Sari la conținut

oco

Membru
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    Gsa

Vizitatori Recenți Profil

478 citiri profil

oco's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare! Care e grosimea minima pe care trebuie sa o aiba discurile de frana fata/spate? O sugestie de site sau magazin in Bucuresti pentru achizitia discurilor la un pret bun?
  2. Salutare! Are cineva de inchiriat un controller bypass pentru doua saptamani?
  3. Salutare, Ma poate ajuta cineva cu ceva info despre trasee si zone din Slovacia si sudul Poloniei?
  4. Salut! stie cineva ce piese de pe un rockster 1150 sunt compatibile cu 1200 gsa din 2006?
  5. oco

    Suzuki Intruder

    Salut, Daca e cineva INTERESATde un intruder vl 1500 in stare impecabila atat dpdv al aspectului cat si tehnic, cu gume noi, schimb de ulei intotdeauna la maxim 3000 km, tinuta in garaj, 52.000 km reali, sa ma contacteze la 0745028312. Motivul vanzarii, este ca vreau o mobra pe care sa o pot baga si pe drumuri cu mai putin asfalt.
  6. prietene..... tu ai reusit sa treci testul psihologic pe bune???!!!
  7. foarte faina tura...felicitari si la mai mare !!! saptamana viitoare vreau sa plec si eu cateva zile si ma intereseaza daca bucata de coborare de la obarsia lotrului pana in petrosani e refacuta. merci!
  8. oco

    Suzuki Intruder

    Salutare, Stie cineva de unde pot cumpara o pompa de benzina pt un intruder vl 1500? am dat comanda dar se pare ca dureaza mai mult decat credeam......
  9. ma alatur si eu grupului de majorete ......hai blue shoshoooon....... ...... in orice caz primele patru poze sunt superbe ce sa mai....ai aparat cu o basculanta de pixeli...deh.... unde sunt posibilitaaaati,tehnologie de ultima ora ......sau poate urmeaza sa pleci si ti-ai pastrat loc in fata pt postari???
  10. oco

    Suzuki Intruder

    sa-l stapanesti sanatos....fara evenimente...pe viilor langa fabrica excelent(fosta?) e un service moto .vorbeste cu profesoru' eu am fost multumit.
×
×
  • Creează nouă...