Sari la conținut

oco

Membru
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de oco

  1. Salut,

     

    Daca e cineva INTERESATde un intruder vl 1500 in stare impecabila atat dpdv al aspectului cat si tehnic, cu gume noi, schimb de ulei intotdeauna la maxim 3000 km, tinuta in garaj, 52.000 km reali, sa ma contacteze la 0745028312. Motivul vanzarii, este ca vreau o mobra pe care sa o pot baga si pe drumuri cu mai putin asfalt.

  2. Pai cum sa f..a si el pustoaica daca nu-i arata mai intai de ce e instare rossi de Dambovita ,de la caruta cu 1 cal basinos la motocicleta e mare diferenta.O sa observe aceasta diferenta toata viata acum

     

    prietene..... tu ai reusit sa treci testul psihologic pe bune???!!! :moron:

  3. ma alatur si eu grupului de majorete ......hai blue shoshoooon....... :laugh: ...... in orice caz primele patru poze sunt superbe ce sa mai....ai aparat cu o basculanta de pixeli...deh.... unde sunt posibilitaaaati,tehnologie de ultima ora ......sau poate urmeaza sa pleci si ti-ai pastrat loc in fata pt postari??? :lol:

  4. am nevoie de un mecanic bun de tot... mai ales pt reglarea carburatoarelor.... noul meu motor e Suzuki VL1500LC ..... si ce ulei imi recomandati? .... pt vara foarte calduroasa (ca se incalzeste cam tare)

     

     

    sa-l stapanesti sanatos....fara evenimente...pe viilor langa fabrica excelent(fosta?) e un service moto .vorbeste cu profesoru' eu am fost multumit.

  5. sal`tare....

     

    unde pot gasi manual service pt intruder VL1500 ...

     

    multam

     

    Mesaj completat

    apropo.... cat consuma VL1500 .. in oras si afara.....!?!?!?

     

     

    cu manualul nu te pot ajuta....ce te intereseaza?? consumul afara la o viteza de 100 - aprox 5.5l...cat despre consum oras aprox 7-7.5l.....dar daca vrei sa te dai prin oras cu moto....mai cauta. e o moto excelenta dar nu pt oras:

     

    - are racire pe aer si se incinge destul de rau...implicit si tu ;)

    - e mare - mai dificil printre masini

     

    pt plimbari in afara e impecabila .....dar iti bati joc de ea daca vrei sa o folosesti in oras

  6. sper sa ajunga cat mai multa lume si sa uite definitia MAMAIA, NEPTUN etc

    doar ca acolo nimeni nu va aprecia decapotabila, jeepul si lantul de aur

    acolo lumea se duce sa vada marea si apusul singurele lucruri ce straluces si merita vazute

     

     

    ce te faci ca acolo nu mai sunt galustile de cartier pe care sa le impresionezi cu fel de fel de gainarii motociclistice?? :crack: :blink: .am vazut ca vrei sa mai pleci inca o data acolo...in cazul in care nu ai ajuns (dar ma indoiesc ) iti recomand OIA (parca asa se scrie)

  7. Nu chiar nefericit!

    Da-mi te rog un PM cu tel lui.

    Nu l-am vazut de prin 2003-2004.

     

    Alex Berea de la curse daca e sa-i spui ... ( www.abracing.ro )

     

    din 2003 nu l-ai vazut???pai si de ce vrei sa-ti tulburi pacea interioara ?? :scratch: ...0721208467....am constiita incarcata :D

×
×
  • Creează nouă...