Sari la conținut

csotany

Membru
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de csotany

  1. Salut tuturor, Anul acesta am decis sa-mi vind motorul (DL650). Daca stiti pe cineva cine ar fi interesat, gasiti toate detaliile in urmatorul google spreadsheet: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1NByIAvIYFaKqkaDbUMu1IToH8eK_i-5bUUyhXvQy2eA/edit?usp=sharing Poze pe care le-am facut azi: https://goo.gl/photos/Cgpanvdd57hFbTmw8 Anuntul de pe bikeshop: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-suzuki-dl650%20vstrom-din-2005-620529.html valabil 2 saptamani. Daca nimeni nu se intereseaza, schimb kitul de lant, bujiile si uleiul si reactivez anuntul dar cu 200 eur mai mult. Multumesc, si scuze de deranj pentru cei neinteresati. Hunor
  2. Poti sa ne explici de ce ai dat jos filtrul K&N ? Nu erai multumit de el sau pur si simplu vroiai sa incerci si pipercross-ul ? Intreb deoarece am montat si eu K&N anul trecut insa nu am observat nici o diferenta nici la nivel performanta, nici la nivelul consumului.
  3. Salut, Eu plec maine dimineata din oras si ajung inapoi numai marti. Nu prea stiu pe nimeni care sa fie in zona ta zilele astea dar daca pentru Benny nu e urgent poti trimite la adresa mea, si preiau coletul marti.
  4. Si mie mi-ar trebui un fork brace pentru dl650 din 2005, am vazut pe site la pretul de 50 de euro. Cum se poate rezolva ca piesa sa ajunga la mine la Cluj ? Merci anticipat, Hunor
  5. Eu am folosit o cantitate mica de 2 component epoxy cu succes. Dinainte am incercat super glue dar nu tine mai mult de cateva saptamani.
  6. Daca esti dispus sa dai jos si cutia de aer, poti regla pe baza tensiunii de curent la iesirile senzorului TPS. Gasesti toata procedura in manual pe pagina 5-31.
  7. Mersi, totul e facut manual inclusiv cusaturile de aceea chiar necesita destul de mult timp. Am lucrat la ea in jur de 15-18 ore. Nu vreau sa comercializez, mai degraba vroiam sa-mi dovedesc ca pot sa fac chestia asta in loc s-o cumpar. Prelucrarea pielii e un fel de hobby de-al meu, urmatoarea incercare va fi sa refac saua. In ceea ce priveste durata de viata a pielii o sa vedem... Deocamdata am pus pe ea un strat acrilic transparent care confera impermeabilitate moderata, daca vad ca nu ajunge o sa incerc si ceva spray de impregnare.
  8. Salutare, V-am intrebat mai devreme despre tank cover-ul de la Bagster insa nu am primit nici un raspuns. Pretul de 100+ euro este destul de mare la care se mai adauga si costul transportului. Pana la urma am decis sa-mi incerc norocul si sa fac un asa tank-cover din piele tabacita vegetal. Iata niste poze la rezultatul final: Poze: https://plus.google.com/photos/104718252460381440289/albums/6052675062702907569 Am facut si un filmulet cu montare/demontare: Pareri? Cu stima,
  9. Incredibil, si eu am desfacut pompa de benzina la inceputul sezonului ca sa curat filtrul, dar in afara de putin nisip fin n-am gasit nimic. Nu-mi vine sa cred ca toata mizeria aia provine de la benzina.
  10. Aveau capac numai pe o parte. Ceea ce se vede scos, sunt simeringurile de praf (una asupra rulmentului de pe pinion si una pe partea dreapta). Desi nu erau complet distruse se simtea o miscare usoara laterala de 1-2mm la roata , iar rulmentul de pe pinion nu mai avea nici un pic de vazelina inauntru si scotea un sunet caracteristic. Le-am inlocuit cu astea: http://www.romimoto-piese.ro/category/10203040200/vehicle/suzuki-dl-650:54668/article/502387
  11. S-ar putea, insa eu am luat motocicleta cu 30000 km si m-as mira daca o fi schimbat fostul proprietar rulmentii pana atunci.
  12. Salut, Astăzi după amiază am înlocuit rulmenții din roata spate. Iată niște poze cu rulmenții vechi, poate vă interesează cum arată cei originali după 75000 de kilometri: Rulment de la pinion spate: Rulmenții de la roată:
  13. Salut, Am fost saptamana trecuta in Grecia si am constatat ca foarte multa lume conduce vstrom pe acolo. Majoritatea lor avea husa rezervor de tip bagster si chiar aratau bine. Intrebarea mea este daca cineva aduce husa rezervor bagster si tankbag potrivit, sau de unde s-ar putea achizitiona la un pret rezonabil ? Daca ati mai folosit aceasta combinatie ce impresie aveti, merita sau nu banii ? Am vazut pe ebay ca impreuna cu tankbag costa in jur de 200 eur.
  14. Salut, Mi-am demontat acum doua zile scutul si cricul ca sa fac niste reparatii la motor. Din pacate cand le-am pus inapoi, senzorul de la cric nu mai functiona, desi nu l-am lovit si nu am stresat nici cablul. Stiti cumva de unde s-ar putea sa cumpar un senzor nou ? M-am uitat la diverse magazine online dar n-am gasit niciunde. Am reusit sa pornesc mobra prin eliminarea senzorului dar nu vreau s-o las asa pe sezonul urmator. Merci pentru ajutor.
  15. Referitor la piesa aia din plastic a acceleratiei... cred ca se numeste tub acceleratie, mie mi s-a rupt originalul odata, am vrut sa dau comanda la una noua si mi s-a zis ca vine impreuna cu mansonul(separat nu sepoate dracu stie de ce) si costa 180 ron. Saptamana trecuta m-am dus la piata de vechituri, era acolo un tip care vindea tot feluri de piese pentru motoare. Am gasit un tub acceleratie aproape nou exact cum era originalul la vstromul meu. Am platit 5 ron. Tot de acolo mi-am luat si o maneta de ambreiaj potrivit din aluminiu forjat cu 20 lei.
  16. Eu nu am probleme cu apasatul butoanelor nici cu manusa, in plus au un fel de "tactile feedback" deci simti daca le-ai apasat sau nu. In ceea ce priveste battery saving mode-ul eu l-am testat de 2 ori si functioneaza. Referitor la diferentele dintre modele: cred ca diferenta intre touring,sport si adventure consta numai in lungimea, grosimea si textura manerelor. Modelul adventure este cel mai lung si subtire dupa cum stiu.
  17. Eu am montat oxford hot grips modelul adventure. Costa putin mai mult decat daytona sau saito dar in opinia mea merita. Consuma 30w la setarea maxima, pana acum setarea medie mi-a fost de ajuns. Are un "feature" cu ajutorul caruia poate sa determine daca motorul este pornit, in caz contrar opreste incalzirea manerelor automat in 30 de secunde, astfel nu-ti mananca bateria. Inca un lucru ceea ce-mi place e faptul ca gripurile sunt mult mai subtiri decat la celelalte modele.
  18. Multumesc tuturor pentru sugestii, in final am rezolvat treaba cu Dan Cata. El mi-a facut piesele din inox, le-am montat fara probleme. Inaltimea spatelui a crescut cu 4 cm, asa ca in momentul de fata sta cu 1 sau 2 cm peste inaltimea originala.
  19. Salut, Caut pe cineva cine ar vrea sa instaleze un kit de coborare suspensie spate la un suzuki DL650. E mi-am cumparat vstromul cu asa un kit, dar as vrea sa-o refac la inaltimea originala, din pacate nu gasesc piesele potrivite niciunde (am gasit numai kit de ridicare, dar cu ea motocicleta ar fi prea inalta pentru mine). Daca cineva este interesat de kitul de coborare (SW-motech) s-ar putea sa facem schimb ?
  20. csotany

