Sari la conținut

jack21

Membru
  • Număr conținut

    111
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de jack21

  1. http://www.euroavocatura.ro/legislatie/1344/Codul_Rutier_2019__OUG_195_2002,_actualizata_2019/page/8 Art 136 (13) - actualizat 2019. Nu am gasit altceva.
  2. Nu am gasit in noul cod rutier ceva specificat legat de varsta minima a pasagerului pe motocicleta.
  3. Am dopuri Alpine pentru moto inca de acum 6 ani. Au venit cu doua tipuri de filtre. Sunt ok, însă se poate si mai bine. Sincer, eu recomand dopurile făcute pe canalul auditiv al posesorului. Acestea se pot face in aproape orice centru de audiologie. Cei de la Starkey le făceau super ok. Costa in jur de 300 de ron. Avantajul este ca auzi tot ce se întâmpla in jurul tău, inclusiv sistemul de comunicare instalat pe casca. Sistemul de comunicare ar trebui sa fie compatibil cu orice telefon si sa-ti permită ascultarea melodiilor sau a GPS-ului.
  4. Multumesc frumos! Da, înțeleg ca nu poti spune ceva despre cele doua motociclete. Multumesc frumos pentru răspuns! Ma gândeam ca pot Răspunde doar cei care pot compara motocicletele, însă m-am înșelat amarnic. Multumesc pentru aroganta!
  5. Singur. Am avut Pan European, varianta st1100. Poti da un răspuns coerent? Pan European am avut, BMW am avut, însă nu 1200LT. Îmi plac amândouă, însă tb sa aleg doar una Da, la prima generație de ST te omora caldura, de voblaj...nu la mine. Deci, clarificam: nu am mers cu a doua generație de ST (am avut-o pe prima) sau cu LT. Daca nu puteti recomanda, va rog, nu va dați cu părerea. Va mulțumesc din suflet!
  6. So, am o dilema: Honda ST1300 sau BMW K1200LT? (Ambele același an, preț, etc.). BMW varianta de top, luxury. Recomandări?
  7. Salutare! Am un SW de 400 din 2007. Sunt mulțumit de el, însă îmi doresc mai mult de la partea de rulare fata. Anvelopele sunt cele mai bune posibil, însă la trecerea chiar si ușoară peste linii de tramvai simt o mișcare a roții fata. Unde pot găsi o soluție la problema mea?
  8. Tocmai l-am dat. Donez banii unui copil cu cancer. Merci oricum! Este un turer perfect. Am avut si alt motor f bun, o yamaha tdm850 ;)

    Asfalt uscat si bafta!

  9. Vreau sa vad marea si s-o fotografiez. Atat
  10. Inca nu sunt 100% sigur insa sper sa merg si eu. Viteza de croaziera pe autostrada sa fie de placere. Cine mai vine are o sesiune foto pt calaret si iapa gratis
  11. Nu stiu daca voi putea veni cu mobra, insa o puteti scotae la licitatie.
  12. Am facut un traseu frumos ieri cu atingere de festival al cascavelei dar si intalnirea de la Rasnov. Am luat cas afumat, urda si palinca de la tarani. Toate dementiale si la pret ok (foarte bune - au rezistat pana seara in sidecase-uri). Nu am vazut pe cineva acolo sa se planga, in special de calitatea produselor. NU STIU cum a fost anii trecuti, insa ACUM nu se pupa ce ce ai scris mai sus. Cine mai are timp sa ajunga, RECOMAND cu caldura. Parcarea am facut-o langa biserica. Au mai fost si alti bikeri. TOATE CELE BUNE!
  13. Ne intalnim acolo. Voi fi in zona pentru cateva ore, apoi trec si pe la Rasnov
  14. Noi am dormit in Krusevac. Am abordat un taximetrist care ne-a dus la un hotel de 4 stele cu 32 euro/noapte cu MD (era deja bezna afara-deci nu aveam timp de cautat). Dupa Krusevac este Kopaonik, insa nu stiu ceva pe acolo.
  15. Mai aveti si alte poze din Muntenegru? Sus, la cetate in Kotor, este superba privelistea. Felicitari pentru tura! Respect!
  16. Felicitari! Am dat share pe facebook la blog si o sa cumpar si cartea (daca va fi editata). Te admir. Sincer.
  17. M-am intors pe aproximativ acelasi drum. Se poate face intr-o zi la limita si de unul singur. Viteza nu poate fi mare datorita locurilor unde poti depasi. In Serbia lipsa indicatoare, politie fara radare, drumuri in lucru cu ocolire, denivelate cele mai multe. In Muntenegru drumuri foarte bune, politie la spaga, viteza destul de mica. Sunt in jur de 900 km Bucuresti-Budva. Nu iesiti din tara pe la Calafat-Vidin pt ca te rup de bani si pierzi mult timp. Cand intram din Serbia in Bulgaria m-am intalnit cu @netejoru care mi-a zis ca sta de 1 ora in vama. Peisaje superbe peste tot. De vizitat si parcurile nationale. In Budva sunt de inchiriat camere peste tot si la preturi decente (te astepate proprietarii in benzinarii si te intreaba de cazare). Crotia este de doua ori mai scumpa ca Muntenegru - recomand stationare in Budva si vizitare Kotor, Budva, Dubrovnik - 100 km cu traversare bac golful. Pentru alte detalii va stau la dispozitie.
  18. Maine dimineata la ora 6.00 sunt pe A1. Destinatia finala: Budva via Dubrovnik. Insa merg cu masina (pentru familie)
  19. Frumoase locuri. Care a fost traseul?
  20. Fu lunga Descrierea o sa o faca partenerii de drum. Eu am ajuns acasa la 22:15 (am luat-o inainte). Poze aici: https://picasaweb.google.com/102262380578061019723/Transfagarasan082011?authuser=0&feat=directlink
  21. Ma bag, insa cred ca o sa ne intalnim la Pitesti pentru ca vin direct pe centura pe A1.
  22. Azi ma decid daca va insotesc sambata. Daca da, o sa vin cu Pan European. Ne auzim mai incolo.
  23. Gata! M-am hotarat! Saptamana viitoare fac Transalpina. Felicitari pentru tura!
  24. Depinde de capacitate cilindrica: 250 cmc cca 20 Euro/zi + benzina
×
×
  • Creează nouă...