Sari la conținut

shark_iulian_003@yahoo.com

INACTIV
  • Număr conținut

    204
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de shark_iulian_003@yahoo.com

  1. cine avea nevoie de un parbriz, am eu unul nefolosit de R1 (2004-2006).
  2. Mac, mai ceva ca un film. Am stat cu inima stransa sa vad daca reusesti sa-i depasesti. Daca tu spui ca ai reusit sa faci ceva, sa nu fiu si eu mai prejos. Am reusit cu baietii din club sa finalizam designul si macheta pentru niste manusi noi, pt oras Ce spui ? Cum arata ?
  3. Complimente. Priviti, un motor competitiv, aviz celor ce cred ca pot face performata cu doar 10k euro investiti intr-un motor de uzina. Mac' care este pronosticul pentru acest sezon. Pe ce loc va propuneti (sau cel viitor)
  4. A mai discutat cineva cu motociclistul sau familia lui ? Este in regula ? Mai bine asteptam sa ascultam versiunea lui decat sa ne certam. Sa invatam din acest incident si sa nu ne fortam norocul.
  5. e bine pt prima intalnire ???? In alt colt din Bucuresti sa vezi ce inseamna ....
  6. Propun o noua ora, zi si loc de intalnire ! In fiecare vineri, incepand cu ora 20:00 in Piata Vicotiriei, in parcare si de acolo face un tur de onoare ! Astept replicile voastre si votam
  7. idee este una buna, din pacate este prea devreme pentru mine. Nu scapt decat dupa ora 19:00. Daca va ganditi sa aduce o modificare orei, va stau la dispozitie !
  8. in R speram sa dispara stratul de zapada. A nins atatea zile, de nu am mai vazut de mult un asemenea lucru. Oricum pot spune ca astazi a fost prima zi cu soare. 8 grade, dar soare
  9. merita toti banii Sa inteleg ca in Londra vremea este mai placuta decat in Bucuresti ?
  10. Felicitari. Ai grija ca se anunta soare cat de curand
  11. Am vazut foarte multe recomandari de motoare. Dar a-ti incercat sa le structurati prin vot ? Facem o lista cu 10 - 20 motore recomandate si sa vedem ce voturi primesc. Si alegem si noi motorul perfect pentru incepatori, in recomandarea "experimentatilor"
  12. Nu este nici o suparare ! La o asemenea cerere, era normal o asemenea replica Daca nu erai tu, era alcineva. Iar ca sfat pt amicul nostru : "vezi ce bani ai in buzunar, urca pe cateva modele ce ti se potrivesc financiar si apoi alege "
  13. <br /><br /><br /> Sti ce spunea un prieten posesor de Honda 1000rr ? I-am imprumutat motorul meu 2 luni anul trecut, deci stie exact ce inseamna Honda si Yamaha R1 " Honda este precum un labrador, invata rapid trucurile dar dupa ceva timp te plictisesti, aceleasi trucuri. In schimba R1 este ca un caine cu personalitate, imprevizibil. Trebuie sa-i oferi atentie pt a-l putea controla, pretentios in intretinere, dar incredibil cand este vb de senzatii." Vrei sa dormi linistit si sa visezi la femei si la pensie - HONDA este alegerea perfecta ! Vrei sex si adrenalina 24 din 24 - Yamaha R1 este alegerea perfecta !
  14. Super tare, recomant. Am incercat acest model si este mult mai rezistent decat cele de la Rizoma ca sa nu mai spun ca este mai ieftin
  15. Pt doritori astept PM cu urmatoarele informatii: Informatii Publice: * Numele tau adevarat, * nick-ul (cum iti spun prietenii), * modelul motorului, *orasul unde stai acum (nu unde esti nascut sau ai motorul inmatriculat), * poze cu tine si motorul Informatii private (doar pt mine) * Nick Mess (doar daca vrei poate deveni public) * adresa e-mail * telefon mobil * varsta Daca aceste conditii sunt indeplinite, veti face partea din primul "recensamant" din Romania cu proprietarii de Yamaha R1 . Lista o gasiti pe portalul Clubului Yamaha R1
  16. Pe una din paginile portalului web ce apartine Yamaha R1 Club am inceput sa fac un mic "recensamant" cu proprietarii de R1 din Romania. Toti posesorii R sunt asteptati. Avem o ocazie sa stim cati "devoratori de bestii" suntem
  17. Am reusit sa mai atrag un prieten spre R1. Daca stiti pe cineva ce vinde un model mai nou, undeva un R1 2006 astept mesaje. Baiat serios deici astept oferte serioase
  18. Explica ?! Sunt gata sa primesc orice obiectie constructiva. Nu as vrea sa-l fac singur. Ideea ar fi sa-l facem impreuna. Nu-l fac pt mine. Am adunat discutiile noastre de anul trecut si am sumarizat interesul vostru aratat pe acest forum/topic si nu numai si a dat nastere situl. Repet: Nu l-am facut pt mine. Este facut pt voi iubitorii de Yamaha R1 si nu numai. R1 este idolatrizata.
  19. Este ceva unic. Ce conteaza este tatuajul si ce scrie sub el
  20. Ce frumusete. O bestei, un mic, mare monstru
  21. Man, sa inteleg ca tu ai cumparat ? Ne dai si noua niste poze cu motorul, sa vedem lucrarea ? Sa lasam la o partea fantezia STEALTH si sa vedem daca macar a reusit sa vopseasca cum trebuie.
×
×
  • Creează nouă...