Sari la conținut

Preacuviosul_Mihail

Super Membru
  • Număr conținut

    1.498
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    joeblack_jr

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    CBF1000A
  • Club
    Manchester United

Informații profil

  • Interests
    Sa ma intorc intreg acasa

Preacuviosul_Mihail's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. in vagonul ala de carti era vreuna de logica? intreb ptr ca a mea spune cam asa: nu ai permis categoria A valabil, nu ai dreptul de a conduce motociclete pe drumurile publice. Accidentul s-a petrecut pe un drum public. vrei sa-ti fac un desen in care sa pun pe marginea drumului unu care se scarpina in cap...si sa scriu la legenda "zarnesti ganditorul" sau ai inteles ce vreau sa spun? Mi se pare exact ca la unu care trece cu masina printre barierele coborate la trecerea de cale ferata. mecanicul de locomotiva nu are nici o vina. Sau ca la un pieton care traverseaza prin loc nepermis. Peste toate astea, soferul de clio poate fi tras la raspundere daca eventual acolo era linie continua si a taiat-o facand manevra aia. pentru asta parca se suspenda permisul pe vreo 3 luni, dar familia zmeului impreuna cu binevoitorul prieten trebuie sa despagubeasca omu' ptr pagubele produse. prea s-au invatat romanii ca trebuie sa aiba altii grija de ei. Nu mai stiu in ce stat arab legea era ca daca dadea tirul peste tine pe autostrada si nu aveai dreptul de a fi acolo cu camila sau cu ce draq puteai fi, nici nu oprea ala ptr ca nu avea obligatia asta prevazuta de lege. Si probabil ca e o metoda sigura de a mai educa iresponsabilii. In Romania tragi ca si sofer ptr un prost din asta pana te lasa nervii.
  2. acum...mortii cu mortii vii cu vii...cum se zice la romani intrucat crestinul ala cu clio nu a Loeb...am o vaga imp-resie ca manevrea de intoarcere a durat ceva.....si cum spui ca era linie dreapta cel mai probabil, ca s-a si asigurat inainte ca are timp la fel cum amicul tau a vazut manevra soferului..(un clio e o masina mica..dar nu e de jucarie sa n-o vezi de iarba de pe marginea strazii tare-mi e teama ca SuperDanut a patit ca-n bancul cu iepurasul care trecea in viteaza pe langa bar pe motocicleta si urla cat puteea de tare " cine mai are motocicleta ca a mea?"..pana i-a raspuns unu "eu ma..de ce?". la care iepurasul a intrebat disperat "si de unde se opreste?"
  3. Si mie mi se pare tot culpa comuna. A celui mort si a celui care i-a incredintat motocicleta. Si mai cred ca asta va spune si politia...pentru ca legea prevede sanctiuni pentru asa ceva.
  4. te abtii...te abtii si cand nu mai poti dai buzna. amicul tau, Dzeu sa-l ierte, nu era motociclist. Era un neica nimeni care s-a suit pe o motocicleta (si ptr asta trebuie sa dea explicatii iresponsabilul care i-a dat-o...ptr ca asta e adevarul) si s-o proptit destul de serios intr-o masina. Daca statea in banca lui ....acum era la o bere sau pe forum dand sfaturi, chiar daca el nu avea permis...dar asta mi se pare mai putin grav. Ma surprinde ca e asa de greu de inteles un fapt simplu: el nu avea dreptul sa fie acolo, proprietarul motocicletei nu avea voie sa-i dea motocicleta. deci nu ar fi fost nici un accident. Acum...proprietarul motocicletei...s-a ales fara motor si normal e ca familia zmeului sa despagubeasca proprietarul masinii. mai simplu de atat nu pot sa explic.
  5. la 60km/h face 16.6 m/s///deci cam atat trebuia sa aiba masina... cel mai probabil e ca intre blocuri tanarul motociclist nici macar nu s-a asigurat si soferita era angajata de mult in depasire sau nu a semnalizat. O sa urmeze topicuri in care se analizeaza depasirile neregulamentare in curtile proprii la intersectia din drumul catre garaj si drumul catre magazie.
  6. Motorul nu-l dai unuia care ti-l cere in parcare. e logic ca cel care a dat motoru stia daca celalalt are sau nu permis.....hai sa n-o dam cotita.
  7. e vb de inaltimea centrului de greutate nu neaparat de greutatea motocicletei. poate ca esti tu un mare fortos, dar am curaj sa fac pariu ca peste 90% dintre cei care merg pe varadero (sper ca e vb de aia de 1000 nu cea de 125) nu pot sa o tina daca se apleaca de la 90 la 60 de grade. motocficleta mea, teoretic are o greutate destul de apropiata de un varadero de 1000 dar centrul de greutate este mult mai jos si se simte mult mai usor de redresat cand se apleaca de pe loc. nici eu nu-s mic, dar daca se apleaca destul de mult ...cel mai destept e sa o tii sa nu pice zdravan...si s-o lasi cat poti de delicat jos. dupa aia se ridica, orice motor...dar aia e cu totul alta chestie si tine de tehnica, nu de forta.
