Sari la conținut

adi_passs

INACTIV
  • Număr conținut

    87
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de adi_passs

  1. adi_passs

    BURSA LOCALA

    BMW F 650 TELEFON 0748.962.982 SAU LA ID MESS DIN SEMNATURA
  2. am ceva bun la vanzare si un pret imbatabil BMW F 650 AN FABRICATIE 1996 . 1200 EURO .. TELEFON 0748.962.982
  3. adi_passs

    BURSA LOCALA

    care vrea un motor sa ma sune si pe mine sau sa imi lase mesaj 0748.962.982 . il las la un pret destul de ieftin si care chiar cred ca merita . dau echipament ,,,,haine , pantaloni ,,,,, totul la el,,,,TOTUL !!!!!! inclusiv tank case . CUI NU II VINE A CREDE CA IL DAU IEFTIN SA MA SUNE SI NU VA REGRETA YAHOO MESSENGER : adi_passs
  4. adi_passs

    Off-topic

    ciorile , cocalarii etc. vor fi educati numai cu pistolul la tampla sau cu cate o bataie buna de fiecare data cand gresesc . dar cum la noi nu exista politie decat pt cei ...stiti voi care din ei... nu stiu unde vom ajunge .
  5. un amic de al meu a avut aceleasi simptome ca tine si a trebuit sa schimbe cdi-ul.
  6. moshule. si eu in pricipiu imi cam dau seama ca ar cam fi de la carburatie. dar ma gandeam sa pun o intrebare sa ma duc exact unde trebuie respectiv jigloare sau ce ar mai fi. multumesc de raspuns
  7. capra mea se ineaca cind trag de ea . sa spunem ca is la 3500 rotatii si vreau sa trag de ea sa mearga repede pina la 4-5 mii. in acel moment are tendinta de inecare. poate careva sa ma ajute ? mentionez ca face acest lucru numai in sarcina si la relanti nu face acest lucru . daca o iau cu usurelul nu are nici un drac . bleah.
  8. ba voi sinteti nebuni. am pus si eu o intrebare si voi mai aveti putin si va luati la bataie. ce aveti ma nebunilor ?
  9. adi_passs

    Accidente

    miercuri seara coboram pe COPOU avand cam 50-55 km/h cind brusc si dintr-odata autobuzul de RATC plin cu calatori a incercat o manevra de depasire a unui conservar ce mergea incet. mentionez ca nu a semnalizat , nu s-a asigurat ca venea un dobitoc cu un motor verde si cind in ultima instanta s-a asigurat cred ca mai avea putin si facea infarct pt ca a luat carma brusc dreapta si a pus o frana de au venit toti calatorii sa ceara bilet de la sofer. problema e ca si motoristul mai avea putin si dadea drumul la motor sa se duca la vale fara conducatorul de la bord. oricum indiferent ce si cum s-a intamplat amandoi erau uzi la c.u.r. atentie la neatentia altora .
  10. multumesc mult. tre sa ma reorientez si cred ca am sa ma duc sa vad un cbr 600
  11. fratilor,,, vreau sa mi cumpar un cbr 929 ,,, din 2000 . spune-ti o parere despre el..ceva acolo
  12. mi s-a defectat regulatorul de tensiune .... de unde cumpar altul nou ? pls. astept un raspuns de la voi .
  13. multumesc de aprecieri. adevarul e ca e criza si nu putem schimba cu nimik asta deocamdata. mie mi se pusese sa imi iau un bmw mult mai mare si sa il dau pe asta al meu dar se pare nu am pret si se pare ca am sa ies la pensie cu el .
  14. mai oameni , am si eu o rugaminte la toti. am facut azi poze la bmveu si ma gandeam sa il dau da nu am idee la ce suma sa il dau. atasez ceva poze cu el si astept sa va spuneti opinia si,,,, fara menajamente. pls si inca ceva. el e in perfecta stare de functionare si cu motoru facut in urma unor cox-uri de anu trecut schimbat totul in motor , respectiv segmenti... piston ....camasa pistonului. merge si se comporta foarte bine. acum astept critici sau....
  15. am sa ma duc acasa sa ii fac o fotografie exact cum vine ea si cum se prinde
  16. am eu suporti pt valizele laterale dar de vreo 2 saptamani tot zic ca le pun si le fac poze si tot apare altceva . cind am timp am sa le pun .
  17. adi_passs

    Off-topic

    Un american isi cumpara teren langa casa unui roman si-si construieste o vila. In curtea romanului, langa gard si cu crengile crescute mai mult in curtea americanului, era un nuc. Cand veni vremea sa rodeasca, nu crescu decat o nuca chiar deasupra curtii americanului ... - Cred ca e corect sa-mi dai nuca... Tu nu ai nuc! - Sorry. Cade la mine pe teritoriu! - Uite ce facem ... iti dau eu un sut, si apoi imi dai si tu unul! Ala care rezista mai mult .. castiga nuca! Da? - Ok! Isi ia romanul avant .. si .. drept cu piciorul in bilutele americanului ...! -Auuch! Oh my God! ... Ohhhhh!! ..Ok e randul meu ..! -Lasa bah! Tine tu nuca!
×
×
  • Creează nouă...