Sari la conținut

Prof

Membru
  • Număr conținut

    213
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Skype
    URL Yahoo Skype

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti

Informații profil

  • Motociclete detinute
    23

Vizitatori Recenți Profil

911 citiri profil

Prof's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Prof

    Variante Supermoto

    ia vezi daca ti se pare interesanta /index.php?/topic/703774-aprilia-pegaso-strada-2005/ succes!
  2. Eu sunt subiectiv pt ca sunt prieten cu Luiza si cu Marius, dar eu cand pornesc motoreta apas instinctiv pe frana, la fel si la masina, ....iar daca nu era amorsata isi dadea seama imediat ca se ducea la fund. sa zicem ca nu a facut asta, dar din locul in care s-a lucrat la ea, el a pornit-o si a iesit glont pe poarta? si daca tot a venit vorba cu ce viteza a iesit el pe poarta din moment ce iesea in ditamai soseaua cu zece benzi? doar nu iesea cu 40 la ora si a franat exact in ultimul moment... analizand din nou eu nu cred ca poti sa iesi dintr-o curte intr-o sosea nationala cu mai mult de 10 km/h, caz in care si fara frane te poti cobora din mers, ma rog... poti sari si iti poti baga picioarele in el de motor, asta daca te si uiti in stanga oricum am inteles ca baiatul este incepator asa ca nu putem vorbi de reflexe nici eu nu sunt as dar sunt sigur ca n-as fi ajuns in tir chiar daca n-aveam frane mie cand mi-a schimbat Suca placutele mi-a zis de zece ori sa am grija cu franele pana se formeaza si mai e o chestie, un mecanic cu oarece experienta, si aici puteti sa intrebati pe oricine, cand scimba o roata, palcute, lant, etc., amorseaza frana din instinct. succes Mihai si ai grija pe viitor.
  3. AM OBTINUT APROBAREA de la Primaria Municipiului Bucuresti pt data de 15 aprilie, pica sambata. traseu aprobat: arcul de triumf - piata victoriei - Piata Romana- Piata universitatii-Piata Unirii - Piata Parlamentului stationari: 11.30 - ARC 13.15 - Piata Parlamentului se va circula pe 2 benzi, FARA galagie, mers pe o roata, burn si alte obiceiuri motocicliste. in piata parlamentului va fi un moment de "omorat" motoarele, care va dura 10 secunde. acum rama de stabilit detaliile cu Politia Capitalei si brigada de Circulatie multumesc.
  4. misto oferta. si yacco, parca era bunicel.
  5. cred ca esti si un pic nervos. ai inceput sa mananci litere... PERFEcTI !
  6. mao-san , cred ca esti un pic... deplasat, mai dus.
  7. Prof

    Bd Decebal, PH-08-NFK

    Paul Dinescu parca se numeste baiatul e aproape ok. o intindere musculara la piciorul drept si o zgarietura mai serioasa la frunte. era inca in investigatii cand am plecat de la spital, dar era constient si o sa-si revina. e din buc si motoreta o avea de o saptamana. permisul parca de o luna. nu stiu sigur. sanatate si grija mare
  8. sal. Vali, aproape 26 de ani, permis de un an si ceva... m-am hotarat ferm sa mi-l iau dupa ce m-a dat un necunoscut cu un R1(2003) cu 270 fara casca! eram la niste curse de masini pe la prisma. vara asta am mers cu un gs750 al unui amic si acu vreau sa-mi iau si am vreo 2300 de aero dati-mi si mie ceva bun care sa fuga 200(Ilove speed) va rog. Viata-i trista, noroc ca-i scurta. (zicea un saritor cu coarda elastica)
×
×
  • Creează nouă...