Sari la conținut

Ratamahatta

Membru
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ratamahatta

  1. Nu exista niciun admin in zona? Trebuie sa asistam la toata aceasta mizerie? Nu poate fi banat acest Nazarov care alta treaba nu are decat sa provoace. Concurenta ar trebui sa se arate prin servicii si nu prin denigrarea concurentului. Si tu Marcel, trebuie sa te cobori la nivelul lui? Ai putin respect fata de noi ceilalti ce urmarim acest topic si ignora-l. Sunt satul de balacareala voastra din ultimele zile. Sper sa avem doar mesaje cu lucruri ce chiar ne intereseaza. O seara buna tuturor.
  2. Salut, Postez si eu aici pentru ca nu am vazut vreun topic legat de importul din SUA. A adus cineva din State sau se ocupa de asa ceva? Am vazut preturi foarte bune la anunturile de acolo.
  3. A B S O L U T vin si eu. 2 persoane. My TWIN?
  4. Sa ne traiesti mai baiatule. Locurile de la mine s-au ocupat. Cum era de asteptat, Gingiu s-a abonat la un loc caldut. Ne vedem acolo.
  5. As mai avea doua locuri in masina. Cei interesati sa ma contacteze.
  6. Ce ai ma? Suntem deja 20 de oameni. Suficienti sa incingem o petrecere monstruasa. Cine nu vrea sa vina nu are decat de pierdut. Deja numar zilele. Hai sa ne auzim cu bine!
  7. Nasule multumesc pentru credit! Sa pregatim motoarele!
  8. Greu mai vin pozele alea. Eu cedez nervos. Ma duc sa ma culc. Noapte buna rain raiders.
  9. Nasoala situatie. Sanatate multa Robi si sa ne vedem cu bine. Ivy convinge-l sa mearga la un doctor. Toti suntem zmei si dupa, cateva ore, dar dupa, incepe sa doara.
  10. Dragi tovarasi, Eu si cu Mingiu am luat o decizie extrema. Din cauza faptului ca grupul este mare si preconizam o viteza de deplasare scazuta, ne-am hotarat sa alegem "the hard way" si, n-o sa va vina sa credeti, venim cu masina. Vom proceda dupa cum urmeaza: Plecarea - poate ca din Bucuresti, depinde de vreme Traseul - nu s-a stabilit, mergem din crasma in crasma si vedem noi unde ajungem. ATENTIE! Dupa prima oprire nu o sa mai avem sofer! Concluzia: Mai avem doua locuri libere pentru doritorii de adrenalina si sport extrem. Doritorii sa dea PM cu CV si scrisoare de intentie si ultimele analize pentru ficat.
  11. Stai linistit mingiule. Te-am dus atat pe motor prin pensiune, te duc si pana la Bran. Las ca vezi tu ce sforaie elefantu si de data asta. Nasule! sa ne iei apartamentul nuptial sa ne putem desfasura.
  12. Prezent si eu de data asta. Cotizez cuminte joi la FZR-isti. Hai cu vreme frumoasa!!!!!!!!!!!!!!!!
  13. SDS-ule, alt topic pentru urmatoarea ca aici e prea aglomerat. Acum am realizat ca eu nu o sa pot veni ca nu-s in tara. Oricum, distractie placuta tuturor celor ce vor merge.
  14. Salut, Sunt unul dintre cei ce au participat la aceasta excursie. Pot spune ca mi-a placut si sunt tentat sa mai particip la acest gen de iesiri. Pot spune si ca a fost greu si au existat momente in care bodoganeam in casca. Mai ales pe serpentine, unde, asa cum spunea cineva eram mai mult cu ochii in oglinzi decat la drum. Nu pot spune ca agreez modul in care posteaza useri ca Judas (prea agresiv si cu unele remarci deplasate), insa au dreptate. Grupul nostru a fost prea mare, lipsa de experienta a multora dintre noi s-a vazut si am avut destule momente de mers haotic. Sunt convins ca in timp vom deprinde mersul in grup si ne vom adapta din ce in ce mai bine. Una peste alta a fost OK si sper ca mai toti am invatat cate ceva din greselile facute. Sanatate multa Geserica!! Ne vedem data viitoare.
  15. E bine. 3 suntem sigur. Ne vedem la 19....... si ceva....
  16. Eu unul vin. Sper sa nu ma intalnesc singur acolo. Mai confirmati si voi ce mai veniti.
  17. Ar trebui planificate mai din timp plecarile cu ramas peste noapte. Ar fi frumos dar ne omoara obligatiile. Mama ei de planificare minutioasa a timpului
  18. Daca zici tu ca mai sunt locuri ma bag si eu.
×
×
  • Creează nouă...