Sari la conținut

Meste

INACTIV
  • Număr conținut

    76
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    meste78

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Arad
  • Motocicleta
    Yamaha, ktm
  • Numar Moto
    AR31FYN
  • Club
    LV Racing Team

Meste's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. http://arq.ro/accident-mortal-langa-libelula/ Acolo este permis virajul la dreapta cu cedeaza trecerea, dar din cate vad eu masina vroia sa mearga drept innainte deci semaforul ar fi trebuit sa fie verde la masina.
  2. Kawasaki cu numarul AR..RAU. Inconstienta, era un obisnuit al centrului. RIP
  3. CDI second hand de vanzare pentru Yamaha WR 400 din 98 (cod BF10) are cineva sau stie unde as putea sa gasesc? Muma lui de motor nu imi era ciuda daca dadeam cu el in pom sau cadea in prapastie dar e penal sa ramai in drum ca s-a stricat CDI-ul. Mesaj completat Rezolvat !!! Sunt din nou prin pamant noroi lemne frunze si apa.
  4. Daca un tampit se urca in masina trece peste cauciucurile de protectie care limiteaza accesul calca 4 oameni dintre care un om de ordine care incearca sa-l opreasca ce vina are organizatorul?. Daca avea o pusca si impusca oamenii aia tot organizatorul era de vina ca el e tampit la cap si omoara oameni??????
  5. De acord cu tine a fost tentativa de omor nu vatamare corporala din culpa a intrat intentionat in oameni si apoi a amenintat ca ii omoara pe cei care l-au urmarit.
  6. Organizatorii nu au nici o vina nu poti sa instalezi garduri pe toata lungimea aeroportului circuitul cred ca are 3 km si poate sa intre cu masina si prin iarba ca sa ajunga pe pista. E imposibil sa limitezi accesul. Singurul lucru care se putea face era sa limiteze accesul cu masinile pe aeroport dar de la poarta aeroportului pana la pista sunt aproximativ 500-800 metri care in acest caz trebuie parcursi pe jos. In nici un an nu s-a intamplat asa ceva desi tot timpul concursurile s-au desfasurat fara garduri de protectie, vina e in intregime a soferului masinii, nici federatia de motociclism nici organizatorul Lupo Racing nu au nici o vina.
  7. La Caransebes nu s-a mai intamplat niciodata asa ceva desi in toti anii cand s-au tinut concursuri acolo masinile au fost in jurul pistei dar atunci au fost oameni normali nu idioti. De la intrarea in aeroport pana la intrarea pe pista sunt 500 m loc in care tot timpul au fost parcate masini. Trebuia prins si tarat pe pista legat de motor cretinul. Dupa parerea mea trebuie acuzat de TENTATIVA DE OMOR a facut-o premeditat daca procurorul il va acuza de vatamare corporala din culpa inseamna ca e manjit si el de PDL sau de tatasu.
  8. Meste

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Dincolo de toate replicile si comentariile de aici concursul moto de astazi de pe pista Las Vegas a fost spectaculos, respect bulgarilor felicitari romanilor, am putut urmari niste asi ai mersului cu motocicleta.
  9. Meste

    MOTO THURSDAY

    Frumoasa actiunea de azi cred ca au fost aproximativ 50 de motociclete
  10. Meste

    Mesaje(vorbe)discutii!

    El e !!!!!!!!!!!!!!! A cumparat-o de curand si a zis ca a mai avut un CBR inainte. Poti sa-mi spui te rog unde sta eu l-am intalnit intr-o seara pe strada in Zimandul Nou pe drumul catre Santana incerca cu inca unul sa o porneasca.
  11. Meste

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Salut e careva pe aici din Zimandul Nou fericitul posesor al unui motor Honda CRF 450 ?
  12. Cocosul a folosi prezervariv sau nu si daca a folosit ce marca de prezervativ a folosit cocosul? Fiindca daca a fost cu aroma de fructe(capsuni, afine, banane ... etc etc.) coaja oului va fi mai inchisa iar daca a folosit prezervativ normal coaja oului va fi alba. Flosind ipoteza ca oul de gaina este rezultatul iubirii cocosului malefic cu gaina incriminata in care cocosul a folosit un prezervativ cu aroma de banane, daca aroma de banane este atat de puternica incat gainii sa-i curga balele din plisc atunci pe baza rationamentului anterior putem admite ca Oul de gaina este un o capsuna sau banana sau afina deci rezulta ca Oul de gaina este un fruct (uneori dar este)
×
×
  • Creează nouă...