Sari la conținut

Dragos_90

Membru
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Dragos_90

  1. Si eu sunt incepator pe f4 si pana acum m-am inteles foarte bine cu ea.
  2. Salutare, intreb si eu pe cei cu f4: Vreau sa copiez o cheie si nu sunt sigur daca trebuie copiat cipul sau nu. Deasupra contactului nu scrie H.I.S.S scrie doar Honda, e posibil sa mearga doar copiata lama si atat?
  3. Dragos_90

    Cbr-ul meu

    Astazi a primit si parbrizul
  4. Dragos_90

    Cbr-ul meu

    Cateva sute sub 2000euro
  5. Dragos_90

    Cbr-ul meu

    Echipament am demult, dinainte sa cumpar mobra, doar filtru ii pun sport, celelalte dupa revizie iar despre iridium eu credeam ca ma vor scoate din belea daca se inneaca iar...
  6. Dragos_90

    Cbr-ul meu

    Prima motocicleta. Trebuia sa fie un Hornet, dar m-am repezit sa o iau pe ea ca o gasisem la un pret bun. O am de anul trecut dar nu am apucat sa merg decat cateva weekenduri ca a venit frigul. Pana acu ne-am inteles chiar bine, fiind fara experienta ma asteptam sa fie ceva mai agresiva. Momentan sta in garaj. Pun o poza de cand a intrat prima oara in curte. Dintr-o prostie am innecat-o si acum vreau sa-i schimb bujiile. E mai bine sa trec pe iridium? In rest e relativ ingrijita, mai are cateva zgarieturi pe alocuri. Urmeaza sa o pregatesc si de sezon, schimbat ulei, simeringuri, unsa si curatata. Vreau sa-i pun filtru sport, am auzit ceva de pipercross, e ok? Dupa xenon, parbriz fumuriu si as cam avea nevoie si de niste cauciucuri... dar astea cu timpul.
  7. Revenind... cu tubulara n-am reusit sa le scot ca nu am cu sa ajung la ele, cheie de bujii n-am gasit, aia tiganeasca n-are cauciuc in capat ca sa le ridic. In concluzie... pe alta data ) Cum ramane cu iridium totusi?
  8. Care e diferenta pentru care as alege iridium fata de cele normale. Exceptand diferenta de pret de 60 lei pentru toate 4.
  9. Pentru cei care aveti f4 si nu numai, NGK CR9EH-9 astea sunt bujiile ?
  10. Mda... multumesc de sfaturi, mi-au fost de ajutor. Am dat rezervorul jos, filtru, dar mi se pare dificil de schimbat, abia e loc de scos fisele. Cheie momentan n-am, bujii nici atat. Asa ca mai bine o duc la cineva care se pricepe.
  11. Cu tubulara + prelungitor nu merge? Si sa fie cumva de 17?
  12. Salut baieti, sunt incepator in ale mecanicii si pana acum n-am mai avut nici o problema cu mobra. Acu ceva timp am innecat-o, am incercat sa o pornesc impinsa dar n-a vrut. Vreau sa ii curat bujiile, sau sa le schimb daca e necesar. Trebuie sa ridic rezervorul cumva? 99' f4 e motorul.
×
×
  • Creează nouă...