Sari la conținut

eCostin

INACTIV
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.ecostin.com
  • Yahoo
    umblarici

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Suzuki Intruder 1800
  • Numar Moto
    B-31-WFI
  • Club
    -

Informații profil

  • Interests
    internet, gadgets

eCostin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Merge cineva sambata spre Vama? Cu intoarcere duminica seara? :-)
  2. Salut tuturor! Am participat la marsul motociclistilor. Felicitari organizatorilor. Parerea mea o gasiti pe blogul personal. Mai am pentru voi: - un interviu cu bebelusa. - 402 imagini de la concursul de drifting de ieri + cascadoriile motociclistului pe KTM. Maine o sa public si un filmulet cu ce am mai vazut pe acolo. E material video inca needitat iar acum nu mai am nici timp nici rabdare :-) Multumesc, C.
  3. Mircea si Florin in Vama Veche we trecut. Impachetau ). Apare si un intruder alb la un moment dat. E coleg cu mine in Pro
  4. Nu-l luati in seama pe Florin. Inca mai e entuziastmat de cand am facut burn-out cu intruderu' de 1800 in nisip. Ziceai ca sau lansat 15 bombe sol-sol PS. am si cateva poze insa le pun diseara. Aseara am picat blana. Am uitat ca am facut si un filmulet cu o super mobra la Dacorum. Ne-om vedea in seara asta pe Matei Voievod daca ajunge careva .
  5. eu nu am propus "intr-un fel" mare. Eu propun NUMAI mare ). Doar un Transfagarasan (cu stat peste noapte acolo) m-ar mai putea intoarce din drum insa eu cred ca in fiecare weekend ma voi indrepta numai catre Vama Veche sau 2 Mai. PS. Cazare daca vreti va trebui sa rezervati de luni, marti. E greu direct de acolo. :/ Si uite si pozele mele de la Ciolpani din prima zi: http://picasaweb.google.com/costin.cocioab...acMotorsRomania @ praf.
  6. Eu cred ca ar trebui sa luam un serviciu de sms de alerta. Cand se merge in bikers, poc. Un sms! ))) PS. BAI! Deci eu propun sa se mearga la Vama Veche sau 2 mai in fiecare week end. Este fenomeno-bestial. De la tzatze pana la cuba libre (Emoticoanele astea's pentru Larry ca am vazut ca-i plac) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  7. cred ca in jur de 7:20. depinde de trafic. Pe Florin il luam de acasa caci deh, sta pe DN1. 0752 142 688 e numarul meu. daca nu raspund inseamna ca sunt pe drum si va sun cand poposesc pe undeva
  8. Eu o sa plec pe al 7 de la munca. Asta inseamna ca pe la si jumate il preiau pe Florin de pe DN1. ) PS> La noapte se preconizeaza o plecare in Vama. Poate ne strangem cativa si facem Night Ferocious and Cruel Chopper Riders . Mai multe detalii la Ciolpani
  9. Eu, insa vreau sa plec la noapte. Pe racoare
  10. Eu. Ma gandeam sa plec vineri spre sambata, sa ajung in Vama inainte de rasarit. Cazare sambata noaptea. Mancare, bautura, plimbari si somn 2 zile
  11. Vine cineva la Vama Veche w-e asta? Eu ma gandesc sa plec vineri seara->noaptea sa ajung sambata dimineata devreme, inaintea rasaritului. Bautura, mancare, somn, mancare, cazare, mancare, plimbarea de seara, gustare )). Ma intorc Duminica seara. Cineva interesat?
  12. eCostin

    Accident Dn1

    Aseara l-am gasit mai "odihnit" si am apucat sa stau de vorba cu Florin. A observat imediat ca mi-am luat alta geaca, de vara. Mi-a spus: un milion jumatate. I-am replicat: trei! si o sa iti iei si tu. Se pare ca vrea )) E spre bine. Saptamana critica a trecut. Va mai suporta se pare cateva operatii... la cap... . O sa plec trei zile din tara insa sambata o sa merg iarasi sa vad cum se mai simte. Sper sa il gasesc cu mai multa vlaga in el .
  13. eCostin

    Accident Dn1

    A inceput sa vorbeasca. Greu, fara sa spuna multe cuvinte insa intelege si raspunde. Se pare ca e spre bine...
  14. eCostin

    Accident Dn1

    Nu mai aruncati zvonuri aiurea (sau) din auzite. Ieri i-au facut tomografie si nu au aparut alte complicatii fata de astea pe care le stim deja. Nu l-au mai sedat, l-au scos de pe tuburi. Starea lui de moment se mentine in continuare grava insa se vede cum lupta. Misca, se scarpina, ridica mainile, picioarele. Nu a vorbit. Raspunde in continuare daca cineva il striga si i se spune sa stranga pumnul insa eu azi l-am gasit foarte agitat, am stat cateva minute inauntru si am iesit. Vesti naspa nu sunt azi. Febra era basm. A facut aseara din cate am inteles un 39 insa nu a iesit din parametri normali conditiei in care se afla. Vestea buna e ca... respira cu plamanii lui. De azi de dimineata.
  15. eCostin

    Accident Dn1

    Ai PM. Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...