Sari la conținut

adi_passs

INACTIV
  • Număr conținut

    87
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    adi_passs

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    IASI
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    BMW F650ST
  • Numar Moto
    IS-96-BRM

adi_passs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. adi_passs

    BURSA LOCALA

    BMW F 650 TELEFON 0748.962.982 SAU LA ID MESS DIN SEMNATURA
  2. am ceva bun la vanzare si un pret imbatabil BMW F 650 AN FABRICATIE 1996 . 1200 EURO .. TELEFON 0748.962.982
  3. adi_passs

    BURSA LOCALA

    care vrea un motor sa ma sune si pe mine sau sa imi lase mesaj 0748.962.982 . il las la un pret destul de ieftin si care chiar cred ca merita . dau echipament ,,,,haine , pantaloni ,,,,, totul la el,,,,TOTUL !!!!!! inclusiv tank case . CUI NU II VINE A CREDE CA IL DAU IEFTIN SA MA SUNE SI NU VA REGRETA YAHOO MESSENGER : adi_passs
  4. adi_passs

    Off-topic

    ciorile , cocalarii etc. vor fi educati numai cu pistolul la tampla sau cu cate o bataie buna de fiecare data cand gresesc . dar cum la noi nu exista politie decat pt cei ...stiti voi care din ei... nu stiu unde vom ajunge .
  5. un amic de al meu a avut aceleasi simptome ca tine si a trebuit sa schimbe cdi-ul.
  6. moshule. si eu in pricipiu imi cam dau seama ca ar cam fi de la carburatie. dar ma gandeam sa pun o intrebare sa ma duc exact unde trebuie respectiv jigloare sau ce ar mai fi. multumesc de raspuns
  7. capra mea se ineaca cind trag de ea . sa spunem ca is la 3500 rotatii si vreau sa trag de ea sa mearga repede pina la 4-5 mii. in acel moment are tendinta de inecare. poate careva sa ma ajute ? mentionez ca face acest lucru numai in sarcina si la relanti nu face acest lucru . daca o iau cu usurelul nu are nici un drac . bleah.
  8. ba voi sinteti nebuni. am pus si eu o intrebare si voi mai aveti putin si va luati la bataie. ce aveti ma nebunilor ?
  9. adi_passs

    Accidente

    miercuri seara coboram pe COPOU avand cam 50-55 km/h cind brusc si dintr-odata autobuzul de RATC plin cu calatori a incercat o manevra de depasire a unui conservar ce mergea incet. mentionez ca nu a semnalizat , nu s-a asigurat ca venea un dobitoc cu un motor verde si cind in ultima instanta s-a asigurat cred ca mai avea putin si facea infarct pt ca a luat carma brusc dreapta si a pus o frana de au venit toti calatorii sa ceara bilet de la sofer. problema e ca si motoristul mai avea putin si dadea drumul la motor sa se duca la vale fara conducatorul de la bord. oricum indiferent ce si cum s-a intamplat amandoi erau uzi la c.u.r. atentie la neatentia altora .
  10. multumesc mult. tre sa ma reorientez si cred ca am sa ma duc sa vad un cbr 600
×
×
  • Creează nouă...