Sari la conținut

feldefel

INACTIV
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    adrian_rapan2002

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti, Militari
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Suzuki GSX600F
  • Numar Moto
    B-xx-KYD

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki GSX600F Kawasaki Zephyr 550 Suzuki marauder 250

feldefel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sunt praf ... dar stiu sa fac galerie )
  2. Vin si eu ca mi-e dor de voi si sa imi recomandati motociclete pentru ca, spun cu regret, am vandut baba mea si sunt in cautare unei noi "iubiri"
  3. Micii sunt mai buni intr-o companie asa placuta ! grrr... now back 2 work
  4. Azi dimineata am intrat intr-un tip si mi-am facut plasticele de pe fata zob (nerespectarea distantei , masina frana brusc moto poc) . Nu e cine stie ce mobra mea dar ma doare sufletu sa o vad asa. Cred ca mi s-a deplasat si ghidonul, pozitia o simt eu altfel. Sunt curios cat pot costa alte ceasuri, ca altfel o fac naked naked )) !
  5. Pentru frumosii si chiparosii baieti ai acestui forum care se laudau ca se inscriu la concursu mister moto de la bikers a sosit clipa sa isi arate frumusetea. M-a sunat o tipa de la bikers sa va anuntz sa va inscrieti si sa ii trimiteti niste date personale la office@bikersclub.ro ( motor, de cand ai carnet and stuff like that ). A mentionat ca Sonea nu are voie la concurs ca sa mai aibe ceilalti totusi o sansa )) !! V-am pupat ! Si pregatiti-va de show ))
  6. Va multumesc tuturor pentru urari !! Sunteti ca intodeauna niste scumpi ! Am facut tot posibilul sa intru de la servici pe net( astia ne tin in cusca aici ) parca lucrezi pentru NASA ), stiind ca sigur nu o sa uitati !! Inca o data multumesc din suflet ! Cu prima ocazie o sa bem impreuna niste sticle de vin ( NU UIT !!! ), se pare insa ca saptamana asta e imposibil ( am niste francezi pe cap care imi mananca zilele ... noptile.... parul din cap !!! Va pupa feldefel de acum cu 22 ani !!
  7. oi fi vreo Maria Marinescu ... mai stii
  8. La intalniri nu se vine cu buletinu sa vedem unde stai Atata vreme cat citesti, si participi constructiv la discutiile de aici nu cred ca o sa iti zica cineva vreodata ceva. Asa ca nu o mai lua personal, si incheie subiectul asta pentru ca expresii de genu "aveam alta impresie despre motociclisti dar se pare ca nu e chiar asa" nu prea te ajuta . Toate bune !
  9. Buson adica surubu ala pe care il desfaci si se scurge uleiul De acolo in fieare dimineata se scurg 2 - 3 picaturi de ulei si probabil garnitura aia de cupru trebuie schimbata . Oricum poate merge si cu silicon ! Multumesc frumos pentru raspunsuri ! La Multi Ani Angel !! Tot ce iti doresti ... sa ai !
  10. Dupa 4 ani iesi inginer licentiat ( nu inginer diplomat cum iesi daca ai fi in sistemul de 5 ) . Dupa alti n - spe ani de master iesi Master Of Science ( care e un pic mai mult decat inginer diplomat ) . In concluzie Fuck Poli . io's in generatia de 4 si nu mi-a folosit la nimic ce am invatzat ... Mai bine ma plimbam cu mobra mea ) ! Se cam inginge lumea pe forum. Se vede ca se apropie sfarsitul sezonului. In alta ordine de idei, mecanicii priceputi sa imi dea si mie un sfat : imi curge ulei pe la buson si cred ca e de la garnitura. Unde as putea gasi o garnitura noua sa cumpar ? Multumesc anticipat !! Pace voua !
  11. Me Designer & Verificator Circuite Integrate Tot ce insemna microchip in Nokia trece prin mana mea Muhahah !! ( Mi-am reparat mobraa... de azi ma bucur de motor )
  12. Mmm.. si ce chef de bere am... . Prezent ! La Multi Ani Blaze !!
  13. Acum ca motorul meu sta pe bara am timp sa beau cat pot sa duc ... so cat mai multe intalniri . Se vede ca e vara, unii baieti cam dau dovada de cam prea mult zel ... numai frumoasele noastre fetele sunt de vina ( glumesc ) de aici toata atitudinea asta ultra "reising".
  14. ce zi de kko am avut dupa ce ca mi-au revopsit porumbeii motoru unde l-am parcat si abia-l spalasem, la intoarcere de la servici mi s-a rupt cablu de ambreiaj. De un fac eu rost de cablu habar n-am. Are idee careva cum pot sa aduc motoru aksa ? k l-am lasat la 1 mai unde s-a intamplat beleaua. Sa astept noaptea si sa o iau asa usor cu 1 - a pana aksa ? Dupa lungi peripetii mobra a ajuns acasa !
×
×
  • Creează nouă...