Sari la conținut

jack21

Membru
  • Număr conținut

    111
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de jack21

  1. La 22.09.2018 la 10:56, Djenavar a spus:

    A folosit careva aceste dopuri?

    Am dopuri Alpine pentru moto inca de acum 6 ani. Au venit cu doua tipuri de filtre. Sunt ok, însă se poate si mai bine.

     

    Sincer, eu recomand dopurile făcute pe canalul auditiv al posesorului. Acestea se pot face in aproape orice centru de audiologie. Cei de la Starkey le făceau super ok. Costa in jur de 300 de ron. Avantajul este ca auzi tot ce se întâmpla in jurul tău, inclusiv sistemul de comunicare instalat pe casca. Sistemul de comunicare ar trebui sa fie compatibil cu orice telefon si sa-ti permită ascultarea melodiilor sau a GPS-ului.

  2. Acum 12 ore, Silver Arrow a spus:

    Avand in vedere ca vei merge singur pe mobra confortul pasagerului nu intra in discutie. Asadar modele cu fotoliu pentru pasager zic eu ca nu au rost.

    Dar tot este important daca ai putea macar sa te sui pe fiecare dintre ele sa vezi cum stai in sa, cum ajungi cu picioarele jos.

    Cum am spus ideal ar fi sa poti da o tura cu fiecare dintre  cele doua.

    Honda are motorul un pic mai puternic ceea ce probabil o sa iti placa, nu cunosc problemele de ciclistica prezentate dat fiind ca nu am mers pe ST1300.

    Am mai scris si eu pe forum cum am avut probleme de voblaj cu roata fata la Goldwing. Treaba s-a rezolvat prin schimbarea producatorului anvelopelor si reglatul corect al furcii.

    Avand in vedere ca placutul sau nu al unei motociclete este o chestiune pur subiectiva este greu sa iti recomandam noi ce sa iti iei.

    Ceea ce unora li se pare o motocicleta greoaie si incomoda, altora li se pare modelul perfect.

    Tine de anatomia fiecaruia si de modul de pilotare a fiecaruia si evident de ce gargauni avem prin cap.

    Multumesc frumos!

    Acum 11 ore, gabyshor a spus:

     

    Nici eu nu inteleg fazele astea. Iti iei ce-ti place tie sau ce le place altora?!!?

    Da, înțeleg ca nu poti spune ceva despre cele doua motociclete. Multumesc frumos pentru răspuns!

    Acum 22 ore, l.u.v a spus:

    Apropos de coerenta, omul te intreaba daca te-ai dat cu cele doua modele, tu spui ca ai mers cu ST1100, ca-i tot Honda.😂

     

    Doar unor intrebari logice, nu de Radio Erevan.

    Cum spuneam, alege ce iti place tie, ambele modele au plusuri si minusuri. La Honda pe plus motorul rafinat si puterea, la BMW confortul si ciclistica.

    Ma gândeam ca pot Răspunde doar cei care pot compara motocicletele, însă m-am înșelat amarnic. Multumesc pentru aroganta!

  3. La 10.03.2019 la 22:44, Silver Arrow a spus:

    Te vei plimba singur sau cu doamna?

    Pentru ca daca vei avea mereu si un pasager cred ca pe  varianta BMW beneficiaza de un confort mai bun.

    Ai avut ocazia sa te plimbi cu amandoua?

    Singur. Am avut Pan European, varianta st1100.

    La 10.03.2019 la 22:45, l.u.v a spus:

    Ma omoara intrebarile astea! Ca si cum ai intreba cu ce femeie sa te insori, sa fie bruneta, blonda etc. Cumpara ce-ti place tie, nu altuia.

    Poti da un răspuns coerent? Pan European am avut, BMW am avut, însă nu 1200LT. Îmi plac amândouă, însă tb sa aleg doar una ;)

    Acum 13 ore, Adrian M. a spus:

    Ca sa citam clasicii, honda i honda, dar...si bmw e bmw :)))

    On topic, 2 vaci, una mai vaca decat cealalta. Cred ca a spune ca nu e confortabil St ul, este gresit. Da l in spanac, e enorma saua, protectie la vant, motor liniar, bla bla. Da, pe LT deja discuti de 400 kile vs 300, si fotoliu pe roti. Daca asta iti doresti, e clar ca nu se compara. La ST mai ai la primele generatii ceva probleme cu degajare caldura , te coace nitel pe partea dreapta, la mers pe canicula/prin oras, viteza mica. Si unele au avut ceva voblaj, de la 130-150. E legenda, e real, unii au , unii n-au, daca citesti pe forumurile internationale, nu gasesti nimic clar-o concluzie. ST ul este renumit si prin faptul ca isi ascunde genial greutatea, ca e manevrabil ,etc etc. Cand ma uitam la motociclete din aceasta clasa, m-a atras STul, dar pana la urma am mers pe RT.

     

    Da, la prima generație de ST te omora caldura, de voblaj...nu la mine.

     

    Deci, clarificam: nu am mers cu a doua generație de ST (am avut-o pe prima) sau cu LT. Daca nu puteti recomanda, va rog, nu va dați cu părerea. Va mulțumesc din suflet!

  4. am fost in anii trecuti, e un balci mizer. am luat cas, l-am aruncat. am luat pastrama, am aruncat cam 50%, numai grasime si piei. bulzul a naspa, iti vine inapoi, branza are ceva cred.

