Sari la conținut

jack21

Membru
  • Număr conținut

    111
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Voluntari
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Honda Pan European
  • Numar Moto
    De CJ
  • Club
    Select

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda Transalp si Yamaha TDM

Vizitatori Recenți Profil

1.068 citiri profil

jack21's Achievements

  1. http://www.euroavocatura.ro/legislatie/1344/Codul_Rutier_2019__OUG_195_2002,_actualizata_2019/page/8 Art 136 (13) - actualizat 2019. Nu am gasit altceva.
  2. Nu am gasit in noul cod rutier ceva specificat legat de varsta minima a pasagerului pe motocicleta.
  3. Am dopuri Alpine pentru moto inca de acum 6 ani. Au venit cu doua tipuri de filtre. Sunt ok, însă se poate si mai bine. Sincer, eu recomand dopurile făcute pe canalul auditiv al posesorului. Acestea se pot face in aproape orice centru de audiologie. Cei de la Starkey le făceau super ok. Costa in jur de 300 de ron. Avantajul este ca auzi tot ce se întâmpla in jurul tău, inclusiv sistemul de comunicare instalat pe casca. Sistemul de comunicare ar trebui sa fie compatibil cu orice telefon si sa-ti permită ascultarea melodiilor sau a GPS-ului.
  4. Multumesc frumos! Da, înțeleg ca nu poti spune ceva despre cele doua motociclete. Multumesc frumos pentru răspuns! Ma gândeam ca pot Răspunde doar cei care pot compara motocicletele, însă m-am înșelat amarnic. Multumesc pentru aroganta!
  5. Singur. Am avut Pan European, varianta st1100. Poti da un răspuns coerent? Pan European am avut, BMW am avut, însă nu 1200LT. Îmi plac amândouă, însă tb sa aleg doar una Da, la prima generație de ST te omora caldura, de voblaj...nu la mine. Deci, clarificam: nu am mers cu a doua generație de ST (am avut-o pe prima) sau cu LT. Daca nu puteti recomanda, va rog, nu va dați cu părerea. Va mulțumesc din suflet!
  6. So, am o dilema: Honda ST1300 sau BMW K1200LT? (Ambele același an, preț, etc.). BMW varianta de top, luxury. Recomandări?
  7. Salutare! Am un SW de 400 din 2007. Sunt mulțumit de el, însă îmi doresc mai mult de la partea de rulare fata. Anvelopele sunt cele mai bune posibil, însă la trecerea chiar si ușoară peste linii de tramvai simt o mișcare a roții fata. Unde pot găsi o soluție la problema mea?
  8. Salut, sper ca am gasit profilul bun, ne-am intalnit pe transalpina acum 2 zile eram cu doua motorete o yamaha r6 rosie si un suzuki gsxr srad. Ne-ai facut o poza interesanta si mi-ai spus sa te contactez pe forum. Adresa mea de mail este busamariuscristian@gmail.com. Scuze daca am gresit persoana, o zi buna

  9. Tocmai l-am dat. Donez banii unui copil cu cancer. Merci oricum! Este un turer perfect. Am avut si alt motor f bun, o yamaha tdm850 ;)

    Asfalt uscat si bafta!

  10. Felicitari pentru motor. Era cat pe ce sa ma pricopsesc si eu cu unul de asta, dar mi-am dat seama ca prin zona mea nu sunt drumuri pentru el, pentru asta am optat pentru TDM850. Sa-l folosesti cu placere si asfalt uscat oriunde te vei afla.

  11. Vreau sa vad marea si s-o fotografiez. Atat
  12. Inca nu sunt 100% sigur insa sper sa merg si eu. Viteza de croaziera pe autostrada sa fie de placere. Cine mai vine are o sesiune foto pt calaret si iapa gratis
  13. Nu stiu daca voi putea veni cu mobra, insa o puteti scotae la licitatie.
  14. Am facut un traseu frumos ieri cu atingere de festival al cascavelei dar si intalnirea de la Rasnov. Am luat cas afumat, urda si palinca de la tarani. Toate dementiale si la pret ok (foarte bune - au rezistat pana seara in sidecase-uri). Nu am vazut pe cineva acolo sa se planga, in special de calitatea produselor. NU STIU cum a fost anii trecuti, insa ACUM nu se pupa ce ce ai scris mai sus. Cine mai are timp sa ajunga, RECOMAND cu caldura. Parcarea am facut-o langa biserica. Au mai fost si alti bikeri. TOATE CELE BUNE!
×
×
  • Creează nouă...