Sari la conținut

adiking

Membru
  • Număr conținut

    69
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    adi_mitu2000

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Orasul luminilor mereu aprinse!
  • Carnet moto din
    plastic
  • Motocicleta
    CBR F4i Sport
  • Numar Moto
    La rand!

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki DR-Z400S

adiking's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Subscriu si eu cu cateva poze de la momentul intalnirii cu grupul. M-am intors acasa cu amintiri frumoase alaturi de veteranii care au multe de povestit. Niste oameni deosebiti! Multumim ca ne-ati acceptat in grup la intoarcere.
  2. Eu de abia m-am intors: Bucuresti-Ghimpati-Giurgiu-Prundu-Oltenita-Bucuresti 210 km; cald, peisajele au inceput sa nu mai fie verzi, sunt mai triste, dar placerea plimbarii a ramas. Imi pare rau ca nu am postat de ieri, poate iesea cu mine cineva, sau faceam un traseu agreeat de toti.
  3. Asta e (s)explicatia locului http://wikimapia.org/61596/ro/Proiectul-Esplanada Deci ne intalnim in piata sau in rond?
  4. Diseara, Constitutiei sau Esplanada aka rond BGS?
  5. Intors proaspat din concediul in care am facut destule (la plecare pana in Sofia l-am intalnit pe Costin care se intorcea din Grecia, care arata de zile mari ca dupa concediu, pacat ca nu l-am si imortalizat fotografic), am apucat sa pun cap la cap o mica expunere a unei intalniri moto la care am participat in Grecia la sfarsitul concediului /index.php?/topic/668147-harley-davidson-16th-national-rally-and-bike-show-greece/ Enjoy.
  6. In datele 2/3/4 sep 2011 in campingul de langa oraselul Stylida (Grecia), la 270 km de Salonic pe drumul spre Atena, sa desfasurat "Harley Davidson 16th National Raly and Bike show" care se tine o data la 3 ani. Norocul meu a fost sa fiu in concediu in aceasta perioada chiar in acest orasel si accidental sa vad afisul la internet cafe-ul din centru unde am mers doua zile pentru verificat mail-ul. In seara de 3 sep soarta a decis ca sa merg la acest eveniment, si asa m-am urcat in masina si in tromba am demarat spre distractie. Ajungand la fata locului bungalori, rulote, corturi si motoare cat cuprinde (numai Harley-uri)si atmosfera cat cuprinde: lume civizizata (adulti, copii, veterani) si pusa pe distractie, foarte curat, mancare accesibila, berea curgea valuri valuri pe ritmurile unei formatii grecesti care cantau bine numai rock si pe ritmurile "tunetelor" motoarelor ambalate.......... Zona de expozitie moto era in spatele scenei unde canta formatia, iar dance floor-ul era in fata scenei: Sa incepem cu pozele cu motoare: Posesorul isi apara in stil propriu Harley-ul - cu Smith & Wesson Mergand mai departe prin zona amenajata pe iarba de expunere a motoarelor ajungem si la tuninguri, jos in poza: "INDIGO" Numita GTR: Si spatele GTR-ului Pe iarba baietii le turau si din cand in cand un mic burn out tot pe iarba. Orasul Stylida vazut de pe plaja campingului Interstate Inca un tuning Turometrul si kilometrajul pe dreapta La fiecare 10 minute intra cate un motor pe dance floor si defila turat cateva secunde moment in care toata lumea ovationa. Printre dansuri care mai de care si parade moto se mai strangea lumea sa priveasca si un dans (a se citi streaptease) calarind cate un biker poza si link - atentie la minorii cand vizionati acest spectacol pentru adulti responsabili Urmeaza si un burn out foarte apreciat de participanti Presedintele clubului Harley Davidson Grecia supraveghea indeaproape desfasurarea (savura la maxim cu urale) Retragerea cu aplauze a generosului domn care ne-a incantat cu burn out-ul Zona unde faceau burn out, erau 3 locuri "nerge", unde se incingea, ce credeti??? --distractia si cauciucul-- In spatele scenei motoarele expuse, copii si lume care se simteau bine Continuand plimbarea prin zonele de expunere sau din parcarile amenajate a motoarelor, mai gasim si prezente atragatoare feminine dornice de a calari alte frumuseti And lucky number 13 - era atat de neagra si de slab luminata zona unde era expusa incat doar la tabela cu numarul am putut face poza. Favorita mea - V-rod: Inca o frumusete neagra Iesind un pic de pe iarba, gramada de motoare parcate fiecare pe unde are loc, care mai de care (sute de motoare): Iar la final prin camping am mai zarit o "colorata" Sper sa va fi incantat privirea cat de cat sa auzim ca se organizeaza si la noi asemenea evenimente de amploare pline de voie buna si bun simt.
