Sari la conținut

acular

INACTIV
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    acular1010

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    -
  • Motocicleta
    -
  • Numar Moto
    -
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -
  • Interests
    arte,media,oameni

acular's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. DRagul meu "categoria A" il cunosti cumva pe Iulian de te avanti sa faci asemenea afirmatii? de unde stii tu ca motorul pentru el este o fita? poate este pentru tine si pentru cei care se dau "rotunzi" si mari cunoscatori in ale motociclismului....poate ai cunostinte,nu contest...insa de cele mai multe ori cei care se lauda ca stiu multe....well..let's just say they eat a lot of sh*t. Stii tu vorba aia....gura bate c**u! Nu cred ca ai dreptul sa judeci pe cineva pe care nu cunosti.te-ai uitat putin pe profilul lui sa vezi de cand are carnet moto? Are de 6 ani...asta inseamna ca are cat de cat ceva experienta pe motor...nu e o l.a.b.a trista care sta pe mess si pe forum si se da tare si mare cu permisu pe birou..... conduce si iarna cand e frig.....are echipament full,isi ia o gramada de masuri de protectie..insa nu e un teribilist deala care vede ca atunci cand chiar nu ii permite vremea se incapataneaza sa iasa totusi. a si ca sa stii si tu,nu are masina...asa ca nu-si urca fundu in masina cand da frigu...prefera sa mearga pe jos ca sa faca miscare...nu ca altii care isi tin burtihaniile in conserve ........ sa nu-mi spui ca tu n-ai cazut niciodata fara sa fie vina ta pentru ca nu te cred...nici eu...si nici altii..... Te rog sa nu mai vorbesti in necunostinta de cauza,forumul asta(din cate mi-am dat eu seama) este a unei comunitati...care se vrea a fi unita.Nu zic sa nu fie certati cei care merita...dar aici e vorba de un om care a patit un necaz NU DIN VINA LUI!!!! Iti recomand sa mai citesti si celelalte posturi in care se dau clar explicatii si detalii despre cum s-a intamplat! si daca are K8 la 22 de ani e pe meritul lui,pentru ca a muncit.nu i-a dat taticu bani sa isi ia motor si sa se duca in primu pom cu el.Defapt,toate motoarele pe care le-a avut si le-a luat din munca lui...numai el stie cat a indurat..ca sa isi satisfaca o pasiune.....nu o fita... forumul asta parca era pentru pasionati,nu pentru fitosi,nu? CARE INCEPATOR????????????
  2. o sa ii transmit cand il vad diseara...oricum,cand s-o simti mai bine o sa intre si el pe forum si o sa vada ce s-a postat. multumesc mult celor care ajuta!
  3. nu e nici incepator si nici nu duce lipsa de experienta....a condus mobre,motoare mici,motoare mari,scutere...cred ca nu i-a scapat nimic..conduce de la 16 ani...... a avut ghinion..atata tot... aseara dupa ce am plecat de la spital i s-a facut rau,a lesinat pentru ca nu putea respira si din cauza durerilor la genunchi. acum e mai bine,e acasa. il dor inca picioarele si are genunchii umflati rau
  4. tocmai am venit de la el de la spital...el avea 30 km/h,era in rondul de la vacaresti (putin mai sus de palatul copiilor) si a intrat nenorocitul ala cu clio in el ..semaforul era stricat iar boul cu masina nu a acordat prioritate.... "nu l-a vazut".. clio avea aprox 80km/h si avea cedeaza trecerea,iar iulian era pe drum cu prioritate.....ca sa nu mai zic ca soferul era baut,nu beat mort...dar bause ceva..ca i-a iesit destul de mult la alcoolemie. iulian e ok...il cam doare pieptul cand respira,i-au dat calmante...iar picioarele il dor de la genunchi in jos el avea probleme cu genunchii de la accidentul cu fzr-u ....si acum iar s-a lovit...are ligamentele incrucisate,dar a venit ortopedul si l-a facut bine... il dor si talpile.. asa..ce sa va mai zic........ daunele motorului... toata partea stanga harjaita....toba strambata,carenele zgariate destul de urat...oglinda rupta,rezervor indoit... urma sa isi faca prima revizie...abia facuse 1000 km.... a! sa nu uit! tin sa ii multumesc din partea lui iulian si a familiei sale lui Mihai(nu stiu daca e pe forum) care a aparut din senin si s-a oferit sa vina cu o dubita si sa ia motorul sa il duca acasa la Iuli...a facut un efort destul de mare...pentru ca s-a dus sa ia duba de la serviciu si s-a intors foarte repede. Starea lui Iulian este una buna pe ansamblu...era plin de draci in prima faza..iar dupa avea chef de glume....ii linistea pe ceilalti pacienti de prin salon il externeaza in seara asta! cam atat pe moment...poate va zice el mai multe cand ajunge pe la calculator! te rog sa nu mai comentezi daca esti in necunostinta de cauza...conduce atent si prudent in oras. nu si-a luat motor mai mare ca sa dea cu el de pamant.... si pentru informatia ta...l-a vazut pe cel cu clio..pentru ca a franat...iar idiotul de conservar nici macar nu a schitat vreun gest de a apasa pedala.. asfaltul era uscat,...abia dupa 15 min de la accident a inceput sa ploua
  5. pai da! merita! ca e frumoasa,rapida si agila! si ii place la iarba verde ) o moto-vacuta:P
  6. tocmai m-a sunat cineva acum 10 min si mi-a spus ca a avut loc un accident la Luica(sos giurgiului) in dreptul cet-ului. motorul e un honda cbr 600 cu numarul B.60.USP iar motociclistul se numeste Cristea Marius. se pare ca este destul de lovit. alte detalii despre cum s-a intamplat accidentul nu a apucat sa imi spuna.
  7. tocmai m-a sunat cineva acum 2 minute. mi-a spus ca in intersectia de la 13 septembrie a fost lovit un suzuki(persoana nu stie modelul) albastru cu alb. politia face masuratori iar motociclistul a fost luat cu salvarea.Alte detalii nu stiu. daca se afla mai multe,let u know.
×
×
  • Creează nouă...