Jump to content

cos78min

EX+
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

About cos78min

 • Rank
  Nou venit pe forum!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tg-Jiu
 • Motocicleta
  piaggio zip
 1. Am găsit un Piaggio NRG din 2005 la aprox 700 euro. Nu arată extraordinar. Băiatul spune că are motor nou...cel vechi l-a schimbat pentru că, spune el, fostul proprietar nu prea a umblat cu scuterul. Oare un motor se strică dacă stă? Eu Âştiam altceva Âşi cred că e ceva putred la mijloc.
 2. Mulțam fain pentru sfaturi. Se pare că trebuie să mai umblu la bani.
 3. Mie îmi place NRG-ul din mai multe motive: - e pe carburator; - e mai frumos ca desig (cel puțin aÂşa mi se pare mie); - kilometrajul de pe bord e digital, nu imită kilometrajul clasic. Dacă din ce spuneți voi sunt cam la fel de performante, a-Âşi merge pe Piaggio. Problema este că nu prea găsesc la noi în țară la prețuri accesibile. Am văzut acuma un anunț, cere cineva pe el 900 de euro. 700 poate a-Âşi fi dispus să ofer pe unul produs în 2007, dar 900 parca e cam mult, deÂşi dacă mă uit cât costă unul nou... Înfine, mai aÂştept opinii din partea voastră.
 4. Îmi poate spune Âşi mie cineva de unde pot achiziționa un astfel de CDI tunat care să îmi permită să urc cu el până la 90 - 100 km/h? De la ce model de SR mai vechi pot alege un astfel de CDI? Mulțumesc pentru informații.
 5. Salut. Cer Âşi eu câteva informații, dacă se poate. Doresc să achiziționez un scuter din 2007 Âşi am gasit până acum 2 modele mai pe placul meu: Aprilia SR 50R Âşi Piaggio NRG Power DD. Întrebarea este care dintre ele merită mai mult, ținând cont că prețurile de vânzare sunt cam aceleaÂşi pentru cele două modele. La Aprilia nu îmi place că are kilometrajul de pe bord doar până în 80 Âşi mi-e că rup cablul de kilometraj daca trece acul dincolo de această viteză. Am pățit aÂşa cu un Piaggio mai vechi, în timp cablul s-a rupt Âşi a fost nevoie să achiziționez altul. De piaggio nu Âştiu ce să
 6. Salut băieți...Âşi fete. Sunt pe punctul de a achiziționa un Piaggio NRG DD Âşi vreau să îmi spuneți cam ce probleme au aceste scutere. La ce anume să mă uit pentru a-mi da seama cât de cât de starea lui tehnică. Scuterul este adus din Italia Âşi e desfăcut bucățele. Urmează să fie asamblat. Am observat că are carena față spartă. Unde pot găsi în țară piese Âşi accesorii pentru el...mai mult ca sigur va trebui să mai cumpăr una alta pe lângă carenă. Am să revin cu detalii după ce îl achiziționez.
 7. Cred ca dacă este clonă Âşi asta e o păcăleală, probabil că mult timp va fi nr. 1 în top farse, ținând cont câți dintre noi s-au prins în jocul ăsta. Dacă e pe bune, nu mai am nimic de comentat Âşi nici nu sunt eu în măsură. Da mai vedem. Să avem răbdare.
 8. Un link să-ți faci o idee despre HJC HQ-1.
 9. Am avut răbdare să citesc tot. Pentru inițiatorul topicului: Sincer nu mi-aÂşi dori să am parte de întâlniri directe cu oameni de genul tău...evit tot timpul astfel de caractere. Eu din ce am observat aici (nu pot să spun cu siguranță, dar...) probabil în trafic eÂşti genul care, dacă cineva te Âşicanează, vei încera să-i dai imediat o lecție. Am avut Âşi eu de multe ori porniri de genul ăsta în trafic Âşi ocazii sunt zilnic ținând cont de câți deÂştepți sunt pe străzi. Problema este că de obicei în duelurile dintre motociclete Âşi conserve, motociclistul iese cel mai Âşifonat. Ori se accide
 10. Deocamdată nu este interzis cu moto, dar este posibil ca peste câțiva ani să fie...cel puțin pentru motociclete enduro Âşi pentru atv-uri, acestea din urmă mai mult ca sigur. Cheile Sohodolului au regim de arie naturală protejată, mai precis rezervație naturală de interes național declarată prin lege. Se întinde de la intrarea în chei până la complexul turistic, care din păcate, este în paragină. Primii trei km, atât cât țin cheile, zgomotul produs mai ales de atv-uri deranjează în anumite perioade ale anului coloniile de păsări cantonate acolo. Se are în vedere realizarea unui studiu care pr
 11. Găsesc undeva înregistrarea emisiunii din data de 3 august? Mă interesează prezentarea modelului YZF R125 de la Yamaha. Poate un link, ceva.
 12. cos78min

  Rs125

  Nu e deloc problema ta...sau numai problema ta. Nu trebuie să consideri sfatul de a nu da jos limitatoarele ca fiind unul dat de niÂşte Âşmecheri mai mari care vor să îți dea capace. Trebuie să te gândeÂşti că fiind începător, Âşi dorind cu tot dinadinsul să o alergi cu viteză mai mare decât cea stabilită de producător, pui nu numai viața ta în pericol, dar Âşi pe cea a altor participanți în trafic. Nu ți-e destul 135 sau cât o prinde? Vrei mai mult? Mergi pe circuit. Acuma dacă chiar eÂşti conÂştient de ce faci Âşi eÂşti hotărât să mergi până la capăt...numai încearcă să nu îi pui Âşi pe al
×
×
 • Create New...