Sari la conținut

romarius21

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

romarius21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Il recomand pe Marcel cu cea mai mare incredere. L-am contactat prima oara la sfarsitul lunii Ianuarie sa vad daca ma poate ajuta cu achizitionarea unui R1200GS din Germania. Am inteles de la inceput ca este un profesionist in urma sfaturilor pe care mi le-a dat. Dupa o negociere extraordinara (-500 euro din pretul initial + 2 side case-uri) pe 10 Februarie aveam motocicleta fata scarii. Rar am placerea sa intalnesc asemenea oameni. Multumesc, Marcel si spor in continuare!
  2. Nu are PC. Singurele modificari au fost: pistonul, segmentii, si soft-ul. Nu scoate fum deloc.
  3. Scuze, am gresit. Pistonul nu este cel de pe honda crf. Pistonul nou este cel de aici.
  4. Salut, Am o Husqvarna SM610 din 2008 si am observat ca nivelul uleiului a crescut si miroase a benzina. De cand s-a intamplat acest lucru puterea motorului a scazut. Mentionez ca este vorba de injectie. Acum 3000 de km pistonul a fost schimbat cu unul de Honda crf 450. Dureaza vreo 40-50 km de cand se face schimbul de ulei pana cand benzina ajunge in baia de ulei. A mai intampinat cineva problema asta? Este oare din cauza noului piston? Multumesc!
  5. Pe mine m-a depasit tot grupul chiar la inceputul sepentinelor. Unul era mai inrarziat. La 3 curbe dupa ce m-a depasit si ultimul l-am vazut oprit pe dreapta, destul de agitat, aruncand manusile pe jos. Erau si doua masini oprite. Toti se uitau in jos, in prapastie. Nu mi-am imaginat ca s-a intamplat ceva asa grav. Cand m-au depasit nu aveau o viteza foarte mare iar conditiile meteo erau bune. Condoleante famiei si prietenilor.
×
×
  • Creează nouă...