  7. SUPER.. Felicitari pentru calatorie si pentru expunerea in cuvinte si poze.
  8. Eu dau pe www.imnh.ro care sa schimbat si nu se mai numeste asa si te redirectioneaza in noul site al lor www.meteoromania.ro link-ul de la INMH cu PROSTnozele este http://vremea.meteoromania.ro/ Ei emit conform DEX-ului: PROGNĂZĂ s.f. 1. Previziune, prevedere bazată pe date științifice; (p. ext.) pronostic. Text în care se arată modul cum va evolua vremea într-un anumit interval de timp. 2. Anticipare a desfășurării în viitor a unor fenomene și procese din domeniul economiei, tehnologiei, științei, societății în ansamblul ei etc., plecând de la experiența anterioară și folosind metode și tehnici necesare obținerii de cunoștințe privind evoluția acestora într-o perspectivă mai îndepărtată. 3. Prevedere a apariției unor boli criptogamice sau a unor dăunători ai plantelor în vederea luării din timp a măsurilor de combatere. [Cf. fr. prognose, lat., gr. prognosis < pro – înainte, gnosis – cunoaștere].
  9. Nu am de ce sa o iau in mod personal (am mentionat in paranteze ce ma impresionat decat, restul ce nu mi-a placut poate este o impresie a mea de pretentios si nu am spus, dar am regasit si la tine astea=deci nu sunt paranoic, doar am facut medicina si imi dau semna cand o iau pe aratura ) Sa indraznesc sa intreb de http://www.valea-iazurilor.ro/ tot in Belciugatele, nu am fost niciodata dar ma interesau pareri.
  10. Dau o sugestie Popas DIANA http://www.cerecomand.ro/localuri/popasul-diana-belciugatele/ - e chiar pe lac (mancare buna... si mai multe in descrierea din link) Inainte de a ajunge la Popasul Diana este complexul Elisa (mancare buna, piscina in fata)http://elisadinei.ro/ Eu joia am treaba mereu pana la 22:00 si niciodata nu ajung la aceasta intalnire
  11. Daca nu era o gluma (ca nu prea imi dau seama unde se aplica pasta avand in vedere pozitionarea coolerului; la procesorul de la calculator stiu cum se aplica), te rog sa imi descrii, poate si o poza, operatiunea aceasta. la prima ocazie
  12. M-am decis in urma sfaturilor unor cunoscatori sa imi montez cooler pe releul de incarcare a bateriei. Am sa detaliez operatiunile pentru cei ce vor sa scape de problema releului incins pana la arderea lui - fapt intalnit in oras deoarece racirea e mai slaba. Am cumparat de la Lizeanu un coler de calcualtor de 60X60mm cu 8 RON, 2 fire de 20 cm pentru a lungi firele de la cooler pana la mufa de pozitie spate. Coolerul are 3 fire (cel galben nu va foloseste la nimic-este specific de calculator si masoara turatia lui...bla bla); cele 2 fire ramase se unesc cu firele de la pozitii, cooler care doar intr-o singura pozitie se invarte (daca inversati firele nu se invarte in sens invers) Am demontat ambele șei dupa care am demontat si codita Am atasat cu stripe-uri de plastic coolerul (cerc rosu 1) pe partea superioara a radiatorului releului (daca il asezati oe mijloc sau mai jos nu se mai aseaza codita la remontare si va obliga sa il puneti superior), sa verficati in ce sens impingea aerul, iar firele le-am legat la una din pozitii de pe spate - am scos mufa si am lipit cele 2 fire. Izolat cu banza izoliera nearga toate contactele moficate, apoi am pus contactul si am pornit pozitia sa verific => WORKS FINE. Apoi remontarea coditei si șeilor urmata de Succes la montaj. Ofer consultanta
  13. Ce service recomandati pentru reparat- lipit carene (carena frontala, nu lateralele)?
  14. Eu vroiam maine sa bag si eu ceva light ca sunt incepator pe moto de strada vitezana (am multi km in oras plus enduro + ATV) un Bucuresti-Ghimpati-Giurgiu-Comana-Bucuresti light 160 km poate si cu alte abateri=suc, fripturica, daca e cazul. Am facut drumul cu masina si e ok de mers si cu cateva curbe intre Ghimpati si GR, paduri, lacuri si iarba verde, peisaje dragute, iar Comana - e frumoasa si poate ne lasam in jos la Dunare in Gostinu unde e plaja cu nisip fin. Vreu sa ies la 9AM. @a_costin da-mi si mie un semn maine dimineata sa imi zici in ce directie o iei poate merg si eu cu tine(voi) 0721298369 Adi M.
  15. Am luat moto fara trusa de scule care vine din fabrica. Stie careva de unde sa fac rost de una?
×
×
  • Creează nouă...