Sari la conținut

Preacuviosul_Mihail

Super Membru
  • Număr conținut

    1.498
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Preacuviosul_Mihail

  1. in vagonul ala de carti era vreuna de logica? intreb ptr ca a mea spune cam asa: nu ai permis categoria A valabil, nu ai dreptul de a conduce motociclete pe drumurile publice. Accidentul s-a petrecut pe un drum public. vrei sa-ti fac un desen in care sa pun pe marginea drumului unu care se scarpina in cap...si sa scriu la legenda "zarnesti ganditorul" sau ai inteles ce vreau sa spun? Mi se pare exact ca la unu care trece cu masina printre barierele coborate la trecerea de cale ferata. mecanicul de locomotiva nu are nici o vina. Sau ca la un pieton care traverseaza prin loc nepermis. Peste toate astea, soferul de clio poate fi tras la raspundere daca eventual acolo era linie continua si a taiat-o facand manevra aia. pentru asta parca se suspenda permisul pe vreo 3 luni, dar familia zmeului impreuna cu binevoitorul prieten trebuie sa despagubeasca omu' ptr pagubele produse. prea s-au invatat romanii ca trebuie sa aiba altii grija de ei. Nu mai stiu in ce stat arab legea era ca daca dadea tirul peste tine pe autostrada si nu aveai dreptul de a fi acolo cu camila sau cu ce draq puteai fi, nici nu oprea ala ptr ca nu avea obligatia asta prevazuta de lege. Si probabil ca e o metoda sigura de a mai educa iresponsabilii. In Romania tragi ca si sofer ptr un prost din asta pana te lasa nervii.
  2. acum...mortii cu mortii vii cu vii...cum se zice la romani intrucat crestinul ala cu clio nu a Loeb...am o vaga imp-resie ca manevrea de intoarcere a durat ceva.....si cum spui ca era linie dreapta cel mai probabil, ca s-a si asigurat inainte ca are timp la fel cum amicul tau a vazut manevra soferului..(un clio e o masina mica..dar nu e de jucarie sa n-o vezi de iarba de pe marginea strazii tare-mi e teama ca SuperDanut a patit ca-n bancul cu iepurasul care trecea in viteaza pe langa bar pe motocicleta si urla cat puteea de tare " cine mai are motocicleta ca a mea?"..pana i-a raspuns unu "eu ma..de ce?". la care iepurasul a intrebat disperat "si de unde se opreste?"
  3. Si mie mi se pare tot culpa comuna. A celui mort si a celui care i-a incredintat motocicleta. Si mai cred ca asta va spune si politia...pentru ca legea prevede sanctiuni pentru asa ceva.
  4. te abtii...te abtii si cand nu mai poti dai buzna. amicul tau, Dzeu sa-l ierte, nu era motociclist. Era un neica nimeni care s-a suit pe o motocicleta (si ptr asta trebuie sa dea explicatii iresponsabilul care i-a dat-o...ptr ca asta e adevarul) si s-o proptit destul de serios intr-o masina. Daca statea in banca lui ....acum era la o bere sau pe forum dand sfaturi, chiar daca el nu avea permis...dar asta mi se pare mai putin grav. Ma surprinde ca e asa de greu de inteles un fapt simplu: el nu avea dreptul sa fie acolo, proprietarul motocicletei nu avea voie sa-i dea motocicleta. deci nu ar fi fost nici un accident. Acum...proprietarul motocicletei...s-a ales fara motor si normal e ca familia zmeului sa despagubeasca proprietarul masinii. mai simplu de atat nu pot sa explic.
  5. la 60km/h face 16.6 m/s///deci cam atat trebuia sa aiba masina... cel mai probabil e ca intre blocuri tanarul motociclist nici macar nu s-a asigurat si soferita era angajata de mult in depasire sau nu a semnalizat. O sa urmeze topicuri in care se analizeaza depasirile neregulamentare in curtile proprii la intersectia din drumul catre garaj si drumul catre magazie.
  6. Motorul nu-l dai unuia care ti-l cere in parcare. e logic ca cel care a dat motoru stia daca celalalt are sau nu permis.....hai sa n-o dam cotita.
