Sari la conținut

csotany

Membru
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://sites.google.com/site/alpoktura/

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj Napoca
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    suzuki dl650 v-strom
  • Numar Moto
    2

Informații profil

  • Motociclete detinute
    honda cb 500

csotany's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut tuturor, Anul acesta am decis sa-mi vind motorul (DL650). Daca stiti pe cineva cine ar fi interesat, gasiti toate detaliile in urmatorul google spreadsheet: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1NByIAvIYFaKqkaDbUMu1IToH8eK_i-5bUUyhXvQy2eA/edit?usp=sharing Poze pe care le-am facut azi: https://goo.gl/photos/Cgpanvdd57hFbTmw8 Anuntul de pe bikeshop: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-suzuki-dl650%20vstrom-din-2005-620529.html valabil 2 saptamani. Daca nimeni nu se intereseaza, schimb kitul de lant, bujiile si uleiul si reactivez anuntul dar cu 200 eur mai mult. Multumesc, si scuze de deranj pentru cei neinteresati. Hunor
  2. Poti sa ne explici de ce ai dat jos filtrul K&N ? Nu erai multumit de el sau pur si simplu vroiai sa incerci si pipercross-ul ? Intreb deoarece am montat si eu K&N anul trecut insa nu am observat nici o diferenta nici la nivel performanta, nici la nivelul consumului.
  3. Salut, Eu plec maine dimineata din oras si ajung inapoi numai marti. Nu prea stiu pe nimeni care sa fie in zona ta zilele astea dar daca pentru Benny nu e urgent poti trimite la adresa mea, si preiau coletul marti.
  4. Si mie mi-ar trebui un fork brace pentru dl650 din 2005, am vazut pe site la pretul de 50 de euro. Cum se poate rezolva ca piesa sa ajunga la mine la Cluj ? Merci anticipat, Hunor
  5. Eu am folosit o cantitate mica de 2 component epoxy cu succes. Dinainte am incercat super glue dar nu tine mai mult de cateva saptamani.
  6. Daca esti dispus sa dai jos si cutia de aer, poti regla pe baza tensiunii de curent la iesirile senzorului TPS. Gasesti toata procedura in manual pe pagina 5-31.
  7. Mersi, totul e facut manual inclusiv cusaturile de aceea chiar necesita destul de mult timp. Am lucrat la ea in jur de 15-18 ore. Nu vreau sa comercializez, mai degraba vroiam sa-mi dovedesc ca pot sa fac chestia asta in loc s-o cumpar. Prelucrarea pielii e un fel de hobby de-al meu, urmatoarea incercare va fi sa refac saua. In ceea ce priveste durata de viata a pielii o sa vedem... Deocamdata am pus pe ea un strat acrilic transparent care confera impermeabilitate moderata, daca vad ca nu ajunge o sa incerc si ceva spray de impregnare.
  8. Salutare, V-am intrebat mai devreme despre tank cover-ul de la Bagster insa nu am primit nici un raspuns. Pretul de 100+ euro este destul de mare la care se mai adauga si costul transportului. Pana la urma am decis sa-mi incerc norocul si sa fac un asa tank-cover din piele tabacita vegetal. Iata niste poze la rezultatul final: Poze: https://plus.google.com/photos/104718252460381440289/albums/6052675062702907569 Am facut si un filmulet cu montare/demontare: Pareri? Cu stima,
  9. Incredibil, si eu am desfacut pompa de benzina la inceputul sezonului ca sa curat filtrul, dar in afara de putin nisip fin n-am gasit nimic. Nu-mi vine sa cred ca toata mizeria aia provine de la benzina.
  10. Aveau capac numai pe o parte. Ceea ce se vede scos, sunt simeringurile de praf (una asupra rulmentului de pe pinion si una pe partea dreapta). Desi nu erau complet distruse se simtea o miscare usoara laterala de 1-2mm la roata , iar rulmentul de pe pinion nu mai avea nici un pic de vazelina inauntru si scotea un sunet caracteristic. Le-am inlocuit cu astea: http://www.romimoto-piese.ro/category/10203040200/vehicle/suzuki-dl-650:54668/article/502387
  11. S-ar putea, insa eu am luat motocicleta cu 30000 km si m-as mira daca o fi schimbat fostul proprietar rulmentii pana atunci.
  12. Salut, Astăzi după amiază am înlocuit rulmenții din roata spate. Iată niște poze cu rulmenții vechi, poate vă interesează cum arată cei originali după 75000 de kilometri: Rulment de la pinion spate: Rulmenții de la roată:
  13. Salut, Am fost saptamana trecuta in Grecia si am constatat ca foarte multa lume conduce vstrom pe acolo. Majoritatea lor avea husa rezervor de tip bagster si chiar aratau bine. Intrebarea mea este daca cineva aduce husa rezervor bagster si tankbag potrivit, sau de unde s-ar putea achizitiona la un pret rezonabil ? Daca ati mai folosit aceasta combinatie ce impresie aveti, merita sau nu banii ? Am vazut pe ebay ca impreuna cu tankbag costa in jur de 200 eur.
×
×
  • Creează nouă...