi o intilnire prieteneasca sportiva,competitia asta o sa fie a saptelea, pina acum nu a fost nici o zgirietura,TREBUIE SA AI GRIJA DE CELALALT!!!!!!!!!! si speram ca asa o sa fie si anu asta ,mai multa atentie si nu se intampla!!!!!!!!!! Anul trecut puteam sa ne dam si fara cuie ,speram sa fie asa si acum?!
×
×
  • Creează nouă...