Sari la conținut

alc26

Membru
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alc26

  1. 5 facturi nu exista nicaieri. Orice factura se intocmeste in 3 exemplare. Unul pentru cumparator (albastru), unul pentru contabilitatea vanzatorului (roz), unul ramane in facturier (verde), adica tot la vanzator. Daca factura se emite electronic doar doua (ca in loc de evidenta fizica ai arhiva programului). Vezi ca faci confuzie intre numarul de facturi si ala de contracte.
  2. Pare o varianta de excrocherie tip "accidentul".
  3. Mai sunt si alte modalitati de a proba, in afara de filmare (martori, pozitie vehicule, etc.)
  4. Vina depinde si de ce a facut soferul. Daca s-a incadrat spre axul drumului si a semnalizat intentia de a intra pe strada secundara, vinovat e motociclistul.
  5. In caz ca este cineva interesat /index.php?/topic/748803-vand-suzuki-dl650-v-strom/
  6. Frumosule, chiparosule ma iei pasager? Sa vedem daca mint aia in talon sau nu
  7. Nu sefu, te-am promovat. Ma plimb cu tine in gand Si atunci ai postat pentru ca.....
  8. Apropo de grup sefu', ca sa fim grup (potrivit legii) tre' sa fim 3. Asa ca mai gandeste-te la inca unu
  9. Ai saua tare sefu. Ti-am zis sa o schimbi
  10. 19:30 - 17:21 = 2:09 min, e timp sa ajungi de oriunde din buc + cateva orase invecinate (ploiesti, giurgiu, urziceni, pitesti, targoviste, etc.)
  11. Sunt tare curios cati va strangeti. La un calcul ochiometric daca va strangeti vreo 200, pana sa plece ultimul de la arc, deja primul a ajuns la romaero si poate sa tina rand si pt restul membrilor coloanei )
  12. Pai cu RATB se subintelege. Cu bicicleta ma fac de ras (pegas 1985), motosicli e prea scumpa ca sa imi pot lua una, ma iei pasager? Macar pana la arc sa ma dau si eu smecher:)
  13. Ies si eu, dar nu spun unde si nici cu cine
  14. Ma, vezi ca tu ai gresit sectiunea. Diaspora e mai incolo
  15. Off topic: incearca, te rog, sa scrii normal. Limbajul de mess e destul de obositor de citit. De altfel, dupa cum vezi, restul baietilor ti-au raspuns cu o scriere normala. On topic: orice cauciuc are un semn de uzura pe zona de rulare. Daca l-ai atins cu restul profilului, cauciucul trebuie schimbat. De asemenea, ai in vedere si data fabricatiei. Cauciucul, ca orice material, imbatraneste si isi pierde din calitati si, implicit, performante. Evident, un alt criteriu de schimbare este cel legat de deformari legate de vreun soc suferit(galme, ciupituri, etc) sau de uzura neuniforma (acolo e important de investigat si cauza care poate tine de anumite probleme ale motocicletei). Sper ca te-ai lamurit cat de cat. Cheers
  16. Nu recunosc nimic. A mea e cu ghidon reising si pompa aftermarket.
  17. Ma luati si pe mine la plimbare? Nu am inca moto, dar de indata ce vine primavara dau de permis si vreau sa vad cum e Asfalt uscat si moarte conservarilor!
  18. Bravo dom' Director! Ai reusit sa ma faci sa pun si post-ul cu nr. 13. Diseara ai o salata de varza de la mine
  19. Dar nu a cerut si avocatul tau proba cu expertiza evaluatorie in proces? Simplu, elegant si, mai ales corect dpdv procedural.
  20. Cam toata lumea cred Oricum, i-am dat delete si asta e...micul spammer sa fie sanatos la el acolo.
  21. Pentru alte modele e voie sa ne interesam?
  22. Tare filmul! Si excelent actorul care a interpretat rolul colonelului SS
  23. Salut, Vezi ca art. 6 pct. 22 din Codul rutier te cam contrazice: motocicleta - autovehiculul cu doua roti, cu sau fara atas, echipat cu un motor care are o capacitate cilindrica mai mare de 50 cm 3 si/sau a carui viteza maxima, prin constructie, depaseste 45 km/h;
  24. De asta am zis ca nu sunt specialist la partea tehnica. Autovehicul nu contesta nimeni ca nu e. Am subliniat doar distinctia pe care o face textul de lege. Daca zici ca are 2 axe, te cred, si inseamna ca suntem buni de plata. Ramane valabila partea cu autovehiculele care nu se inmatriculeaza
×
×
  • Creează nouă...