Sari la conținut

gabimes

INACTIV
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    gabimes

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Salaj
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Yamaha XJ600
  • Numar Moto
    SJ-80-DGM
  • Club
    poate clubul familistilor

gabimes's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) Sanatate , fericire si noroc alaturi de un sincer "La multi ani"!!!
  2. gabimes

    Evenimente

    Anu' trecut la broscarie acum cu acesti cascadori. Deja sunteti cei mai buni . FELICITARI MMC.
  3. gabimes

    Accidente !

    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
  4. gabimes

    Sa Ne Cunoastem !

    No amu' esti mandru. Felicitari si ei.
  5. gabimes

    Yamaha Xj

    No, Ce sa spun! In drum spre un prieten sa-mi verifice bateria sa vad daca incarca releul am intrat la magazin si mi-am cumparat o baterie noua. Rezultatul a fost ca releul de incarcare a functionat, am o baterie noua de rezerva dar chiar daca am cumparat-o uscata am introdus lichidul in ea cand am ajuns acasa. Am pus bateria descarcata la redresor si c-am asta e. Dragi colegi, Inainte sa trageti fel de fel de concluzii, verifica prima data, altfel ajungi fara 135 Ron in buzunar(bateria noua). Astfalt uscat.
  6. gabimes

    Yamaha Xj

    Salutare, Zilele trecute ajung dupa vreo 5 zile in garaj si dau sa pornesc mobra. Nu tu deloc curent in baterie. Ma dau la vale si o pornesc dar dupa vreo 10 minute tot nu s-a incarcat. M-am fost grabita si am lasat-o balta. Dupa vreo alte 3 zile intru in garaj si incerc s-o pornesc la vale dar nimic. Dupa ce am impins 200 kg la deal si bineinteles cu o gramada de nervi, m-am dus si mi-am /cumparat o alta baterie. Intrebare1: Cum stiu daca releul de incarcare functioneaza? Intrebare2: Daca scot borna de la baterie ar trebui sa functioneze motorul? Intrebare3: Stie cineva de unde pot sa cumpar un astfel de releu la second? 100EUR mi se pare c-am scump pentru un astfel de releu. Astfalt uscat cat mai e timp.
  7. gabimes

    Yamaha Xj

    Salut, Scuze da ce dracu de rondele de bronz. Unde naiba is astea. Eu mi-am schimbat razuitoarele da nu stiu de ce rondele vorbesti.
  8. gabimes

    Yamaha Xj

    Salutare, Mi-am schimbat razuitoarele de la suspensiile din fata si nu stiu exact cat ulei hidraulic ar trebui sa pun in tija. Oricum le-am pus la egal, dar m-am chinuit cu motajul dopului de la tija suspensiei. Apropo. Cum pot mai usor sa insurubez dopul de la tija si in acelasi timp sa comprim arcul. Se poate sub alta forma sa comprim arcul pe jos sau exista ceva cacaneatza?
  9. gabimes

    Accidente !

    In legatura cu Paul, am inteles ca Joi a avut o alta interventie deschisa. Dumnezeu sa-i ajute.
  10. gabimes

    Accidente !

    Ok. Te rog sa ne informezi. Asfalt uscat
  11. gabimes

    Accidente !

    Stie cineva cum se simte Paul? Eu sunt coleg cu tata-l sau si am inteles ca dansul este tot in concediu pentru a fi cat mai aproape de fiul sau.
  12. gabimes

    Sa Ne Cunoastem !

    O sa ajung si eu printre voi, dar.. acum sunt cu probleme la suspensie furca fat. S-o spart razuitorul sau ma rog semering-ul cum se mai spune.
  13. gabimes

    Sa Ne Cunoastem !

    Felicitari si asfalt uscat. Dupa cum am citit pe forum vad ca ai asteptat de prin luna mai. Acum cred ca cei de la MMC te pot primi in randul lor sau cred ca deja au facut-o. Felicitari.
  14. gabimes

    Yamaha Xj

    Da, Ba ai dreptate. Mersi.
  15. gabimes

    Yamaha Xj

    mersi mult Ce zici sa comand si pentru ambreiaj sa arate la fel?
×
×
  • Creează nouă...