  7. e vb de inaltimea centrului de greutate nu neaparat de greutatea motocicletei. poate ca esti tu un mare fortos, dar am curaj sa fac pariu ca peste 90% dintre cei care merg pe varadero (sper ca e vb de aia de 1000 nu cea de 125) nu pot sa o tina daca se apleaca de la 90 la 60 de grade. motocficleta mea, teoretic are o greutate destul de apropiata de un varadero de 1000 dar centrul de greutate este mult mai jos si se simte mult mai usor de redresat cand se apleaca de pe loc. nici eu nu-s mic, dar daca se apleaca destul de mult ...cel mai destept e sa o tii sa nu pice zdravan...si s-o lasi cat poti de delicat jos. dupa aia se ridica, orice motor...dar aia e cu totul alta chestie si tine de tehnica, nu de forta.
  8. eu cred ca e altfel : frate ..daca nu esti in stare sa-ti tii mobra in echilibru incat sa nu faci hernie cand cand opresti la semafor in scurtul drum catre arc sau mc, trebuie sa renunti, pentru ca mai devreme sau mai tarziu iti va cadea pe picioare. PS: nu am invatat multe la scoala moto, dar primul lucru pe care mi l-a aratat cand am ajuns acolo a fost cum se poate tine motocicleta din lateral cu un singur deget pus pe ghidon. deci e de preferat s-o tii in echilibru decat sa faci forta incercand s-o echilibrezi de fiecare daca cand pui piciorul jos la stop.
  9. Pareri de toate felurile pe aici...dar asta mi se pare minte de kinder care se intreaba daca rahan il bate pe bruce lee. ca de altfel toate posturile respectabilului @lucian de pe acest topic (nu presupun ca pe altele gandeste altfel) In rest sustin ca primii care trebuie sa-si poarte de grija sunt motociclistii....ptr ca nici un sofer nu vrea sa faca un accident. Atat ca unii conduc mai bine, altii mai prost, unii vin cum spunea cineva la facultate din orase in care sunt 3 motociclete toate, altii sunt in varsta si nu sunt obisnuiti cu motocicletele si pe deasupra la o analiza corecta in multe accidente motor vs masina, ar fi culpa comuna din motive diverse (viteza, depasiri pe dreapta, depasiri fara semnal...etc) sanatate accidentatului (chestiile de mia sus sunt generale nu au legatura cu el...dar vad ca se ridica zmei d'astia protestatari cu idei traznite)
  10. nu am intrat de cateva zile si am citit de la coada la cap. primul post la care am avut impulsul de a da reply a fost cel in care te plangeai de tratamentul dintr-un club in care ai fost amenintat cu bataia de amicii coalizati ai drei cu care te contrezi. Mi-a placut replica cu gica contra..mai valoros decat lingaii, mi-a placut sfatul de a gandi cu propriul cap si mi-au mai placut si altele pe acolo. In schimb cea de mai sus mi se pare de frustrat. O sa-mi spui ca tu nu esti ptr ca ai un organ in plus si mai stiu eu ce tampenii, dar iti spun eu ca urla frustrarea in tine. Nu ptr ca nu ai busa (probabil ca e doar o chestie de gust si ai putea sa ti-o cumperi), ci pentru ca majoritatea se da in vant dupa asa ceva. Ai vrea ca oamenii sa apreciezii motociclistii cu multi km, indiferent de motor, motociclistii care au placerea mersului pe motor indiferent de destinatie, dar asta nu se intampla. Personal cred ca din cauza gandirii superficiale si pentru ca netul (deci si motociclism.ro) suporta pe oricine. Dar nu conteazxa explicatia mea, realitatea revine....simplul nume "hayabusa" starnerste reactii comparativ cu un chopper obosit. Asta in conditiile in care ambele te pot servi la fel de bine. Personal nu agreez busa deloc, daca mi-ar fi facuta cadou una as vinde-o instant. dar nu conteaza parerea mea. Eu as face asta nu ptr ca nu-mi place, nu ptr ca eu cred ca e prea puternica, nu ptr ca eu cred ca ai gandi tu desprem ine ca ma dau cu ea ca sa fac impresii. E mult mai simplu...ptr ca eu nu am condus motociclete fara ABS si nu vreau sa vad daca pot sau nu. Dar imi place. As fi ipocrit sa spun ca nu. De ce crezi ca Pantera nu se simte bine pe ea, ca nu i se potriveste? Eu nu as merge de exemplu pe un chopper pentru ca in mintea mea nu cred ca e stilul meu. Dar nu as baga mana-n foc ca tu nu iti murdaresti chilotii cand mergi pe unu. E treba ta..."ti se potriveste, te simti bine pe el" si nu mi se pare nimic rau in asta. Tu ai catalogat repede ce i se potriveste si ce nu, pe ce se simte bine si pe ce nu. nu toti oamenii sunt ca tine. Nu spun ca sunt mai buni sau mai rai....dar...e dreptul lor sa se simta bine pe busa. Ne-am contrazis de multe ori, dar am o parere buna despre modul tau de a gandi. de data asta ai dat-o-n bara in opinia mea. mai reflecteaza si daca dimineata, treaz, negustat o sa ai aceeasi parere, scrie-mi un PM, sa pun motoru la vanzare in pauza de iarna si sa-mi iau un chopper. PS: sys, ai comis-o, ai scapat, ai o iarna de gandit si mai las-o balta cu clipurile cu busa si imaginea de catwoman. Poti sa mergi pe busa si sa te bucuri de plimbare asa cum imi spuneai acum 2 ani ca o busa se conduce superb cu 60 km/h. Sper ca ai invatat ceva din asta. As vrea sa vad asta in atitudinea ta, inclusiv aici pe forum.