  8. eu cred ca e altfel : frate ..daca nu esti in stare sa-ti tii mobra in echilibru incat sa nu faci hernie cand cand opresti la semafor in scurtul drum catre arc sau mc, trebuie sa renunti, pentru ca mai devreme sau mai tarziu iti va cadea pe picioare. PS: nu am invatat multe la scoala moto, dar primul lucru pe care mi l-a aratat cand am ajuns acolo a fost cum se poate tine motocicleta din lateral cu un singur deget pus pe ghidon. deci e de preferat s-o tii in echilibru decat sa faci forta incercand s-o echilibrezi de fiecare daca cand pui piciorul jos la stop.
  9. Pareri de toate felurile pe aici...dar asta mi se pare minte de kinder care se intreaba daca rahan il bate pe bruce lee. ca de altfel toate posturile respectabilului @lucian de pe acest topic (nu presupun ca pe altele gandeste altfel) In rest sustin ca primii care trebuie sa-si poarte de grija sunt motociclistii....ptr ca nici un sofer nu vrea sa faca un accident. Atat ca unii conduc mai bine, altii mai prost, unii vin cum spunea cineva la facultate din orase in care sunt 3 motociclete toate, altii sunt in varsta si nu sunt obisnuiti cu motocicletele si pe deasupra la o analiza corecta in multe accidente motor vs masina, ar fi culpa comuna din motive diverse (viteza, depasiri pe dreapta, depasiri fara semnal...etc) sanatate accidentatului (chestiile de mia sus sunt generale nu au legatura cu el...dar vad ca se ridica zmei d'astia protestatari cu idei traznite)
  10. nu am intrat de cateva zile si am citit de la coada la cap. primul post la care am avut impulsul de a da reply a fost cel in care te plangeai de tratamentul dintr-un club in care ai fost amenintat cu bataia de amicii coalizati ai drei cu care te contrezi. Mi-a placut replica cu gica contra..mai valoros decat lingaii, mi-a placut sfatul de a gandi cu propriul cap si mi-au mai placut si altele pe acolo. In schimb cea de mai sus mi se pare de frustrat. O sa-mi spui ca tu nu esti ptr ca ai un organ in plus si mai stiu eu ce tampenii, dar iti spun eu ca urla frustrarea in tine. Nu ptr ca nu ai busa (probabil ca e doar o chestie de gust si ai putea sa ti-o cumperi), ci pentru ca majoritatea se da in vant dupa asa ceva. Ai vrea ca oamenii sa apreciezii motociclistii cu multi km, indiferent de motor, motociclistii care au placerea mersului pe motor indiferent de destinatie, dar asta nu se intampla. Personal cred ca din cauza gandirii superficiale si pentru ca netul (deci si motociclism.ro) suporta pe oricine. Dar nu conteazxa explicatia mea, realitatea revine....simplul nume "hayabusa" starnerste reactii comparativ cu un chopper obosit. Asta in conditiile in care ambele te pot servi la fel de bine. Personal nu agreez busa deloc, daca mi-ar fi facuta cadou una as vinde-o instant. dar nu conteaza parerea mea. Eu as face asta nu ptr ca nu-mi place, nu ptr ca eu cred ca e prea puternica, nu ptr ca eu cred ca ai gandi tu desprem ine ca ma dau cu ea ca sa fac impresii. E mult mai simplu...ptr ca eu nu am condus motociclete fara ABS si nu vreau sa vad daca pot sau nu. Dar imi place. As fi ipocrit sa spun ca nu. De ce crezi ca Pantera nu se simte bine pe ea, ca nu i se potriveste? Eu nu as merge de exemplu pe un chopper pentru ca in mintea mea nu cred ca e stilul meu. Dar nu as baga mana-n foc ca tu nu iti murdaresti chilotii cand mergi pe unu. E treba ta..."ti se potriveste, te simti bine pe el" si nu mi se pare nimic rau in asta. Tu ai catalogat repede ce i se potriveste si ce nu, pe ce se simte bine si pe ce nu. nu toti oamenii sunt ca tine. Nu spun ca sunt mai buni sau mai rai....dar...e dreptul lor sa se simta bine pe busa. Ne-am contrazis de multe ori, dar am o parere buna despre modul tau de a gandi. de data asta ai dat-o-n bara in opinia mea. mai reflecteaza si daca dimineata, treaz, negustat o sa ai aceeasi parere, scrie-mi un PM, sa pun motoru la vanzare in pauza de iarna si sa-mi iau un chopper. PS: sys, ai comis-o, ai scapat, ai o iarna de gandit si mai las-o balta cu clipurile cu busa si imaginea de catwoman. Poti sa mergi pe busa si sa te bucuri de plimbare asa cum imi spuneai acum 2 ani ca o busa se conduce superb cu 60 km/h. Sper ca ai invatat ceva din asta. As vrea sa vad asta in atitudinea ta, inclusiv aici pe forum.
