Sari la conținut

sirmotto

INACTIV
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    motovelet@yahoo.com

Profil

  • Numar Moto
    sv.80.SIR
  • Club
    bucovina_bikers

sirmotto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. sirmotto

    Bukowina Motor Club

    Auzi, statuie cand imi ridici? Vezi ca era un joc... vrei sa fii miliardar daca tot ai asa multe raspunsuri macar adreseaza-te unei institutii specializate. No offence, ma refer aici strict la binele tau. De discutat nu cred ca avem ce discuta, doar nu te injosesti sa discuti cu un impostor. Mi-am dat seama ca ai dreptate in tot ce zici, de aceea vreau sa imi cer scuze ca m-am bagat aiurea. Da-mi voie sa ma retrag. Iti sugerez sa faci la fel. PS.: Esti ruda cu Pruteanu ? Nu treb sa imi raspunzi.
  2. sirmotto

    Bukowina Motor Club

    A! Nu-ti palce sa ti se raspunda la fel? Daca nu at nu mai jigni si toata lumea e fericita. No offence!
  3. sirmotto

    Bukowina Motor Club

    Cred ca Dumnezeu ii iubeste pe cei saraci cu duhul ca multi mai sunt. Ba voi pe langa faptul ca aveti capul cat o nuca mai sta si creierul lejer in el... sau sunteti frustrati, aveti probleme hormonale ceva, abuzuri in copilariile voastre neterminate? Ma refer la indivizi precum skywalker, AdrianB1 si altii care or mai fi. Sa-ti dai cu parerea e ok, e normal dar nu mi se pare ok sa jignesti. Deci retineti pe viitor.
  4. BV BV BV ! Si cei din SUCEAVA sunt alaturi de voi ! Personal era sa o patesc de cateva ori cu un nenorocit de militian de aici de la mine... deci intentionat intra cu masina in fata mea de pe contrasens cand ma vedea pe strada. Cel de sus M-a pazit. Succes baieti !
  5. mai omule bun nu esti pe treaba ta. Macar ai vazut motorul despre care vb in necunostinta de cauza ? Ai mers pe el ? Cum poti sa debitezi asemenea prostii ?
  6. o dau la 4000 euro. E din 1997 impecabila! Gume Dunlop sportmax, consumabile noi, placute fata spate tunning, 18000 km.
×
×
  • Creează nouă...