  11. Mai bogdanel...fara resentimente te intreb serios acum. Tu nu cumva esti genul "viitorul tarii" din generatia pro-stii si castigi? Asa-mi pari sincer dupa cum te manifesti. Mai ai un pic si aduni km facuti de tot neamu tau, inclusiv cu autobuzele RATB-ului, esti convins ca tara nu te merita si ceilalti sunt vinovati de viata ta trista si cel mai nmult ma uimeste lipsa de maturitate. Imi pari genul care daca o vezi pe strada dupa de iese din spital, o arati cu degetul si urli in piata publica faptul ca nu are splina si ea e cea care blocheaza fata motocicletei de cate ori vede un taximetrist simpatic. Nu ti se pare ca e genul de comportament caracteristic clasei pregatitoare in care kinderii McDonalds ca tine rad de colega de clasa ca poarta ochelari si o striga "aragaz cu 4 ochi"? Chiar te-am intrebat sincer, pentru ca mie asa-mi pari..sincer. Aproape ca nu-mi mai vine sa ma enervez pe ce scrii tu. Pari genul "unde nu e, nici Dzeu nu cere". Ai fost un copil agitat? Ai suferit de ADHD si parinti au crezut ca esti doar un pic mai zburdalnic?
  12. pentru ca ca ai scris mai devreme ce nu m-am luat de tine. ti-e ti-am raspuns, clar ca nu sunt de acord cu jupuirea asta pe care insisti. dar, cata vreme ai pastrat limitele, fara jigniri ciobanesti am considerat ca e suficient sa spun ca nu-s de acord cu tine. Acum....cand vad asta cu cazut de multe ori, nu pot sa nu ma intreb, cat de mare a fost diferenta intre multele tale cazaturi si asta? parerea mea e ca doar de noroc. daca tu crezi ca e mai de fala ptr comunitatea moto (vad ca se tot foloseste termenul) unu care pica la fiecare 3 stopuri, iarasi avem pareri diferite. Oricum tu ai avut dreptul de a fi Tampit ptr ca nu ti-ai rupt mare lucru, altii nu au dreptul ptr ca nu le da comunitatea scrupuloasa voie si dupa ce trag de pe urma unui accident, trebuie sa mai raspunda si in fata consiliului de onoare al forumului pentru prejudiciile de imagine aduse. Cam multa ipocrizie, nu crezi? Spun asta din postura in care nu simt deloc vreun prejjudiciu de imagine in faptul ca tu ai avut o pasiune ptr cazaturi. Si spun asta din postura celui care nu a trantit motorul decat de pe loc. (si acum corul care spune:"nu e motociclist ala care nu si-a frant o mana". "motociclistii se impart in cei care au cazut si cei care nu au cazut inca"...blablauri care va ridica numai in ochii vostri, cei ptr care mersul pe motocicleta si mai ales ajunsul la destinatie e ca la 6/49), Personal, il compatimesc f tare pe cel care pica prima oara, chiar si in urma unei erori personale grave dar aproape deloc pe cel care nu realizeaza dupa primele 3 cazaturi ca nu e facut ptr asta si ca trebuie sa se apuce sa-si umple timpul jucand un sah, o tabla, un septic.
