Sari la conținut

fio4crs

EX+
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Club
    anonymous motor sport

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda Cbr valentino rossi

fio4crs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. SI DACA AVEA CACSA SI PERMIS .... SAU MACAR DECAT CASCA K SUNT MULTI ASEMENEA FARA PERMIS SI MULT MAI BUNI K ALTI CARE DETIN PERMIS SI SE DAU ZMEI PE AICI.... STITI CE SPUNEATI ..." CE DOMNE AVEA SI EL DE 1 LUNA DE ZILE MOTOR SI GATA ERA " BIKER " ...NISTE BASINOSI .....BIKER NU STITI BINE ROMANA SI FACETI ARFE !! NU VA CONDAMN DAR M-AU ENERVAT POSTURILE VOASTRE IDIOATE...AUZI SI U " DUCETI-VA CAT MAI MULTI " INSEAMNA K NU AI SUFLET SI ESTI UN CAINE !!
  2. MULTUMESC ORICUM !! AVETI GRIJA DE VOI !! R.I.P. CRS !! CHIAR DACA ERA UN ATEVIST INRAIT DE VRE-O 3 ANI NU STIU DACA POT SA IL CONSIDER IN LIMBAJUL VOSTRU ASTA DESTEPT "BIKER" , PUR SI SIMPLU I PLACEA VIATA SI ERA UN SUFLET CARE ACUM NUMAI E !! MI-A PARUT BINE SA VA VIZITEZ FORUMUL "POATE" SI ALTA DATA !!! LA REVEDERE !! (
  3. aveti dreptat in cazul lui k a fost inconstient dar JUR k era prima data cand ii tragea in halul asta si nu a purtat casca.... mereu cand iesea cu el cu atv se inhama zici k se ducea la lupta JUR !!!! a zis k da o tura mica asa incet...si uite k aia afost ultima tura!! nu facea ecschibitzi pana in ziua aia.... nici eu nu am permis dar merg fffffff prudent si inainte de honda cbr am mers pe un 49 ,125 , 250 ..... si el a mers f mult timp cu un 49 ..... avea costume avea 4 casti... una nu a luat in ziua aia cu el:(( DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA !!! MULTUMESC CELOR CARE MA SUSTIN SI CARE POATE AU SIMTIT ASA CEVA VREODATA!! NU DORESC LA NIMENI SI LA NICI UN MOTORIST ASA CEVA....sunt multi soferi idioti la in noi buc in Ro!! AVETI GRIJA DE VOI !!!
  4. CONDOLEANTE !!! s-a stins din viata ieri ( vineri ) la orele 22:00 !!! rana a fost foarte grava ... nepurtand casca si venind direct in cap , a fost urat si inka tragic !! am lasat un topic , daca puteti veni oricand pe luica langa o spalatorie de masini chiar in statie exista un magazin in spatele magazinului sta chiar el , puteti veni oricand , inca nu l-a adus de la IML ptr k nu lucreaza sambata si duminica , Luni dimineata va veni acasa ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( !!!!!!!!!SINCERE REGRETE !!!!!!!!!! Sora lui este chiar iubita mea !!!!!! VA ASTEPT !! (
  5. Sper k nu va supara topicul meu....sunt un incepator al motoarelor inca nu am permis de curand am achizitionat impreuna cu CUMNATUL meu Dumnezeu sa il ierte !! spun o zi tragica pentru k pe 11-07-2008 adica vineri pe la ora 19:00 a avut loc cel mai urat moment .... cumnatul meu a cazut cu motorul si din pacate nu a avut casca de protectie !! spunea k da o tura mica sper k sa intelegeti durerea si sa puteti venii sa il treziti cu zgomote si ropote de tobe in soseaua luica nr 32 sau mai exact la restaurant Morarita....statia de masina Ucea !! marti intre orele 12 ....14 va asteptam in numar cat mai mare !! Pacat ... iata un link cu niste poze ale lui http://ro.netlog.com/CRSmarius sau http://hi5.com/friend/131708423--Marius--Profile-html !!! MULTUMESC ANTICIPAT !!!! Si condoleante familiei indurerate !!!!!!!!!!!
×
×
  • Creează nouă...