Sari la conținut

hestianaugustin

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de hestianaugustin

  1. Buna ziua colegi. Sunt în căutarea unui Gsxr 600/750. Am de fabricatie 2008. Zi faina.
  2. Asa arata la mine problema.Tin sa mentionez ca nivelu uleiului este in parametrii.
  3. Ajutor Nu pot semnalizare.Sa fiu cat mai explicit.Semnalele luminoase nu merg.Asta in ideeia in care sezonul trecut imi făcea probleme decat semnalizare a din stanga.Dar acum refuza sa mai funcționeze si dreapta.Am reusit intr-un final sa semnalizez dreapta pt nu mai mult de 5 secunde.Dupa care ....moarte iarăsi.Nici Martorii din bord nu-mi arata.Deci ce am de făcut.
  4. hestianaugustin

    Cumpar

    Seara buna tuturor!!!! Cumpar combinezon. Sa fie din 2 bucati. Marime 48-50. Piele. Astept ofertele voastre!!! » Post actualizat in 11 Feb 2017 11:34 Nimeni,nimic???
  5. Ajutor va rog....Help.La ce riscuri ma supun?Exista posibilitate de incendiu?Tinand cont ca picura relativ des,lacrinraza cam la 3-5 secunde? De unde pot procura piesa?Si care este pozitia normala a manetei?
  6. Multumesc mult.Un site de unde le pot comanda poti sa-mi recomanzi? » Post actualizat in 06 Aug 2016 17:46 Multumesc mult.Un site de unde le pot comanda poti sa-mi recomanzi?
  7. Ma poate ajuta cineva cu un sfat? » Post actualizat in 06 Aug 2016 12:34 Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
  8. Vreau sa cred ca rabdarea-i punctul meu forte.......cat despre iesit in trafic ......cel putin sa invat sa o stapanesc abea dupaia intra in calcul si traficul
  9. MUltumesc frumos..........dar nu-s din Bucuresti Sunt din Caras-severin.Dar la amine este o mare problema am de 6-7 ani pernis dar nu am mai rulat pana acum.Deci au trecut ceva aniiiiiii buni de cand am terminat scoala si pana acum.Cred ca ma voi duce sa mai iau cateva ore cam multe cred eu.Si eu am am ACEELAS SOC NU POT CONDUCE ASA CEVA,dar o sa-l elimin » Post actualizat in 26 Aug 2014 19:13 Ok....am observat dupa aia caand am citit la tine la profil(ca esti din Sibui)
  10. Am dat examen. » Post actualizat in 26 Aug 2014 18:57 Pai asta cred ca voi face Nici nu ma gandesc sa ies in trafic cu ea pana nu o voi putea stapanii relativ decent.Si eu o sa ma plimb singur,pt ca am mai citit pe cateva siteu-ri si in cateva toppicuri ca ar fii cel mai indicat sa te plinbi singur,mai plimbandu-te cu cineva instinctiv ve-i vrea sa o dai dupa el si in ideeia ca este si mai experimentat decat tine,riscul unui accident se sporeste. » Post actualizat in 26 Aug 2014 19:01 Iti multimesc.Dar cred ca nu-i cu putinta De unde esti?
  11. Din fericire detin un garaj unde o pot "adaposti" Nu ma grabesc de aceeia am si ales sa ma invat mai intai sa plec din ambreaj. » Post actualizat in 26 Aug 2014 15:36 Hmmmm,parerea mea este ca le mai pot 'forta' sezonul asta o sa fac niste poze maine.Sa imi spui si parerea ta. » Post actualizat in 26 Aug 2014 15:41 Asta am si facut astazi...in parcarea unui bloc....Sincer eu ma gandeam sa merg in parcarea unor supermarketuri de pai aici.Sincer iti spun ca mi-a zis cineva azi ca imi va fii greu sa ma invat/obisnuiesc cu el Cat despre trafic nici nu ma gandesc,iese total din calcul.
  12. Mi-am luat crash-paduri sunt deja montate.va prezint maine poze cu ele.
  13. Ea este Honda mea.Desi am de mult permis categoria A.Abea acum am reusit sa-mi indeplinesc un vis sau mai bine zis capriciu. Este din anul 2001 Azi m-ma suit prima data pe ea,si m-a cam speriat,dar am stiut unde ma bag cand am achizitionat-o. Tin sa precizez ca nu am mai condus nici scuter nici motocicleta.Am reusit sa plec cu ea de pe loc insa doar cativa metri,si decat din ambreaj,fara sa accelerez. Ce ma sfatuiti?
  14. Sunt incepator si nu stiu ce Moto sa imi iau,am citit si recitit bespre cilindrea potrivita si cam tot ce tine despre incepatori .Dar nu am gasit un clasament clar al fiabilitati motocicletelor Numele Constructorilor asta mar interesa
×
×
  • Creează nouă...