  13. ai ales putin gresit traseele. alege un bucuresti - istanbul, bucuresti - salonic...sa vezi cat de repede se fac. si prin romanica, se merg frecvent ture de 600-700 de km, deci....cred ca s-ar face si de 1000 mai greut putin. dar pe drumuri ok (si nu ma refer la autostrazi, ci doar ca-n bulgaria, fara localitati), se fac fara prea mare greutate
  14. sa ma bag la warn...sa nu ma bag.....ma mai gandesc. (am ales): bai p.ulea, incep prin a-ti spune ca nu vreau sa apar acum skillsurile si inteligenta accidentatei si ca-ti raspund la jignirile repetate la adresa mea. Daca ai fi scris ca sunt prosti toti ceilalti in afara de mine, era treaba lor sa te trimita la draq si nu ti-as fi spus ceea ce cred despre tine. Intrucat nu ai incetat, tocmai o sa afli: despre accident - personal cred ca a cataloga un incident greseala sau o prostie e ceva similar, in functie de cat de drastic vrei sa judeci, cat te-a afectat asta si cum vrei sa te exprimi. despre tine - Sa ne faci pe noi, cei care nu suntem de acord cu tine, responsabili ptr toate nerealizarile tale, sa pui pe seama indolentei noastre faptul ca tu esti afectat in viata, la portofel, pe strada sau faptul ca tu-ti urasti jobul, ma face sa cred ca nu esti decat un frustrat idiot. un kknar care banuieste mult si prost, un labagiu care se comporta cum zice parazitu "ca un poponar fugarit de femei", un redus mintal care crede ca daca aveau skillsuri, marco simoncelli traia si toti cei care se accidenteaza in moto GP si pierd cate juma de sezon, scapau doar cu zgarieturi. Inchei prin a spune ca eu cred ca prost e tac-tu ca nu a pus prezervativ cand te-a facut pe tine, asta daca nu te-ai nascut din laba. PS: Imi cer scuze sincer fata de ceilalti useri ptr acest post, dar atat am putut rezista. Scuze pantera, daca o sa citesti asta.
  15. chiar am priceput din prima, dar nu sunt de acord. nu stiu si nu analizez dinamica accidentului. poate ca ai dreptate. poate ca nu l-a vazut la timp. chiar nu conteaza asta. Daca era vb de cineva care-si cumparase ieri o busa si astazi o comitea asa, ai dreptate, s-ar fi scris ce spui tu justificat. in cazul ei, are de multa vreme motociclete puternice, merge pe ele inclusiv in oras, nu le duce pe platforma pana la margine si eu cel putin, nu stiu de vreun accident al ei. Poate au fost si atunci gresesc eu. In concluzie, sunt de acord fara discutie cu ceea ce sustine majoritatea, anume faptul ca e numai greseala ei, dar cu parerile despre lipsa de experienta, ca trebuia eventual sa-si ia un cbr125 sau mai stiu eu ce si ca daca statea la cratita nu patea accidentul, nu sunt de acord. fiecare merge si in oras si afara cu ce are. sunt putini cei care au cateva motociclete, ca sa le schimbe in functie de traseu. Si a mea se incinge de-o ia draq printre masini in trafic, consuma 8-9 in bucuresti, cred ca un scuter de 200 e ideal in bucuresti, dar pe asta o am, cu asta merg. Asta e ceea ce contest eu. vad ca toata lumea o trimite la cratita si nu cred ca e cazul. Ca sa fiu pe logica voastra, merge de 3(parca) ani pe busa, inainte tot pe ss-uri de 1000 si a fost matura. Acum ca a facut o boacana mare e dintr-o data imatura? Daca s-ar fi deschis un topic despre femeile pe motociclete puternice, cu o zi inainte de accident, fac pariu ca 99% din cei care acum sariti la beregata, ati fi spus ca "nu sunt indicate si ca pantera e exceptia care confirma regula". Nu cumva judecati cu masuri diferite? @bogdan192 inteligentule...te uiti te rog la warn-ul meu? crezi ca a fost primit pentru ca am pus fotografii cu motocicletele tari de la salon? Iti spun eu ca nu. A fost facut ptr ca de-a lungul timpului niste inteligenti ca tine m-au jignit si nu m-am putut abtine sa le raspund. Asta in timp ce un moderator ar trebui sa vada ca tu in loc sa-ti sustii o parere, cu care pot sau nu sa fiu de acord, spui ca sunt prost pentru ca nu am parerea ta (ma rog vorbesti la plural, dar intrucat warn-ul se ia individual, prefer sa ti-o spun in nume personal). Daca zmeul ala de Petru care tot ameninta pe aici,ti-ar fi dat (tie si celor ca tine) un pic de timp de gandire fara sa poti posta, incat sa realizezi ca a avea alta parere decat a ta nu e nimic grav, probabil ca acum as fi fost in grupul motociclistilor care planteaza panselutze si scriu potrivit educatiei primita la curtea regala. O sa incerc sa te ignor. Vedem cat rezist, dar avand in vedere ca pana la accidentul asta nu prea am mai intrat in ultimii 2 ani pe aici(deci nu ma (mai)intereseaza prea tare forumul - ca sa intelegi ideea), nu cred ca prea mult.
