Sari la conținut

alc26

Membru
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de alc26

  1. 5 facturi nu exista nicaieri. Orice factura se intocmeste in 3 exemplare. Unul pentru cumparator (albastru), unul pentru contabilitatea vanzatorului (roz), unul ramane in facturier (verde), adica tot la vanzator.

    Daca factura se emite electronic doar doua (ca in loc de evidenta fizica ai arhiva programului).

    Vezi ca faci confuzie intre numarul de facturi si ala de contracte.

  2.  

    Gata sefu, m-ai exilat? :-)))

     

    Uite prieten adevarat :-D

    Nu sefu, te-am promovat. Ma plimb cu tine in gand :peace:

     

    Nu modereaza (si aici) posesorul busei? nu e frumos sa va dati intalnire aici..tre sa aderati la grupul de pe feisbuc sub atenta supraveghere a celui care a creat contul ala cu mc,iar de acolo sa dezvoltati subiectul

    Eu nu mai vin in poli....

    Si atunci ai postat pentru ca..... :huh:

  3. Cum faci mai nene de plimbi mai multe ...că de mine nu se lipeşte nimic ...o singură fata mi-a cerut să o,plimb ,eram la semafor aşteptând verde...ea ,cu o racleta şi o sticla de apă în mâna :)) ...tuciurie :))

    Ai saua tare sefu. Ti-am zis sa o schimbi

  4. Off topic: incearca, te rog, sa scrii normal. Limbajul de mess e destul de obositor de citit. De altfel, dupa cum vezi, restul baietilor ti-au raspuns cu o scriere normala.

     

    On topic: orice cauciuc are un semn de uzura pe zona de rulare. Daca l-ai atins cu restul profilului, cauciucul trebuie schimbat.

    De asemenea, ai in vedere si data fabricatiei. Cauciucul, ca orice material, imbatraneste si isi pierde din calitati si, implicit, performante.

    Evident, un alt criteriu de schimbare este cel legat de deformari legate de vreun soc suferit(galme, ciupituri, etc) sau de uzura neuniforma (acolo e important de investigat si cauza care poate tine de anumite probleme ale motocicletei).

    Sper ca te-ai lamurit cat de cat.

     

    Cheers

  5. Neata,

    referitor la rovignete pentru motoare , legea de la Min. Transporturilor nu prevede acest lucru , de unde .. daca legea nu prevede , inseamna automat ca nu trebuie , in lege sunt specificate decat autovehicule. :lol: , oricum nu cred ca sunt motociclist care sa fi cumparat ..

     

    Salut,

     

    Vezi ca art. 6 pct. 22 din Codul rutier te cam contrazice:

     

    motocicleta - autovehiculul cu doua roti, cu sau fara atas, echipat cu un motor care are o capacitate cilindrica mai mare de 50 cm 3 si/sau a carui viteza maxima, prin constructie, depaseste 45 km/h; :ph34r:

  6. De asta am zis ca nu sunt specialist la partea tehnica. :lol:

    Autovehicul nu contesta nimeni ca nu e. Am subliniat doar distinctia pe care o face textul de lege.

    Daca zici ca are 2 axe, te cred, si inseamna ca suntem buni de plata. :ph34r:

    Ramane valabila partea cu autovehiculele care nu se inmatriculeaza

×
×
  • Creează nouă...