Sari la conținut

ccalugaru_mihai

Membru
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ccalugaru_mihai

  1. salut, are un prieten nevoie de sticlele de far (stanga dreapta) pentru un R1 2004-2006, sau faruruile cu totul. 0762941343 Gabi
  2. Mersi, dar as vrea sa merg pe recomandare. Deci cine ce detine sa nu injur iar ca merg cu presiune de 2,3 cand vreau 1,7?
  3. Salut. Vreau sa-mi cumpar un manometru portabil preferabil mecanic. Am avut unul electronic cumparat de pe Louis si era o porcarie. A tinut mai putin de un sezon.
  4. dap, foarte frumoasa tura. pacat ca am mers impreuna doar pana la sibiu, data viitoare sper sa mergem mai mult . mersi de fotografii si hai cu filmulteul .
  5. Salut. Merg si eu ma alatur pe drum, intre pitesti si c de arges (R12003). Faceti si o lista cu cine mai merge. 0721896108
  6. Cum ca la orice R1 2003 statorul nu tine mai mult de 20000mile (la mine au fost 33000 de km) in weekend s-a prajit si m-a cam lasat cu ochii in soare. Norocul meu a fost sa am acasa unul de rezerva de pe un alt motor. Dupa cateva zeci de minute de lupta cu el am reusit sa-l schimb cu cel de rezerva si se pare ca totul a revenit la normal. Acum vreau sa dau comanda de unul nou, sa fie acolo ca nu se stie niciodata cand te lasa. Cine poate recomnda unul mai bun decat cel OEM sa posteze aici. Eu am inteles ca cele de la Ricks motorsportelectrics ar fi destul de bune. Daca mai sunt doritori eu voi da comanda la sfarsitul lunii. Poate reusim sa negociem un pret mai bun si iesim mai bine si cu transportul.
  7. eu am shoei x spirit 2 si am avut aceiasi problema. buretii sunt de foarte buna calitate si nu prea se lasa singuri. eu am apasat extrem de usor pe invelisul de spuma de sub ei, cat sa fie foarte putin comprimat fix in zonele in care ma deranja. sa nu apesi foiarte mult ca nu-si mai face stratul respectiv treaba in caz de accident. o am de 2 ani si e perfecta
  8. Ti-am zis ca pica si releul. De curiozitate, cu cat ai luat motorul?
  9. hai sa ne strangem mai multi sa dam o comanda de ulei. eu unul as vrea doua recipiente. cine s emai baga?
  10. Eu folosesc, doar ca e varianta Exs (cred), echivalentul lui 300V. In cazul meu s-a observat o usoara imbunatatire in schimbatul vitezelor,si parca o usoara scadere a temp motorului. Daca este doar psihologica nu stiu, cert e ca daca il recomanda TNG e bun. Synt deja la al 3 lea schimb.Eu dupa ce am vazut la el m-am lasat abatut de ka "calea cea dreapta".
  11. Eu am de aproape 4 ani un R1 2003 si nu am avut nicio problema cu el. Important este sa-i faci schimburile la timp, reglaje si setari la cine trebuie (TNG in cazul meu) si e la fel de fiabila ca oricare alta. Nici macar bateria nu i-am schimbat-o, doar ca iarna a stat pe redresor. De stator am citit si eu pe forumurile din state ca ar cam pica dar nu ma pot pronunta, poate sunt putin diferite, nu stiu.
  12. @Sabin. Ma confunzi si mai bine ti-ai masura cuvintele. Nici eu nu stiu de ce le-ati mai expus daca nu aveati nevoie. Mai cititi inca o data ce am scris in primul post. cat despre daca mi-l permit sau nu cred ca trebuia sa vada mai tarziu, nu dupa ce ne-am intersectat privirile. rog un moderator sa inchida stearga topicul. fiecare intelege cat poate
  13. Trebuia sa cer voie sa o ating? Nu era imprejmuita. de ce au mai venit cu ea. nu ma urcasem. un deget atingea suav un ghidon. bah de ce puneti ma mana si nu intrebati. v-ati spalat pe maini? La BMW mai avea putin si tragea de mine sa ma urc pe un motor. Si avea ala niste plastice frumoase foc. hai ca am innebunit dracu cu vanzatorul lu' peste. Pt baiatul cu banda. Sa intinda acolo una pe o roata si sa arate ca merge pt 2. 1mil pt benzi pe doua roti. alta afacere. sa ne traiasca vanzatorii
  14. Se pare ca esti limitat. m-am urcat pe ea si am zis ca e saua nepotrivita? nu, discutam langa si atat. l-am intrebat eu cv pe el? nu si nici nu intentionam. atunci ce ii tot tii partea. vrei sa sustii ca e normal sa ai caracter de (cuvant urat)? am inteles. eu am impartasit o experienta traita cu un vanzator care se considera zeu. punct
  15. Tu crezi ca eu o sa ma laud cu ce am si cate imi permit? Am deschis topicul sa prezint o situatie si atat. Fiecare intelege ce vrea dupa posibilitati.