  16. 1. experienta are. si cei experimentati cad, chiar si cei cu peste 75k km. si in general, cand ai experienta, accidentele sunt penibile, ptr ca esti mai putin concentrat si f sigur pe tine (asta..ma gaqndesc, inca nu stiu personal) 2. daca ar fi un taxi atunci cand taiem linia continua, toti ne-am infige in el. daca nu vrei sa inchizi ochii, propun sa faci un complet de judecata si sa nu-i mai dati voi voie sa mai iasa din casa, ptr ca a facut de ras comunitatea moto 3. cum s-a comportat ea ca motociclist (potrivit martorilor - daca te referi ca tura motorul la stop si facea slalom), vezi zilnic pe strada, cred ca oriunde in tara (a nu se intelege sa sustin asta). Cum statea imprastiata, statea exact cum picase in urma accidentului, poate chiar mai adunata decat chopperistul ala care nu a vazut refugiul ptr pietoni din statia de tramvai de pe bd timisoara si l-a dotat cu o cruce, sau ca nu stiu cine care nu a vazut niste magari parca si asa mai departe.Daca tu crezi ca in urma unei cazaturi te-ai putea aduna mai bine incat sa iasa fotografiile artistice, am mari dubii si nu-ti doresc sa testezi asta. am dat aceste doua exemple, pentru ca aici intuiesc ca de fapt vrei sa ataci ideea de motoare de viteza si sa sustii tema intalnita aici peste tot...de vitezane vs choppere sau alte natii. Nu am ss, dar cred ca asta tine de om si din ce stiu eu, nu facea excese pe drumurile publice (ma rfefer prin comparatie cu ce vedem zilnic pe strazi). Nu neg ca poate a facut de data asta, dar ca stil general nu era asa de agresiva incat sa te simti tu rusinat, ca brav exponent al motociclismului romanesc. Nici accidentul asta nu a fost facut la viteza mare, stiu asta din declaratia taximetristului, nu din parerile mele dupa ce ma uit pe niste foto, care, apropos de asta,trebuiau cenzurate si nu stiu de ce au fost puse asa. Deserviciile ptr marea comunitate moto se fac zilnic, peste tot, si nu e nevoie de pozitia intins pe asfalt ptr asta. La partea cu trasul de urechi, sunt de acord cu tine. Dar tre sa se lipeasca clavicula ca sa nu ramai cu capu-n mana cand o tragi de urechi, deci mai ai putintica rabdare stimabile. N-o trateaza nimeni ca pe erou. cred ca exagerezi. nimeni nu a dat-o de exemplu in legatura cu intratul in benzinarii. Unii o compatimesc ptr ca putea sa aiba mai mult noroc si sa scape mai usor, altii se gandesc ca putea sa fie mai rau si altii (ca tine sau ca frustratel) considera ca nu e suficient ce-a patit si ar fi vrut probabil sa lase si vreun picior pe acolo, in scopul educarii prin exemplu a tinerei generatii de motociclisti, viitorul comunitatii moto. Ptr Dra @gollum: ceea ce ai patit tu, nu e dovada ca mergea prost, ci doar ca facea parte din acea categorie care a facut cunoscuta o vorba printre motociclisti " de cate ori e o femeie intr-un grup, mereu se va gasi cel putin 1 care sa graviteze in jurul ei si va produce haos in acel grup". Am simtit asta pe pielea mea, pe la inceputuri, cand la un drum cu parteneri adunati pe prietenii, eu necunoscand decat pe frate-meu acolo, un disperat cu o paraitoare care nu stiu cum scapase de transformarea in oale la topitorie, a mers ca toti dracii ptr ca in grup era o dra frumusica..bine. Cum eram incepator si era cred primul drum pe siriu,eu incercand sa nu incetinesc prea tare grupul, m-a enervat ingrozitor nerespectand nici o regula. Acum m-as amuza de asa ceva, dar atunci ma incurca f tare sa ma uit dupa zmeu cum aparea de peste tot.
