Sari la conținut

parazitul

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    honda

parazitul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. insanatosire grabnica cred ca te-a blestemat fosta sotie , sa iti faca o frectie calda actuala prietena ciSma?????parca este cu "Z" , de la Zorro , sau poate asa o fi in textele emisiunii Vacantza Mare , sau "genunchere" , mai era un " I " pe acolo , oricum am trecut in clasa a V-a si nu mai pot fi "GARCEL"
  2. insanatosire grabnica cred ca te-a blestemat fosta sotie , sa iti faca o frectie calda actuala prietena ciSma?????parca este cu "Z" , de la Zorro , sau poate asa o fi in textele emisiunii Vacantza Mare , sau "genunchere" , mai era un " I " pe acolo , oricum am trecut in clasa a V-a si nu mai pot fi "GARCEL"
  3. insanatosire grabnica cred ca te-a blestemat fosta sotie , sa iti faca o frectie calda actuala prietena ciSma?????parca este cu "Z" , de la Zorro , sau poate asa o fi in textele emisiunii Vacantza Mare , sau "genunchere" , mai era un " I " pe acolo , oricum am trecut in clasa a V-a si nu mai pot fi "GARCEL"
  4. insanatosire grabnica cred ca te-a blestemat fosta sotie , sa iti faca o frectie calda actuala prietena ciSma?????parca este cu "Z" , de la Zorro , sau poate asa o fi in textele emisiunii Vacantza Mare , sau "genunchere" , mai era un " I " pe acolo , oricum am trecut in clasa a V-a si nu mai pot fi "GARCEL"
  5. insanatosire grabnica cred ca te-a blestemat fosta sotie , sa iti faca o frectie calda actuala prietena ciSma?????parca este cu "Z" , de la Zorro , sau poate asa o fi in textele emisiunii Vacantza Mare , sau "genunchere" , mai era un " I " pe acolo , oricum am trecut in clasa a V-a si nu mai pot fi "GARCEL"
  6. insanatosire grabnica cred ca te-a blestemat fosta sotie , sa iti faca o frectie calda actuala prietena ciSma?????parca este cu "Z" , de la Zorro , sau poate asa o fi in textele emisiunii Vacantza Mare , sau "genunchere" , mai era un " I " pe acolo , oricum am trecut in clasa a V-a si nu mai pot fi "GARCEL"
×
×
  • Creează nouă...