Sari la conținut

Alexander_the_great

EX+
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Alexander_the_great

  1. Honda Varadero 125-in opinia mea cea mai faina la clasa 125.Daca ai banii si posibilitatea,nu ezita . Daca nu,Honda CBR 125:makeout: .Nu simti consumul,se aude bine pentru un 125,putere suficienta,fiabilitate.Ps:nu te lasa pacalit de cum arata in poze,arata mult mai bine in realitate.
  2. Groase,am mers ieri pe griblura si imi tragea motoru in toate directiile,mai mult de 40 nu mergeam.Eu am obiceiul sa ma car in weekend mult inafar orasului,si nu se stie cand ai o surpriza dinasta,mai ales la drumurile de la noi.Deci in situatia asta ,roti cat ma groase.
  3. Da` zi si mie cat de tare merge?Ca eu am mers cu CBR 130km/h(maxim) si nu am simtit nevoia de mai mult.La urma urmei e un motor de 125,pentru incepatori.Daca vrei mai tare mai asteapta pana iei A-ul si iti iei ceva de 600.Eu nu as da fiabilitatea pentru nimic in lume,mai ales pentru 20 km/h in plus.Dar nah,asa sunt eu,mai comod.Hai sa nu ne mai certam,fiecare cu ce-i place .
  4. Mersi! Eu am 110 pe fata si 130 pe spate si mi se par si astea subtiri(pe fata nu ma deranjeaza,dar pe spate da,ca si aspect bineinteles).In curbe nu am avut probleme cum spun unii de aici,deci daca dispui de banii necesari go for it .Dar parerea mea e ca nu merita investitia,mai ales daca ai cauciucuri stock noi.Poti sa iti iei dupa ce se uzeaza astea stock.Bafta!
  5. Mersi!Ma gandesc ca au aproximativ aceleasi dimensiuni...
  6. Mersi!Am luat !Am gresit o singura intrebare! L-am terminat in 5 min si 3 sec!Fain cu touch-screen! On:Va rog raspundeti cei care au Sachs chiar si alte modele despre fiabilitate,piese,consum si despre aerisirea pe aer(daca sunt probleme cu ea).Nu va costa nimic!Sunt sigur ca si voi ati fost in cautare de motocicleta! Ar incapea intr-un Logan Van?
  7. Mersi!Din pacate a inceput frumos topicul si a sfarsit...nu mai spun cum.Daca doriti puteti sa continuati aici discutia(pentru cei interesati). Am inteles ca are racire pe aer.Nu sunt probleme la temperaturi mari sau altceva(nu ma pricep)?Va rog sa raspundeti cei care au motociclete in 4t racire pe aer. Parca am o incredere "oarba" in Sachs pentru ca e o firma germana. .Voi ce ziceti?Nu are nimeni modelul asta?Puteti sa spuneti despre fiabilitatea motorului,piese etc. si cei care au alte modele. Off:Dintre toate motocicletele care le-am vazut asta parca mi se potriveste si imi place cel mai mult.Si Varadero .Maine am examen!
  8. Aici mai multe poze:http://www.bikepics.com/sachs/xtc-racing/06/member-pics.asp Ma intereseaza acceleratia daca poate spune cineva si fiabilitatea.
  9. Are cineva asa ceva? Sunt binevenite orice fel de informatii.Am cautat siteuri oficiale si nu am gasit decat scutere. De aratat,arata super.Motorul in 4 timpi modelele mai noi,cele mai vechi sunt in 2 si am vazut preturi foarte bune pe mobile.de. Altceva stiti? Am mai cautat si am descoperit ca viteza maxima este undeva intre 120-130 km/h.Suficient,zic eu
  10. Salut!Daca aduc o motocicleta din Germania intr-un Logan(van) imi trebuie autorizatie de transport? Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...