Sari la conținut

oco

Membru
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de oco

  1. Salutare! Care e grosimea minima pe care trebuie sa o aiba discurile de frana fata/spate? O sugestie de site sau magazin in Bucuresti pentru achizitia discurilor la un pret bun?
  2. Salutare! Are cineva de inchiriat un controller bypass pentru doua saptamani?
  3. Salutare, Ma poate ajuta cineva cu ceva info despre trasee si zone din Slovacia si sudul Poloniei?
  4. Salut! stie cineva ce piese de pe un rockster 1150 sunt compatibile cu 1200 gsa din 2006?
  5. oco

    Suzuki Intruder

    Salut, Daca e cineva INTERESATde un intruder vl 1500 in stare impecabila atat dpdv al aspectului cat si tehnic, cu gume noi, schimb de ulei intotdeauna la maxim 3000 km, tinuta in garaj, 52.000 km reali, sa ma contacteze la 0745028312. Motivul vanzarii, este ca vreau o mobra pe care sa o pot baga si pe drumuri cu mai putin asfalt.
  6. prietene..... tu ai reusit sa treci testul psihologic pe bune???!!!
  7. foarte faina tura...felicitari si la mai mare !!! saptamana viitoare vreau sa plec si eu cateva zile si ma intereseaza daca bucata de coborare de la obarsia lotrului pana in petrosani e refacuta. merci!
  8. oco

    Suzuki Intruder

    Salutare, Stie cineva de unde pot cumpara o pompa de benzina pt un intruder vl 1500? am dat comanda dar se pare ca dureaza mai mult decat credeam......
  9. ma alatur si eu grupului de majorete ......hai blue shoshoooon....... ...... in orice caz primele patru poze sunt superbe ce sa mai....ai aparat cu o basculanta de pixeli...deh.... unde sunt posibilitaaaati,tehnologie de ultima ora ......sau poate urmeaza sa pleci si ti-ai pastrat loc in fata pt postari???
  10. oco

    Suzuki Intruder

    sa-l stapanesti sanatos....fara evenimente...pe viilor langa fabrica excelent(fosta?) e un service moto .vorbeste cu profesoru' eu am fost multumit.
  11. oco

    Suzuki Intruder

    cu manualul nu te pot ajuta....ce te intereseaza?? consumul afara la o viteza de 100 - aprox 5.5l...cat despre consum oras aprox 7-7.5l.....dar daca vrei sa te dai prin oras cu moto....mai cauta. e o moto excelenta dar nu pt oras: - are racire pe aer si se incinge destul de rau...implicit si tu - e mare - mai dificil printre masini pt plimbari in afara e impecabila .....dar iti bati joc de ea daca vrei sa o folosesti in oras
  12. am tacut faina poza...mi-ai stricat tot cheful de munca n-ai gusturi prea rele
  13. ce te faci ca acolo nu mai sunt galustile de cartier pe care sa le impresionezi cu fel de fel de gainarii motociclistice?? .am vazut ca vrei sa mai pleci inca o data acolo...in cazul in care nu ai ajuns (dar ma indoiesc ) iti recomand OIA (parca asa se scrie)
  14. jos cu jobenul in fata ta ... e o locatie fff faina care merita vazuta oricum... iar daca poti sa te duci cu mobra...asta da aniversare
  15. asa da tovarasu' leftanucs...nu trebuie sa precupetim nici un efort ...pana la ziua le postam...in....de baietel
  16. sa ne fie cu pardon ....leftanucs...de ce mai apare si C??????
  17. ai fost avertizat..... daca l-ai sunat ....nu mai scapi de el
  18. din 2003 nu l-ai vazut???pai si de ce vrei sa-ti tulburi pacea interioara ?? ...0721208467....am constiita incarcata
  19. da el este . inca un nefericit care-l cunoaste???
×
×
  • Creează nouă...