Sari la conținut

dany_cbr

EX+
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Honda CBR600F Sport

dany_cbr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Eu sunt motociclistul, si vreau in primul rand sa-i multumesc lui rfd pentru sprijinul acordat si de asemenea tuturor celor care au fost alaturi de mine in aceste zile. Detaliile despre acc au fost deja prezentate, asa ca nu mai intervin decat cu specificatia ca in momentul in care am vazut masina am crezut initial ca nu va trece si am decis sa nu incetinesc (desi asta fac mereu cand vad pe cineva ca trebuie sa treaca perpendicular cu mine), insa in momentul in care el a mai avansat am crezut ca va trece, insa el s-a oprit si am intrat in bara fata. Nu am incercat sa-l evit pe dreapta pentru ca impresia mea finala a fost ca el vrea sa avansaseze si nu sa se opreasca brusc. Acum sunt acasa cu fixatoare externe la mana dreapta si piciorul stang. Ma bucur si ii multumesc lui Dumnezeu ca inca sunt in viata.
  2. Da, cu 200 si in anumite zone chiar ceva mai mult eram 4 care am mers mai tare, insa eu m-am oprit la un moment dat sa "dau un telefon" si apoi i-am asteptat pe restul Din pacate nu sunt in tara weekend-ul asta, dar va doresc vreme super buna si asfalt uscat.
  3. De unde plecati? As veni, sper sa reusesc sa ma trezesc
  4. dany_cbr

    Dacia 1300

    Fa contestatie, iar din momentul contestatiei am inteles ca poti sa-ti iei permisul pana la finalizarea dosarului.... si evident nu uita de doctor, treci pe la el sa fi sigur ca esti ok Bafta!
  5. postez eu Abia astep urmatoarea plimbarica
  6. O prima plimbare reusita din partea mea voi mai participa cu siguranta si la urmatoarele. Geserica, important ca esti ok, fiarele se repara Numai bine! Asteptam pozele si filmuletele in timp ce bem o bere rece (nu cred ca sunt singurul care sa dus direct la bere )
  7. Ma bag si eu cu vitezana mea dar cu intoarcere sambata seara, deja am planuri pentru duminica. Ar fi prima mea iesire in grup
×
×
  • Creează nouă...