Sari la conținut

_silviu_

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

_silviu_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Da, foarte adevarat, dar asa poate sa spuna si cel cu masina ca baiatul putea sa mearga mai incet. Nu ma intelegeti gresit, ca ias lua apararea conservarului dar dupa cum sa deformat masina(lovita de corpul tanarului dupa cum am inteles din posturile anterioare) in momentul impactul tanarul avea cel putin 100. Nu e o viteza mare in acea zona dar uite ca tragedia sa intamplat...... Cat despre domnul cu masina... e greu sa percepa motociclisti in trafic. El sta comod(probabil are muzica pornita si geamurile inchise) vorbeste la telefon, nu trebuie sa fie in alerta ca un motociclist. Tocmai de aceea, cand se pregatea sa intoarca chiar daca s-ar fi uitat in oglinda se asteapta sa vada o masina si fiindca n-a vazut a executat manevra, din pacate motocicleta care el n-a vazut-o, in urma impactului zacea pe jos si tanarul fara suflare... si acum cuvintele sunt de prisos!!! Nu vreau sa-i iau apararea in nici un fel conservarului dar trebuie sa intelegeti ca pentru a va proteza voi trebuie sa aveti grija caci cei cu masini, camioane sau orice fel de alt vehicul se simt protejati si tocmai de aceea se produce o relaxare care de multe ori se poate sfarsii tragic.
  2. Mah oameni buni cum puteti afirma ca motociclistul nu avea viteza cand ati vazut in ce fel arata masina. Nu vreau sa spun ca avea 200 sau tampenii de genul asta dar ceva viteza avea....Acel prag este unul dintre punctele de rezistenta ale masinii in cazul unui impact lateral si faptul ca tanarul l-a deformat in asa fel inseamna ca avea ceva energie cinetica. Acu ceva timp am vazut in fata blocului exact momentul in care o motocicleta intra intr-o masina in lateral cu vreo 50 la ora. Masina avea avarii minore, doar usa indoita si pragul usor indoit. Daca stam sa ne gandim ca motocicleta care avea vreo 200 kg a produs avarii asa de usoare masinii si tanarul care avea probabil vreo 80 de kg a strambat in asa hal pragul ne dam seama ca este vorba despre o viteza maricica. Oricum imi pare rau pentru ce a patit tanarul si noi ar trebui sa invatam ceva din aceste incidente nu sa stam sa ne certam pentru ca de reparat nimic nu se mai poate repara in acest moment!
  3. Stau in cartier cu baiatul respectiv,la un bloc distanta si imi pare nespus de rau ce i sa intamplat. Din cate am auzit si eu a alunecat intr-un viraj... mai multe detalii nu am caci abia acum cateva ore am aflat de accident. E in stare foarte greva, organele facute praf si daca scapa ramane paralizat de la brau in jos. Chiar daca nu il cunosteam lam mai vazut cand trecea cu motorul si mergea foarte civilizat si normal chiar daca strada erea libera. Sincer nu imi explic cum s-a putut intampla asa ceva si sper sa se faca bine. Doamne ajuta!
×
×
  • Creează nouă...