Sari la conținut

greyhound_shadow

EX+
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de greyhound_shadow

  1. multumesc de sfaturi. mi-a fost cam greu sa gasesc raspunsuri la intrebarea asta pe net. In general abilitatea asta la cruisere pare sa nu fie discutata aproape de loc. dar luand in considerare starea drumurilor din afara,a discuta despre comportamentul lor pe drumuri stricate ar fi pentru ei un exercitiu de imaginatie mai degraba. mersi din nou. si toamna lunga tuturor intrusilor!
  2. va salut.vreau sa pun o intrebare posesorilor de intrudere de 1400. se descurca bestiile astea pe drumuri mai laturalnice si nu tocmai netede? in special in ceea ce priveste controlul nu neaparat comfortul.nu sunt un mare fan al autostrazilor si asta e cam singurul impediment pe care il mai vad in am-mi lua motorul asta.
  3. http://www.clarity.net/adam/buying-bike.html -poate gasesti niste sfaturi utile aici. noroc la cumparat
  4. CLUJ O casa in Floresti, la 4 km de cj, pe europeana catre oradea. etajul si podul unei case cu curte, loc la nevoie pt 10 oamen, 6 in paturi restul pe jos. loc de parcat motoare in siguranta.muzica rock tare si buna, haleala si bere fara nici o rusine daca ati ramas fara. Stau la o aruncatura de bat de un service de motoare. am o dacie papuc daca ati ramas in pana pe o raza de 20 km ziua, 60 noaptea,sau pe ploaie (stiu cum e) zona misto in jur Am fost de multe ori ajutat pe drumuri cu si fara motocicleta, in tara si in afara. dar stiu cum e sa fi singur si fara mijloc de transport departe de casa. Mihai 0747390441 If you come down to the river I bet you gonna find some people who live You dont have to worry if you got no money People on the river are happy to give ) , IN CURAND SI IN ROMANIA
×
×
  • Creează nouă...