Sari la conținut

cos78min

EX+
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cos78min

  1. Am găsit un Piaggio NRG din 2005 la aprox 700 euro. Nu arată extraordinar. Băiatul spune că are motor nou...cel vechi l-a schimbat pentru că, spune el, fostul proprietar nu prea a umblat cu scuterul. Oare un motor se strică dacă stă? Eu Âştiam altceva Âşi cred că e ceva putred la mijloc.
  2. Mulțam fain pentru sfaturi. Se pare că trebuie să mai umblu la bani.
  3. Mie îmi place NRG-ul din mai multe motive: - e pe carburator; - e mai frumos ca desig (cel puțin aÂşa mi se pare mie); - kilometrajul de pe bord e digital, nu imită kilometrajul clasic. Dacă din ce spuneți voi sunt cam la fel de performante, a-Âşi merge pe Piaggio. Problema este că nu prea găsesc la noi în țară la prețuri accesibile. Am văzut acuma un anunț, cere cineva pe el 900 de euro. 700 poate a-Âşi fi dispus să ofer pe unul produs în 2007, dar 900 parca e cam mult, deÂşi dacă mă uit cât costă unul nou... Înfine, mai aÂştept opinii din partea voastră.
  4. Îmi poate spune Âşi mie cineva de unde pot achiziționa un astfel de CDI tunat care să îmi permită să urc cu el până la 90 - 100 km/h? De la ce model de SR mai vechi pot alege un astfel de CDI? Mulțumesc pentru informații.
  5. Salut. Cer Âşi eu câteva informații, dacă se poate. Doresc să achiziționez un scuter din 2007 Âşi am gasit până acum 2 modele mai pe placul meu: Aprilia SR 50R Âşi Piaggio NRG Power DD. Întrebarea este care dintre ele merită mai mult, ținând cont că prețurile de vânzare sunt cam aceleaÂşi pentru cele două modele. La Aprilia nu îmi place că are kilometrajul de pe bord doar până în 80 Âşi mi-e că rup cablul de kilometraj daca trece acul dincolo de această viteză. Am pățit aÂşa cu un Piaggio mai vechi, în timp cablul s-a rupt Âşi a fost nevoie să achiziționez altul. De piaggio nu Âştiu ce să spun. Din testele de aici pare că Aprilia este mai bun. A-Âşi vrea să pot merge cu el la viteză de până la 100 km/h, fără să îmi fac probleme că de la 60 nu mai are demaraj dacă vreau să merg mai repede pentru a nu se forma coloană în spatele meu pe Âşosea, pentru că atunci apar problemele. Multora le vine chef să mă depăÂşească tocmai în curbă pentru că merg încet Âşi nu au răbdare să treacă de aceasta pentru a intra în depăÂşire. Din cauza asta am fost de vreo două ori în siatuația de a fi a fi scos de pe carosabil. AÂşa că vreau un scuter capabil să accelereze de la 60-70 km/h (viteza cu care circul de obicei în afara localităților) pînă la 90-100 km/h, cel puțin pe distanțe scurte. În timpul verii fac naveta cu el, iar distanța între casă Âşi serviciu este de vreo 17 km. AÂştept ceva sfaturi.
  6. cos78min

    Fan Piaggio

    Salut băieți...Âşi fete. Sunt pe punctul de a achiziționa un Piaggio NRG DD Âşi vreau să îmi spuneți cam ce probleme au aceste scutere. La ce anume să mă uit pentru a-mi da seama cât de cât de starea lui tehnică. Scuterul este adus din Italia Âşi e desfăcut bucățele. Urmează să fie asamblat. Am observat că are carena față spartă. Unde pot găsi în țară piese Âşi accesorii pentru el...mai mult ca sigur va trebui să mai cumpăr una alta pe lângă carenă. Am să revin cu detalii după ce îl achiziționez.
×
×
  • Creează nouă...