  17. Nu am remarcat sa se mai fi scris asta, deci o scriu eu: Bikeritza se relaxeaza pe un pat de spital, in refacere si de duminica poate primi vizitatori (era ceva cu ora 17 daca retin bine - va rog mai verificati). Rugamintea familiei, care de fapt mi se pare normala, logica, de bun simt as putea zice, e sa tineti cont ca e vb de un spital, sa nu va organizati ca la plecarea in excursie la zoo (chiar daca nickname-ul ar putea sugera asta) sa umpleti cate un autocar, sa nu fie coada ca la sfintele moaste,, chiar daca in cazul in care se straduieste v-ar putea arata o bucata de clavicula, ptr ca nu e de bar de negri, ci spital (daaaa...cu oameni bolnavi, dintre care unii pot cadea in depresie ca frustratel de pe forum din cauza faptului ca altii sunt vizitati...si ei nu.) In alta ordine de idei, cred ca bikeritza va fi happy sa vada fetze noi sau cunoscute, se va simti miezu' cu vizitatori si chiar cred ca daca nu se abuzeaza de timpul ei de refacere, va avea un tonus excelent. O floare, o vb buna, fara borcanele cu iaurt, si fara multa zarva.. cred ca e tot ce va mai pot spune eu din practicile de spital. Va rog sa ma scuzati, dar e max ce puteam face ca sa va comunic eu asta. Esentialul sper ca s-a inteles si va rog sa tineti cont de el. Daca mai scrieti pe aici cate o impresie, cu atat mai bine. Desi Petru ma ameninta ca voi sta pana in ianuarie, imi asum riscul asta si-ti spun ca ai fost total nepoliticos, un fel de fiul ploii, ca sa-ti parafrazez numele in romana (sa inteleaga toata lumea). Daca tot nu ai inteles, cauta bancul ala cu indieni in care pustiul se intreaba de ce numele lui e "fucking Chinese broken condom". Nu rata sansa de a tace. Orice spui, va spulbera orice indoiala in privinta ta.
  18. Mie nu mi se par atat de grave. Majoritatea sunt postarile unora care spera la cafeaua aia de care vorbeam, sau sa stie ce planuri de viitor are. In continuare nu sunt de acord cu inversunarea lui (frustratel), de parca nu plateste destul ptr greseala facuta. Avand in vedere ca nu vad nici o circumstanta agravanta in caz, cred ca merita sa aiba putin noroc sa scape cu o sperietura cateva contuzii si hai treaca de l amine..o entorsa. In ciuda comportamentului ei care iese mereu in evidenta si pe care-l pun pe seama varstei si temperamentului, faptul ca nu e deloc o clienta a smurdului si impresia mea personala din discutiile avute in timp cu ea, ma fac sa sustin ce am spus mai sus, ca putea sa aiba mai mult noroc si ca-l merita. Sunt o groaza de putoi care fac praf doua motoare pe an (bineinteles ca nu din vina lor, normal), le mai moare cu cate un pasager intre timp, care era eventual o copilitza luata fara casca, care se aleg cel mult cu incheietura luxata. Sper sa nu inteleaga cineva ca vreau sa pateasca aia mai rau, spun doar ca nu e cazul de dat cu piatra la accidentul asta. Cred ca oricum e destul. Parafrazand un vers din parazitii care-mi place mult "Prostii par conceputi pe cale artificiala. Ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala ...", daca-l aplici printre cei de pe forum.... Intelegi tu ce-am vrut sa zic, ca esti baiat istet.
