Sari la conținut

AFM

INACTIV
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de AFM

  1. As vrea si io un set atunci , mai trebuie ceva alta setare ? lol... cand le pun sus? intreb si io nu radeti de mine ......... Cum facem le pui prin posta ? Ai venit din Germania?Â
  2. Man ,am auzit ca astea ar scadea consumul... asa este ? dar altfel ce avantaje sau dezavantaje au astea ? Vreau si parerea ta ca a altora am auzit-o...poate iau si eu un set
  3. Da,pai hai sa organizam ceva ca daca stam dupa vreme......Doar haine groase exista nuh? Mai greu e cu dormitu in cort ca trebe multa vodka, polinka, sau orice peste 45 grade. Â Dar exista si pensiuni eftine pana la urma. Cine vrea sa se anunte ca io ma ofer sa deschid lista.
  4. Daca ti mai ramam ceva piese care nu le mai folosesti si vrei sa faci un banutz, da mi un PM....pls sa io am zgariat-o putin si mi trebe capace , o toba ...in fine orice piesa e binevenita.
  5. Bravoo, spor la treaba in continuare, dar vad ca ai balls cum s-ar zice ......de te-ai apucat la o treaba ca asta serioasa...sau cunosti banditu.........asa bine !?!
  6. Complectez si eu -ordinea-Bani--Curaj--restu....
  7. Sigur ca se mai gasesc,dar tendinta pietei este asta care am zis-o eu in orice domeniu .Cu cat trec anii cu atat companiile adopta o politica restransa doar la cantitate nu la calitate, nu cum era pe vremuri de-ti luai un Mercedes Cobra si te tinea ...pana astazi, si mostenire la nepoti. Eu am un Sprinter din 2004 cu care mi fac painea zilnica, dar vreau sa ti spun ca Mercedesu--(nu mai e MERCEDES ) in sensul ca are aceeasi politica-Consumabile, piese proaste gen - las ca tin mai putin si tot de la noi cumpara......si astfel se face vanzarea=cantitativ vs. calitativ. Astea sunt analizate de mine ptr. ca am studiat fenomenul asta de cativa ani, deci sunt pareri ale mele, mai bine zis convingeri ale mele. Concluzie=Cantitate vs. calitate -deceniul in care traim. Si asta o demonstreaza doar faptul ca oamenii au inceput sa fie consumatori mari in orice domeniu, dar nu fiindca isi doresc , ci fortat-obligat. P.S. Despre asta ziceam, repet mai gasesti si uleiuri mai bune bineinteles, sunt total deacord cu tine, dar mai mult aflam din patzaniile celorlalti,din forumuri ca prezentul, ceea ce evident ne ajuta mult. Â
  8. Doar de aia suntem pe forum sa ne impartasim sentimentele, patzaniile, tot ce are legatura cu febra moto. Ce-i mai nasol este ca nu prea mai gasim uleiuri, consumabile de calitate ceea ce e trist, dar asta a fost mereu si asa va fi totdeauna la un popor care -ne gandim numai la bani (unii si la motociclete )
  9. hmm. interesant eu cred ca a intrat pe undeva apa...am luat manualul de la bandit si l-am rasfoit .teoretic nu face spuma daca amesteci uleiurile dar practic este cu totul altceva.la mine a facut spuma dar la masina nu la moto. Atat iti pot spune deoarece nu sunt mecanic de profesie, doar am avut grija de autovehiculele mele fie ele cu 2,4 sau 10 roti. Daca ai spuma in continuare du-te la un mecanic moto in orasul tau oricum, eu as baga piciorul in uleiul ala ca deja numa balarii de uleiuri cumparam, si l-as schimba din nou. am mai patit o data mai demult stau sa-mi aduc aminte o faza asemanatoare cand cumparasem ulei de la un prieten care are firma acum si se ocupa cu asta .Le aducea cica din America.(yeah wright) Deci mare grija ce si cum bagam in moto! P.S. Repet nu sunt mecanic de profesie, este ceva ce impartasesc si ce am patit.Â
  10. In primul rand trebuie sa dai mai multe detalii, cand si ce ulei ai schimbat ,daca stii ce ulei era inainte , unde iti tii moto,etc.
  11. AFM

    B12

    Frumos, bandit rulzzzz!
  12. Foarte frumoasa mai pune ceva poze ca sunt curios ce i-ai mai facut! P.S. Cred ca imi vand banditu si imi iau si io hornetel !! Haaa era o gluma nu dau banditu decat pe alt banditt !
  13. Bravo arata ca a mea .....adica foarte bine asa la un prim ochi ,si nu s asa ruginite astea din Italia am obs. Sa o stapanesti tu pe ea nu ea pe tine si iti doresc sa i dai peste cap kilometraju si sa nu te plictisesti niciodata de Bandit fa-i mereu un mic tuning ptr. asta, fie ca e o sa noua, fie un element de crom ......baietii paici stiu.... Si vad ca ai exact aceeasi gaura in sa exact ca mine macar nu sunt singurul ..Daca vii pe la Brasov, ai unde sa bei o bere fara bani , doar ca ai bandit. Numa sa zici cand sa fiu prezent ,s-o dau. Traditionalul Asfalt uscat chit ca au inceput ploile.
  14. ok,mersi baieti, pacat, faza e ca io am dus pe cineva care avea un fermoar ciudat la blugi dastia trendy, fancy LOL si mi a lasat cadou saua crapata s-a despicat pe 3 cm pur si simplu da o lipesc cumva, nu mi place cum arata atata tot. mersi inca o data!
  15. As lua io saua ta veche daca o mai ai, numa sa nu fie mult. Fa un pret si da mi un tel, nr meu:0726312950 Florin
  16. AFM

    Accident Jeff

    Nu vreau sa zic decat ca se poate intampla oricaruia dintre noi.. Doamne fereste..dar cred ca oricum cu cat mergem mai mult cu atat ne apropiem de un inevitabil accident..e sansa...asta este ....si sa speram ca accidentu va fi sa zicem cand scoatem motocicleta din garaj sau pe unde o tinem... .asa e in viatza ...dar am observat fenomenul asta in viata de zi cu zi ca cu cat te scalzi mai mult in ape cu rechini risti sa fii muscat ....e cum a patit crocodile hunter ala de pe discovery a murit saracu in mediul lui........ Si lasand povestile deoparte... sa incercam sa fim optimisti...poate si cate o rugaciune inainte de fiecare plimbare ar fi OK. Insanatosire grabnica Jeff!
×
×
  • Creează nouă...