Sari la conținut

gedan

Membru
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gedan

  1. l-am desfacut pana la urma, corpul era din doua bucati, atat de bine prelucrate incat nu se vedea... Pentru cei interesati, am cumparat piesele de pe magazinul de jawa mentionat de colegul mai sus, au venit foarte repede, transport 10-1 eur din cz. am gasit cui poantou, saboti frana, set garnituri, foarte civilizat la pret.
  2. sa fie mama lui daca iese din carcasa. as schimba carburatorul cu totul daca as sti cu ce se potriveste...o sa fac o poza cand trece zapada, poate se prinde cineva cum se demonteaza! » Post actualizat in 22 Mar 2018 20:19 arata bine site-ul cu jawashop, dar piesele vin din HU.
  3. Salut, am un scuter Jawa Babetta, model 207-210, la care se blocheaza pe inchis cuiul poantou. Daca stie cineva unde pot sa gasesc ceva asemanator, mi-ar fi de mare folos. Cuiul aluneca intr-o piesa de bronz, nu pot sa-l scot ca sa-l rectific. Multumesc anticipat!
  4. a venit vremea sa ma despart de NTV..... si asa sta in garaj de mult timp. stiu ca nu arata prea bine, dar sper sa se gaseasca cineva sa o aranjeze la fata... http://olx.ro/oferta/vand-moto-honda-ntv-600-an-1989-neinmatriculata-ID3iJ6R.html#7ac0910c09
  5. motorul de ntv e la fel cu transalp, ar trebui sa mearga. si eu l-am inlocuit mai demult cu ceva compatibil. vand ntv '89 neinmatriculat, in stare de functionare.
  6. gedan

    CZ

    daca functioneaza, il iau. cat vrei? de unde esti?
  7. gedan

    CZ

    ok, daca e de 6v si merge , e perfect! poti sa nu pui poza, dar sa fie functional . locatia?
  8. gedan

    CZ

    salut, caut un dinam de cz175-6v, ma lupt de prea mult timp cu al meu si nu pot sa-l fac sa mearga.
  9. salut, sunt nou posesor de ntv si am urmatoarele probleme: motorul este luat de mine de afara si fostul propietart a scurtat coada si seaua, ca sa fie mai smecher. pentru ca sunt incepator vreau sa refac sasiul asa cum a fost original, asa ca am nevoie de sea, capaca laterale si un model ca sa pot suna la loc coada. partea mecanica merge brici, l-am dat la o firma specializata si mi-au pus-o la punct; am gume noi, toba noua, bujii, etc;motorul are un cuplu fantastic, de abia pot sa-l tin drept! are cineva piesele de care am nevoie? voi reveni cu poze
  10. salut, caut o sa de ntv, eventual cu partile laterate
  11. salut, stie cineva daca la o honda 600cmc din '91, dupa 01.01.2011 se plateste taxa de mediu?
  12. @mircea_simson, caut bobina 6v pentru cz ! da un pm cu pretul;
  13. avand in vedere ca vine iarna, m-am hotarat sa o vand. cine vrea sa se joace cu ea, il rog sa faca o oferta...
  14. ha, usor de zis!!! mi-am rupt degetele dand la pedala ieri.... chiar nu ma ajuta cineva din bucuresti??? de facut plici la ruptor se aude, cateva rateuri am obtinut, dar cu bujia uscata si incalzita cu lampa!! nu se poate accelera si moare.. ce tip de bujie se potriveste cel mai bine?? gat lung, scurt, calda, rece???
  15. suna frumos, dar as vrea sa-mi spuna cineva ce modificari trebuie facute la prindere
  16. as vrea sa-l trec pe 12v, cu ce pot sa inlocuiesc dinamul?
  17. am un CZ175 (sport), modificat de un meserias in chopper. beleaua e ca nu incarca, merge ce merge si apoi se opreste in drum. nu mai porneste cald nici de frica! cand moare da semne ca nu mai trage, nu se poate ambala nici in gol banuiesc aprinderea sau circuitul de incarcare!! caut pe cineva sa stie cum se poate trata, e pacat de motor. eu nu-l folosesc de cativa ani, sta degeaba...
  18. salut, mai ai cumva alternator 12v?
  19. gedan

    CZ

    Salut, am si eu aceeasi problema cu cz-ul, perneste rece si merge 30 min, dupa care nu se tureaza, se opreste si nu mai pleaca pana nu se raceste si incarc bateria. HELP!!
×
×
  • Creează nouă...