Sari la conținut

BoboGSXR

EX+
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de BoboGSXR

  1. Salutare. In data de 22 noiembrie (sambata), clubul SpiderBikers organizeaza o iesire la Nyreghaza, unde se tine un concurs de trial. Se va sta de sambata pana duminica. Pretul unui bilet este de 1600 de forinti/zi, iar cazare am gasit la pretul de 8600 de forinti pt 2 persoane. Se merge cu masinile (sau saniuta ). Care se baga? Dar macar are rotile rotunde
  2. Asta e...a trecut, acum nu se mai poate face nimic, dar am vazut listele si timpul cel mai bun nu a fost scos din a 3-a incercare. Chiar daca nu intra a 3-a tura clasamentul final era acelasi. Sa speram ca data viitoare nu se va mai ajunge la discutii.
  3. Mai chici modior fiom, noi ne dam cu motoretele, motorim, suntem destul de mari ca sa avem permise. Pe forum o sa intram cand vine era glaciara . No chici, cum ii cbr-ica? vrea sa faca uili?
  4. Tmpul cel mai bun a fost scos in primele 2 ture, deci nu vad dc deranjeaza. A intrat a treia tura mai mult din cauza rivalitatii dintre el si Raul. Daca cumva se scotea in cea de-a treia tura timpul cel mai bun atunci s-ar fi trimis scuze in scris, alaturi de veritabila vaza si diploma.
  5. Nenea, nenea......ai postat gresit. Sectiunea scuteristilor nu-i aici.
  6. Si sa vezi u cand o sa afle Cristi Pop despre chestia asta....
  7. http://www.protv.ro/filme/sanctiuni-pentru...l?id_file=61750 Gunoi ordinar de militian.
  8. Ma bucur ca s-a clarificat . Ne vedem la urmatoarele liniutze...nu neaparat in BM.
  9. Era vorba despre cel cu Kawasaki-ul care a intrat de 3 ori, aici s-a gresit. Dar de modificat timpi nici nu se pune problema. Nu poate zice nimeni ca se stiau de la inceput castigatorii. Pana la urma timpii vorbesc. Tu ai avut 11.938 daca nu ma insel.
  10. Salutare! Ma bucur ca va placut pe la noi si va mai asteptam....cand veniti va ducem si prin alte locuri la fel de frumoase. In legatura cu liniutele, pot zice f sigur ca nu s-a masluit nimic. Rezultatele au fost printate direct de pe calculator, fara a avea acces la ele unul din organizatori. Nimeni nu stia timpul obtinut pana cei ce se ocupau de cronometrare nu au scos rezultatele (mentionezi ca echipa nu era din Baia Mare). Pe forum pe undeva trebuie sa fie listele cu timpii obtinuti in amandoua turele cronometrate si numarul de participare al fiecarui concurent. Va doresc numai bine iar cand mai veniti pe la noi dati un semn. Motoreala placuta in continuare.
  11. 3-4 ....Nu-i stres Drum bun sa aveti, multa distractie si muuulte femei
  12. Nu-i stres!!!!! Am auzit ca cei de la 750 cmc au facut senzatie . Bravo castigatorului!!!
  13. Toata lumea stie cat merge un Heci 1 ( "mult nenea, mult!!!")....cred ca vroiau sa se intereseze cam cat ar prinde un CBR de un detz si un sfert, cu rotile patrate ) Toata lumea stie cat merge un Heci 1 ( "mult nenea, mult!!!")....cred ca vroiau sa se intereseze cam cat ar prinde un CBR de un detz si un sfert, cu rotile patrate )
  14. Oleeee Distractie sa ai!!!! Heciul ala de Honda nu-l lasi la nimeni?
  15. Dezmembrez un motor de GSX-R 750, fabricatie 2000, daca sunteti interesati..../index.php?showtopic=257108
  16. 0742.636581 - Andrei, el se ocupa si cu montaj Bai Rica cel gay cu id de femeie...vad ca te cam plictisesti la munca. Acum meditez...iti vine randu
  17. Se pune de scandal pe aici si eu lipsesc?
×
×
  • Creează nouă...