    BURSA LOCALA

    Salut, caut urgent scarite pentru un suzuki DL650. Exact pentru modelul acesta nu se prea gasesc, dar stiu cu siguranta ca se potrivesc si scaritele de pe GSF400, GSF600 bandit. Are cumva cineva de vanzare asa ceva ? Multumesc.
  21. Salut! Scuze daca-i putin off topic dar poate va intereseaza. La v-stromul meu suspensia spate este coborata cu un kit de coborare sv-motech. Insa eu as dori sa schimb inapoi la starea originala. Deci intrebarea mea e urmatoarea: daca vreunul dintre voi ati facut modificare de suspensie aveti cumva kitul original ? Sau este cineva, cine ar dori sa coboare suspensia spate, cauta un kit de coborare si ar schimba kitul original cu kitul meu de coborare ? Merci mult!
  22. csotany

    ITP MOTO

    Nu te inteleg, intrebarea nu este daca eu stiu legea sau nu... sigur ca stiu. Ceea ce vroiam sa zic este faptul ca legile(inclusiv legea care spune ca nu ai voie sa circuli fara itp) sunt facute pentru a preveni oamenii sa circule cu autoturisme care nu sunt intr-o stare technica potrivita. Daca ma prinde politia in drum spre RAR unde-mi fac itp-ul cu succes inseamna ca autoturismul meu era intr-o stare potrivita circulatiei pe drumuri publice, deci conditia legii era indeplinita. Din pacate la noi politistii nu se straduiesc sa mentina ordinea si sa imbunatateasca conditiile de circulatie ci sa le nenoroceasca pe oamenii de rand cu amenzi cat mai mari si nedrepte, si sa le lase pe smecherii cu buzunarul adanc sa se comporte ca niste regi.
×
×
  • Creează nouă...