Sari la conținut

Caniggia

Membru
  • Număr conținut

    342
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.cristianscutariu.ro
  • Yahoo
    degausschris

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti/Berceni
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    BMW F800GS

Vizitatori Recenți Profil

1.127 citiri profil

Caniggia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. iulie-august 2015 nu exista date fixe de plecare/sosire deocamdata
  2. Ce motor? Cine, eu? Eu o să am un motor adventure-touring, cerință pe care o am și de la cei care sunt interesați pentru asta. Sigur, nu orice motor, ci unul în care să aibă încredere că îi va duce 12.000 de km în condiții de drum prost și foarte prost.
  3. Nu e cazul unei discuții despre bani, așa cum spuneam, e un proiect mai complex și dacă e cineva interesat trebuie să fie interesat de experiență, partea financiară se rezolvă. Singura cerință e să aibă motocicletă, una potrivită pentru așa ceva. La mine nu e cazul de Hornet, Hornetul stă acasă.
  4. O lună. Ca bani, discuția e mai complexă și o port doar dacă e cineva interesat în mod real.
  5. In ”calitate” de individ care a fost de multe ori in Ucraina in ultimul an iti spun ca nu e chiar asa periculos. Evident, daca eviti zona de conflict. Serios, e chiar safe in centru-vest. Am nevoie de insotitor pentru foto-video.
  6. Culmea, însoțitorii sunt cel mai greu de rezolvat aspect al unei astfel de drumeții. Și problema e că sunt esențiali în planul meu. Dar nu disper. Încă
  7. Cunosc perfect tot traseul, cu tot ce poate oferi el în materie de ”vizitabile”. De asta apelez doar la cei care au o pasiune pentru partea aia a lumii, așa plictisitoare cum poate părea la prima vedere.
  8. Lucrez la un proiect si as vrea sa stiu daca e cineva tentat, de principiu măcar. Detaliile pe care le pot oferi sună cam așa: București - Kiev- Moscova - Magadan, adică unul dintre cele mai mișto trasee în spre est. Sunt cam 12.000 de kilometri și e vorba doar despre dus, întoarcerea ar fi cu avionul. Include, desigur, și faimosul Road of Bones. Există printre voi cineva tentat să își petreacă toată vara făcând asta? Cineva care să aibă motorul potrivit, plus niscaiva abilități de foto-video. Dacă aspectul financiar ar fi suportabil, v-ați băga la așa ceva?
  9. Caniggia

    accident mortal

    Avea 21 de ani si R1. Bun asa, ce bine i-a prins... Este incredibil cat de putina minte iti trebuie pentru a evita astfel de situatii si cu toate astea ele se intampla, cel putin vara, o data la doua zile. N-am citit tot topicul insa ma intreb daca vreunul dintre voi a bagat clasicul "hai sa mergem la inmormantare cu motociclete, ca asa ar fi vrut baiatul". Sigur asa ar fi vrut, cum toti cei care mor pe motociclete vor... Trist...
  10. Salutari, Are cineva de vanzare un capac de radiator? Al meu s-a fisurat in dreptul filetului, motiv pentru care cand depasesc 104 grade se formeaza un mic gheizer in dreapta motocicletei mele. Mobra e din 2006, in caz ca ar putea sa difere radiatoarele in functie de an. Astept niste semne! Multumesc!
  11. le cedez cu placere, dar numai dupa ce imi gasesc altele in loc
  12. Le am pierdut pe toate 4. Am altele care nu ma multumesc estetic si vreau sa revin la ''radacini''
  13. Salutari! Vrea cineva sa scape de semnalizatoarele originale de pe un Hornet? Daca da, sa imi dea un semn!
  14. Eu am bagat in ea 16 litri jumate, dar nu cred ca mai avea deloc deloc. Am clatinat-o si nu se mai auzea nici dreaq. E 06 a mea, au rezervoare diferite?
×
×
  • Creează nouă...