Sari la conținut

narin

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de narin

  1. Pe Splai pe la 11 am, din directia Eroilor spre Cotroceni, chiar inainte de intersectia de la pod Cotroceni am vazut o masina de teren care parea, dupa pozitie, ca iesea din coloana, lovita dreapta fata destul de tare si un scuter langa. Era prezent SMURD-ul si o salvare, pe scuterist nu l-am vazut, si nici sange pe jos parca nu era (sa speram ca e bine, desi impactul sigur a fost puternic). Clar vina soferului, desi cred ca si scuterul avea viteza prea mare inainte de intersectie (mai ales ca ei nu prea au experienta de trafic in general). Poate mai stie cineva ceva! Sper ca e cat se poate de bine!
  2. Am citit si eu cateva comentarii, nu intru sa postez decat daca am ceva de spus, asa ca: 1. pt noile modele BMW exista si 650 si 800 gs (ambele au acelasi motor, difera la alte chestii, vizitati site-ul BMW) 2. nu exista comparatie intre BMW 650 gs monocilindru si Transalpt 650 V, sunt din alte lumi - Transalpul castiga detasat. Desi pe teste pare ca BMW-ul castiga pa demaraj si manevrabilitate , sincer, dupa ce le-am testat, nu prea cred (Motoarele pe injectie nu mai au acelai zvanc). BMW-ul este o alegere a oamenilor scunzi pt inceput, atata tot 3. Dupa cum arata 800 gs, cred ca ar putea fi o concurenta, dar nu si la bani (avantaj mare Transalp) 4. Avantaj Transalp, este faptul ca se coporta f bine pe touring, dar si pe offroad gen Transalpina (facut, si la acceasi viteza cu un Dakar de la BMW, nu vreau sa stiu cum ii era fundul, ca venise tot din Buc). Prin urmare, va rog reconsiderati opinia pt BMW 650 gs, el este doar de oras si offroad-uri mici daca vreti sa aveti confort cat de cat. Transalpul e mai greu si mai inalt dar mult mai confortabil si performant.
  3. Si eu am o pb similara cu rugina din rezervorul hondei mele, daca poate cineva da detalii mai complete, despre metoda, produse, preturi...
×
×
  • Creează nouă...