  19. Intrucat nimeni nu i-a sustinut nevinovatia pe aici, nimeni nu a acuzat pe altcineva (cum se intampla in general) si mai ales pentru ca nu a mai accidentat alta persoana (putea fi cazul sa aiba pasager sau de ce nu sa accidenteze vreun un pieton), consider comentariile lui bogdanel agasante. A comis-o, trage destul ptr asta si nu vad de ce toata aceasta incracenare? vrea sa-i deconecteze cineva aparatele ca sa se simta nefericitu asta satisfacut ca a platit suficient ptr greseala facuta? o vb romaneasca spune "ajunge o maciuca la un car de oale". Ok, dupa multi altii a spus si el, ptr a n-a oara ca e singura vinovata. nu l-a contrazis nimeni. ce altceva mai vrea incat o tine la nesfarsit cu asta? Concluzie....nu sunt de acord cu el (de fapt cu insistentele lui). Mai bine ala care vroia sa stie daca-i plac copiii si daca are vreunu in plan, incat sa se inscrie la preselectie, decat frustratel care repeta continuu ceva cu care toata lumea a fost de acord. Acum sa se refaca repede...si chiar sunt curios cand o sa citeasca daca o sa se amuze, o sa iasa la cafea cu vreun norocos de pe aici sau o sa faca pantera ca toti dracii:))))
  20. tot citesc pe aici si nu stiu ce sa mai zic. Desi unul din userii infierbantati pe aici, nu consider ca merita raspuns, ptr cei care chiar se implica pe aici in speranta ca vor afla o parere sincera (e drept ...subiectiva) ma bag si eu: 1. am purtat ceva casti si ptr mine la o casca conteaza: ventilatia, zgomotul, aerodinamica, sa nu se abureasca si poate greutatea, desi din experianta am constatat ca este destul de relativa chestia asta, intrucat o casca bine echilibrata, si cu o aerodinamica buna, se simte mai confortabil decat una usoara dar facuta cu c.uru. 2. niste standarde de rezistenta la impact au toate castile comercializate (ma refer la firme care fac legal asta) si parerile ar fi ca una care rezista mai bine la impact, nu te ajuta decat sa te vada rudele in biserica, fara capac la sicriu, pentru ca la un impact serios, creierul o ia razna la plimbare in cutia craniana...datorita fortelor exercitate si nu mai conteaza daca iti curge sange din teasta sau nu.Daca ajunge sa se crape casca, deja cred ca vezi de sus rezultatul 3. toti zmeii pe forumuri (si asta nu face exceptie)tin lectii de franare de urgenta, de "pilotaj", de pozitia bostanului cand vezi stalpul masini, incat sa fie daunele cat mai mici. ce parere aveti voi de stilul de a conduce in care sa anticipezi putin, sa nu mergi ca boul pe langa masinile parcate pe partea dreapta ptr ca-ti poate aparea oricand un crestin cu masina, care de fapt iese sa se asigure, atat ca nu se da jos sa se uite dupa jeepul smecherului parcat la colt de strada, ci scoate botul masini, pana are vizibilitate, pentru ca...daaaa, majoritatea masinilor au o chestie lungutz care se cheama capota in fata. 4. cea mai proasta idee de a "invata" ceva despre motoare, e motociclism.ro (probabil si alte forumuri). aici toata lumea isi da cu parerea, se simte indreptatit sa faca asta..si asa mai departe. Pe principiul "internetul" suporta orice bou sau analfabet, e destul de greu sa selectezi parerile pertinente de cele spuse de niste neica nimeni. asta e valabil cam in orice domeniu, de cand cu forumuri peste forumuri 5. desi nu as fi avut chef sa-i dau dreptate, sunt de acord cu bogdanel cand spune ca e de preferat sa pui baza pe niste teste standardizate, facute de oameni pregatiti, care cu asta se ocupa. la fel...e valabil in orice domeniu. pentru ca nu prea exista useri care sa poate face comparatie obiectiva, in teste similare pe chestii diferite, incat sa poate face comparatie. si eu pot sa-mi spun parerea intre cela cateva casti purtate. dar....doar intre alea. Altcineva poate faca comparatie intre cele 4-5 motociclete pe care a mers....si nici cu alea in conditii similare...dar atat. deci, cea mai pertinenta parere mi se pare cea cea a celor care cu asta se ocupa, adica teste. si acolo, in functie de cine plateste reclama se mai intampla sa derapeze, dar oricum e mult mai avizata parerea. Una peste alta, revenind la casti, eu zic ca mai bine casti ochii, decat sa te bazezi pe zone verzi si galbene desenate in urma unor teste. sunt situatii din care nu te mai poate salva nimic. parerea mea.
