Sari la conținut

porcilla

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    cb500f
  • Numar Moto
    ct-81-air
  • Club
    tinzator tanga

Informații profil

  • Motociclete detinute
    cbf500

porcilla's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pai si cum dau de el? ca nu stiu? si daca le-a lasat pe undeva pe undeva pe la bar, am intrebat si mi-au spus cei de acolo ca acte nu au gasit, decat un telefon si o cheie de motoreta, si am plecat cand nu mai ramasese aproape nimeni...acolo.Pacasac a plecat la mare din cate stiu eu azi, dar el are vreun numar ceva de al lui Dan Buji??Oricum multumesc mult pt info.
  2. Mie una asa cum a fost a fost O.K Poate ca daca era o locatie mai draguta si macar cu putina iarba pe ici pe colo si cate un copac era de 10 ori mai bine.Referitor la motorete rupte pe la ore din astea 3-4 dimineata, cred ca au fost mult mai putini decat la Sibiu anu trecut, unde a fost o gasca din asta din Alba cu gixere de 600 parca si unu din ei cu cu ceva honda cbr bineanteles din 91,-92 care le-au rupt in continuu pana pe la 5-6 dimineata ,pana cand mai aveam putin si ne luam la bataie cu ei,dar pana la coada au crapat motoarele singure.In concluzie cine a avut cu cine s-a simtit bine cine nu nu.In plus un amic de al meu a fost lovit in fata mea, pe drumul spre Brasov de un Dacia papuc, si dai spitale si chestii noroc ca bine ca nu a patit nimic grav. Am mai dat anuntul asta dar il; mai dau o data .Am pierdut(furat) actele si 2 telefoane.Ma rog normal ca vreau decat actele si nimic mai mult. Talon motoreta Honda Cbf-500,Talon cotet Ford Fiesta,B.I Cristea Ionut,Permis conducere :Cristea Ionut,ma rog card si alte chestii care nu sunt chiar atat de importante.Daca stiti pe cineva care a gasit sau care a dus la politie sau orice info va rog sa imi dati si mie un semn sau un mail macar ca telefon acum nu mai am pe adresa ionutcristea2000@yahoo.com sau cine il stie pe Pacasac sa ii cumnice lui.Treaba nasoala e ca fordul e de la firma si astia fac cam urat. In rest toate bune si asfalt uscat si sa ne vedem cu bine la urmatoare intrunire.
  3. Am si eu un cb500f pe care l-am luat de 2 saptamani din 2007 pe care am dat 3000E cea ce mi se pare super deal , dar singura problema este ca trage putin dreapta cand iau mainile dupantul a ghidon, in rest merge foarte laser.As vrea sa ii iau si eu un geam macar pentru ca de la 120-130 ma cam darama vantul.Daca e ce parbriz imi recomandati sau poate are cineva de vanzare.Am mers si eu cu el maxim cu 170 si sincer nu cred ca merge mai mult cel putin asa cum e el necarrenat.In schim intr-adevar de oras e cea mai tare ).Consumul e undeva pe la 5 si ca demaraj a1-a,a2-a ,a3-a nu te bate nici o masina de manelisti ,cu toate ca netoti au fost care au vrut si culmea imi dadeam seama dupa ca ei se fac cu mine ca eu nu fac chestii din astea.Si inca o chestie la cat se face revizia ca e inca in garantie si au fost facute reviziile la Honda si asa vrea sa le fac si eu sa nu pierd garantia care e pana in 2009,ultima a fost facuta parca la 6000.
×
×
  • Creează nouă...