     

     

    Am facut un traseu frumos ieri cu atingere de festival al cascavelei dar si intalnirea de la Rasnov. Am luat cas afumat, urda si palinca de la tarani. Toate dementiale si la pret ok (foarte bune - au rezistat pana seara in sidecase-uri). Nu am vazut pe cineva acolo sa se planga, in special de calitatea produselor. NU STIU cum a fost anii trecuti, insa ACUM nu se pupa ce ce ai scris mai sus. Cine mai are timp sa ajunga, RECOMAND cu caldura. Parcarea am facut-o langa biserica. Au mai fost si alti bikeri. TOATE CELE BUNE!

  5. Rugamintea mea la cei care au mai fost pe ruta aceasta este de a ne spune unde sa dormim in prima noapte, adica cam dupa 500-700km parcursi.

     

     

    Noi am dormit in Krusevac. Am abordat un taximetrist care ne-a dus la un hotel de 4 stele cu 32 euro/noapte cu MD (era deja bezna afara-deci nu aveam timp de cautat). Dupa Krusevac este Kopaonik, insa nu stiu ceva pe acolo.

  6. Nu-i nevoie sa treci in Kosovo... ca timp e la limita grav sa iesi intr-o zi cu motorul indiferent de ruta... eu am mers cu masina pe o ruta care ne-a dat-o cineva care e de-acolo dar cu business in bucuresti - deci freaca drumul B - Muntenegru in draci... e ruta care a zis ca e cea mai rapida din tot ce a facut, cu drum liber si ok... am facut-o dus si intors cu masina intr-o zi pe sens:

     

    Lista oraselor de la portile de fier (dupa granite faceti stanga) 
    KLADOVO 
    BRZA PALANKA 
    NEGOTIN 
    ZAJECAR  (de la Zajecar luati spre Belgrad M5) 
    BOLJEVAC
    Spre Paracin pana la autostrada…. Cand ajungeti la autostrada luati spre NIS si nu spre Belgrad 
    Pe autostrada mergeti pana POJATE is iesiti spre KRUSEVAC 
    De la Krusevac mergeti spre BRUS 
    BRUS 
    KOPAONIK muntele 
    JOSANICKA BANJA 
    De la Josanicka banja luati pe drumul 22 spre Raska 
    BALJEVAC 
    RASKA (de aici spre Novi Pazar) 
    NOVI PAZAR 
    RIBARICE (de aici spre Rozaj) 
    ROZAJ muntenegru 
    BERANE – spre Podgorica 
    BIJELO POLJE (nu intrati in Bijelo Polje) 
    MOJKOVAC 
    KOLASIN 
    PODGORICA 
    CETINJE 
    BUDVA (spre KOTOR) 
    

     

    Daca e de facut cu motorul recomand oprire la Kopaonik

     

    Politie doar in Muntenegru. Tot in Muntenegru se aglomereaza... cu cat mergi mai inspre coasta cu atat trebuie sa fi mai atent... nu prea au auzit de retrovizoare.

     

    Drumurile sunt bune in sensul ca nu au gropi. Denivelari - da, dar de hatza hatza nu de rupt janta... 150 cu masina cu suspensii ok era confortabil - deci drumurile nu-s cu probleme...

     

     

     

    Cam astea au fost cerintele si cand am fost eu... dar de vazut mai vezi una alta :), curbe sunt la kopaonik destule stranse si pe parcurs destule mai largi... repede sub o zi lumina cu motorul e cam la limita, eu m-as baga de exemplu la 1 zi dar doar singur si fara pasager. Autostrada nu ai decat 10km sau ceva de genul...

     

    M-am intors pe aproximativ acelasi drum. Se poate face intr-o zi la limita si de unul singur. Viteza nu poate fi mare datorita locurilor unde poti depasi. In Serbia lipsa indicatoare, politie fara radare, drumuri in lucru cu ocolire, denivelate cele mai multe. In Muntenegru drumuri foarte bune, politie la spaga, viteza destul de mica. Sunt in jur de 900 km Bucuresti-Budva. Nu iesiti din tara pe la Calafat-Vidin pt ca te rup de bani si pierzi mult timp. Cand intram din Serbia in Bulgaria m-am intalnit cu @netejoru care mi-a zis ca sta de 1 ora in vama. Peisaje superbe peste tot. De vizitat si parcurile nationale. In Budva sunt de inchiriat camere peste tot si la preturi decente (te astepate proprietarii in benzinarii si te intreaba de cazare). Crotia este de doua ori mai scumpa ca Muntenegru - recomand stationare in Budva si vizitare Kotor, Budva, Dubrovnik - 100 km cu traversare bac golful. Pentru alte detalii va stau la dispozitie.

    post-40303-0-72633200-1313908900_thumb.jpg

    post-40303-0-80224400-1313908944_thumb.jpg

  7. se baga careva la o tura sa fim mai multi? cca 8 motoare ma gandesc. asta ca sa se incetineasca ritmul, singur merg cam sageata, o sa sfarsesc arestat pe la aia. o sapt max.

     

    Maine dimineata la ora 6.00 sunt pe A1. Destinatia finala: Budva via Dubrovnik. Insa merg cu masina (pentru familie) :)

  8. Vacanta placuta!

     

    Mananci bine la Simi (langa hotelul tau) si peste tot unde mananca grecii :)

     

    Eu de sambata sunt in Thassos, Limenas si voi sta o saptamana.

     

    Nu rata plimbarea cu barca ZOE: 6 ore, maxim 8 pasageri plus capitan plus echipaj, opreste unde vrei tu. Pe fiul capitanului il cheama Nikos Bogdanis si stie foarte bine engleza. Ca preturi 120 eur 6 ore 4 persoane plus echipaj cu mancare si bautura incluse (gratar vita pe barca, vin, suc).

     

    In Potos este singura de pe insula firma ce organizeaza scufundari. Pe patron il cheama Vasiliadis.

     

    O plimbare pe munte cu atv-ul este binevenita.

×
×
  • Creează nouă...