  11. Mai bogdanel...fara resentimente te intreb serios acum. Tu nu cumva esti genul "viitorul tarii" din generatia pro-stii si castigi? Asa-mi pari sincer dupa cum te manifesti. Mai ai un pic si aduni km facuti de tot neamu tau, inclusiv cu autobuzele RATB-ului, esti convins ca tara nu te merita si ceilalti sunt vinovati de viata ta trista si cel mai nmult ma uimeste lipsa de maturitate. Imi pari genul care daca o vezi pe strada dupa de iese din spital, o arati cu degetul si urli in piata publica faptul ca nu are splina si ea e cea care blocheaza fata motocicletei de cate ori vede un taximetrist simpatic. Nu ti se pare ca e genul de comportament caracteristic clasei pregatitoare in care kinderii McDonalds ca tine rad de colega de clasa ca poarta ochelari si o striga "aragaz cu 4 ochi"? Chiar te-am intrebat sincer, pentru ca mie asa-mi pari..sincer. Aproape ca nu-mi mai vine sa ma enervez pe ce scrii tu. Pari genul "unde nu e, nici Dzeu nu cere". Ai fost un copil agitat? Ai suferit de ADHD si parinti au crezut ca esti doar un pic mai zburdalnic?
  12. pentru ca ca ai scris mai devreme ce nu m-am luat de tine. ti-e ti-am raspuns, clar ca nu sunt de acord cu jupuirea asta pe care insisti. dar, cata vreme ai pastrat limitele, fara jigniri ciobanesti am considerat ca e suficient sa spun ca nu-s de acord cu tine. Acum....cand vad asta cu cazut de multe ori, nu pot sa nu ma intreb, cat de mare a fost diferenta intre multele tale cazaturi si asta? parerea mea e ca doar de noroc. daca tu crezi ca e mai de fala ptr comunitatea moto (vad ca se tot foloseste termenul) unu care pica la fiecare 3 stopuri, iarasi avem pareri diferite. Oricum tu ai avut dreptul de a fi Tampit ptr ca nu ti-ai rupt mare lucru, altii nu au dreptul ptr ca nu le da comunitatea scrupuloasa voie si dupa ce trag de pe urma unui accident, trebuie sa mai raspunda si in fata consiliului de onoare al forumului pentru prejudiciile de imagine aduse. Cam multa ipocrizie, nu crezi? Spun asta din postura in care nu simt deloc vreun prejjudiciu de imagine in faptul ca tu ai avut o pasiune ptr cazaturi. Si spun asta din postura celui care nu a trantit motorul decat de pe loc. (si acum corul care spune:"nu e motociclist ala care nu si-a frant o mana". "motociclistii se impart in cei care au cazut si cei care nu au cazut inca"...blablauri care va ridica numai in ochii vostri, cei ptr care mersul pe motocicleta si mai ales ajunsul la destinatie e ca la 6/49), Personal, il compatimesc f tare pe cel care pica prima oara, chiar si in urma unei erori personale grave dar aproape deloc pe cel care nu realizeaza dupa primele 3 cazaturi ca nu e facut ptr asta si ca trebuie sa se apuce sa-si umple timpul jucand un sah, o tabla, un septic.
  13. ai ales putin gresit traseele. alege un bucuresti - istanbul, bucuresti - salonic...sa vezi cat de repede se fac. si prin romanica, se merg frecvent ture de 600-700 de km, deci....cred ca s-ar face si de 1000 mai greut putin. dar pe drumuri ok (si nu ma refer la autostrazi, ci doar ca-n bulgaria, fara localitati), se fac fara prea mare greutate
  14. sa ma bag la warn...sa nu ma bag.....ma mai gandesc. (am ales): bai p.ulea, incep prin a-ti spune ca nu vreau sa apar acum skillsurile si inteligenta accidentatei si ca-ti raspund la jignirile repetate la adresa mea. Daca ai fi scris ca sunt prosti toti ceilalti in afara de mine, era treaba lor sa te trimita la draq si nu ti-as fi spus ceea ce cred despre tine. Intrucat nu ai incetat, tocmai o sa afli: despre accident - personal cred ca a cataloga un incident greseala sau o prostie e ceva similar, in functie de cat de drastic vrei sa judeci, cat te-a afectat asta si cum vrei sa te exprimi. despre tine - Sa ne faci pe noi, cei care nu suntem de acord cu tine, responsabili ptr toate nerealizarile tale, sa pui pe seama indolentei noastre faptul ca tu esti afectat in viata, la portofel, pe strada sau faptul ca tu-ti urasti jobul, ma face sa cred ca nu esti decat un frustrat idiot. un kknar care banuieste mult si prost, un labagiu care se comporta cum zice parazitu "ca un poponar fugarit de femei", un redus mintal care crede ca daca aveau skillsuri, marco simoncelli traia si toti cei care se accidenteaza in moto GP si pierd cate juma de sezon, scapau doar cu zgarieturi. Inchei prin a spune ca eu cred ca prost e tac-tu ca nu a pus prezervativ cand te-a facut pe tine, asta daca nu te-ai nascut din laba. PS: Imi cer scuze sincer fata de ceilalti useri ptr acest post, dar atat am putut rezista. Scuze pantera, daca o sa citesti asta.
×
×
  • Creează nouă...