Sari la conținut

mkl

Membru
  • Număr conținut

    89
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de mkl

  1. Inainte de culcare bei apa cat poti, eventual impreuna cu un analgezic. Senzatia de ameteala, dureri de cap, buze uscate, se datoareaza deshidratarii. Ficatul consuma o cantitate mare de apa in procesul de descompunere a alcoolului. Daca ai fi treaz, ti s-ar face sete, dar pentru ca dormi ca o balabustra, apa necesara este extrasa din organism si te trezesti foarte deshidratat.

  2. Ce-ti e si cu denumirile astea. IAP este denumumirea pe care o foloseste Suzuki pentru MAP, sunt acelasi lucru, cu acelasi rol si se conecteaza in acelasi loc. Corect spus este MAP, cel putin dupa SAE.

    Si in continuare imi sustin parerea, daca este un senzor dupa filtru, sa-l denumim generic "X", el va fi influentat de permeabilitatea filtrului. Dar daca asta este rezultatul, adica o crestere serioasa a consumului, fara spor de putere, in absenta unei remapari /jetari (dupa caz) filtrul sport e frectie.

     

    Pana la urma astea-s discutii pe langa subiect, OP tre sa faca ce-ai zis tu in primul raspus.

  3. Daca IAP masoara presiunea aerului la admisia in cilindru, un filtru mai permisiv o sa modifice aceasta valoare (o sa creasca presiunea sau o sa micsoreze vidul, cum vrei sa o iei tot aia e) influentand harta.

     

    Cu 1/100 mai lult?! daca-i asa, filtrul sport, fara alte modificari, e ce mai mare leapsa si ar trebui sa aiba topic lipicios la sectiunea service.

  4. E de fapt str. Maica Domnului, dar la pomul laudat... Toate magazinele din zona sunt specializate pe electronica audio-video, iar acela este un conector auto.

    Incearca mai intai pe la magazinele de piese auto romanesti. Conectorul ala sunt aproape sigur ca l-am vazut la Dacia 1300.

×
×
  • Creează nouă...