  16. Tizule, unde e mistoul din partea mea cand eu vorbeam linistit cu amicul meu si el se infiinteaza langa mine si arunca replici acide? Suferi de cocalarofobie de cataloghezi asa reped oamenii? Tu crezi ca eu o sa ma laud cu ce am si cate imi permit? Am deschis topicul sa prezint o situatie si atat. Fiecare intelege ce vrea dupa posibilitati.
  17. Nici eu nu sunt copil sa ma joc la butoane. Dupa ce-ti dai tu seama ca nu am? poate am castigat la loto, poate am mostenit o avere sau poate imi vand un rinichi maine. Irelevant. Daca ma duceam eu la el si-i spuneam ca nu cumpa motocicleta ca are plastic prost avea dreptate. dar cand el se trezeste aruncand cu mamaliga-n lapte... Conteaza caracterul omului,iar el a demonstrat ca are unul de (cuvant urat).
  18. Neplace L-am intrebat eu cv? Nu. Si atunci de ce? Hai ca vad ca deja o luam pe aratura si nu asta era scopul.
  19. poate sunt eu perfectionist, carcotas, nebun. dar e parerea mea pe care o impartaseam unui amic. nu am denigrat modelul. cum a spus cineva mai sus, putea sa spuna "da' motoru' stii cum trage? si incheiam balciul. hai sa incheiem subiectul si sa consideram ca el si voi astia care sustineti ca e normal aveti dreptate si noi cei care cerem calitate in orice la preturi de-ti cumperi 2japoneze suntem praf si nu meritam sa fim tratati decat asa.
  20. tu intelegi ca era o simpla remarca? nu am nimic cu Panigale si nu fac achizitii dupa estetica. era vorba doar despre atitudinea vanzatorului. atat. sa traiasca ducati de aici inainte sub conducere germana, dar sa invete arogantii ca asta de astazi ca nu asa se fac vanzarile si nu asa se interactioneaza.
  21. esti vanzatorul de azi? tu ai citit bine ce am scris eu? purtam discutia cu amicul meu, ii aratam cv si el mi-a dat replica de mai sus. e normal? daca tu vii si te bagi in seama cu mine, desi nu ti-am cerut parerea, sunt arogant? am expus o situatie, un mod de abordare, un mod de face vanzari. nu am spus nimic de motocicleta si nici despre posibilitatile mele financiare. nu te mai agita.
  22. ala a fost primul motor. si crede-ma ca daca imi modific lista prioritatilor mi-l pot permite. asta ca sa nu zica ca nu arat deloc ca unu care nu putea sa fie un potential client. trebuia sa vin cu extras de cont ca sa ma considere demn de respectul lui? si daca eram ultimul prapadit consider ca nu era normal sa se poarte asa. ideea e ca el a expus cv ce se vrea a fi high end, eu am aratat ceva ce se preteaza la scutere chinezesti si atat. sunt curios cum reactiona oricare dintre voi astia de considerati normal.
  23. nu e vb daca ai sau nu, tu ai adus produsul sa-l expui, sa-l lauzi, sa accepti critici, sa incerci sa-l vinzi. marketing de baza. pai de ce ma tratezi ca si cum eu te rog sa mi-l vinzi si tu faci casting? daca asa s-a purtat cu mine ca potential cumparator, cum se va purta cand voi merge pentru o eventuala defectiune in garantie?
  24. Mers la standul Ducati. Admirat, analizat, carcotit despre Panigale cu un prieten. Uitat la bordul minune si plasticele de pe langa. Profund dezamagit de calitatea lor chinezeasca. Ii arat amicului si carcotim amandoi ca la cat costa puteau sa acorde mai multa atentie detaliilor ca doar e printre exclusiviste. Si acum apare purtatorul de geaca de piele cu Ducati scris pe piept, reprezentatn al standului: -Functioneaza toate (eram cu mana pe comenzile de lumini) - Normal, ca e noua, dar cam prost plasticul, si lipsa de atentie pentru detalii) - Pfff, de-asta nu ti-o iei tu ca nu are plastic bun. - Nu, dar la cat costa si cat tam-tam s-a facut te astepti sa nu aiba plastic ce pare reciclat. Intoarce spatele si pleaca in sictir de parca eu i-o vindeam lui si nu invers. Culmea ca din punct de vedere al bugetului ma incadram in targetul lor si poate daca ma mintea frumos ... cine stie. Sfat: Sper sa-i loveasca atat de tare nevoile financiare incat sa invete pe calea cea grea ca ei ne vand noua si noi le facem un serviciu si nu invers. In domeniul asta momentan vanzatorii ( incepand cu cei de motoare si terminand cu cei de accesorii) considera ca sunt zei si noi ar trebui sa le multumim ca ne pun la dispozitie spre achizitionare marfa. ps: Am vazut un Arai RX7 Gp la 43 de milioane (1000de euro)cand intrii in hangar pe lateralul stanga la unul din standuri. Asta da afacere
  25. nu ai zis nimic de montatul mototrului de 3 ori ca sa-l verifici. mai bine pune cateva poze cu tehnologia de ultima generatie ca sa dai peste nas fraierilor.
×
×
  • Creează nouă...