  21. aoleu.....cat de brutal esti in exprimare, barbate degraba datator de capete in gura. se vede ca nu am mai scris pe aici. haaahaaaa...pai pe vremea cand faceam eu trafic pe aici, se jignea mai delicat mai zmeule. Aproape ridicasem asta la rang de arta. Ma rog ..eu sunt un delicat de felul meu, altii au mai invatat de la mine, ca deh, concurenta naste progres. Si mai ales ca ne ardeau astia ca petru (care si acum ameninta preventiv, ca sa ne inhibe....ca mi-am adus aminte) Pai dupa aceste mostre de luciu ( nu nicoleta) pe creier precum cele scrise aici, ti-as fi demonstrat in cuvinte mestesugite ca esti atat primitiv incat ai fi considerat asta un compliment si mi-ai fi facut cinste cu o bere. Acum cand a revenit moda masculilor autentici ca tine, barbati adevarati cu capu' tare ( pot sa-ti spun cap de tabla? pot? pot?. hai te rog, hai ca nu cer mult), minte odihnita, brate puternice si palme cat capacu de la wc, nu prea mai am ce sa zic, ca e vremea voastra. era sa uit sa-ti dau un sfat. Nu ma mai fa prost, ptr ca te scufunzi si mai tare prin comparatie. Acum chiar daca pute tare unde te-ai bagat, macar poti sa respiri.
  22. Bine ma chuck norris, fa te rog ca astazi sa fie sambata, 29.09.2012, caut-o pe pantera si da-i cateva lectii despre cum sa intre maine in benzinarie cu busa, dupa cei 15k km ai tai. Intre altele o poti intreba si ce planuri de viitor are. Patetic =)))))) PS: Faceam trafic pe vremea cand tu contopit cu mobra ta erati recunoscuti ca "busa-super killer" (ti-am pus si valoarea ta adaugata la zzr-ul ala ) =)))))
  23. sa mor daca am inteles ceva. dupa cum sunt puse cratimele, imi pare ca ai vrut sa scrii in figuri. Asta pot intelege, dar ce ai vrut sa spui chiar nu reusesc. oricum ..eu imi mentin aprobarea ptr postul in care se explica cum ca un berbec (nu neaparat racerul in cauza)care vine cu o viteza mult mai mare decat ritmul normal acceptat de participantii la trafic pe o anumita portiune de drum (deci nu trebuie sa fi avut 200, ci doar sa mearga cu 80 pe o portiune pe care toti ceilalti merg cu 30), poate surprinde si poate fi surprins (neplacut). Cand merg in coloana cu 20 km /ora, poti trece pe langa mine, chiar iti fac loc, dar nu cu 100, ptr ca nu ma astept la asa ceva, ascult muzica in masina si destul de tare, deci fac ceva pe tobele "tale" goale, mai trebuie sa fac si altceva la volan decat sa ma uit in ambele oglinzi continuu ptr ca vrea muschiul tau sa joace ascunselea cu mine, eu fiind cel care trebuie sa ghiceasca pe care parte vrea racerul sa ma depaseasca. Daca pe tine nu te intereseaza sa treci in 2013 pentru ca ai o superstitie, mie nici atat nu-mi pasa. Ti-as sugera draga motociclistule, daca vrei sa te sinucizi ptr ca ai avut o depresie sau mai stiu eu ce, sa alegi o metoda care sa nu ma implice si pe mine, ptr ca nu-mi plac declaratiile la politie. Nici macar ca si martor. Ma mai gandesc cat de mult se asteapta parintii nostri, care nu-s motociclisti (ii scuzati va rog) la astfel de interpretare a codului rutier. Daca mai punem la acest scenariu si pe cineva care e dintr-un oras unde sunt 3 motociclete si soferii nu-s obisnuiti cu ele, depasirea cu 100 pe partea dreapta nu mi se pare cea mai inteligenta miscare pe care o poti face ca si motociclist. PS: sper sa intelegi ca nu-ti e adresata tie, @Unk669, ci ...motociclistului in general, indiferent de ce motocicleta are, stil sau altceva
×
×
  • Creează nouă...