Sari la conținut

Tudor Simionescu

EX+
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2008

Tudor Simionescu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. si eu am fost cu mobra la B&S si constatarea nu te costa daca o repari la ei si iar nu costa daca ai mai putin de 4 elemente de reparat asa ca mai vorbeste cu ei ca mie mi s-au parut baieti buni. bafta si numai bine!
  2. eu sunt de acord cu tine ca sunt incepator si ca inca mai am nu multe foarte multe de invatzat si sunt dispus sa invatz din greselile mele ale voastre si inclusiv sa va ascult sfaturile doar ca de multe ori conteaza cum iti aranjezi si cum iti alegi cuvintele pentru a scrie un post.avem noroc ca limba noastra are un vocabular foarte vast si sunt de parere ca Stege si a ales cele mai proaste cuvinte pt a ne spune parerea lui. am citit despre majoritatea accidentelor:( si de fiecare data cand ies cu masina sau cu mobra afara sunt constient de cele ce mi se pot intampla si incerc sa ma feresc si pe mine si p cei cu care sunt in masina si pe cei din jur. acum cateva zile eram cu mobra p la vatra si in fatza mea la cateva masini a cazut un tip cu un R6...cred ca au trecut 2 ca Stege care au zis uite-l si p'asta incepator a dat cu mobra de asfalt asa ii trebuie,lasa ca s invatza el minte si au mers mai departe.eu m-am oprit si l-am ajutat si poate aveam nevoie si de ajutorul celor 2 care au trecut.
  3. eu zic ca este vorba despre altceva aici: toti incepatorii care se urca pe mobre puternice sunt imbecili,retardati,nu constientizeaza ce li s poate intampla...asa sunt vazuti toti si nu inteleg de ce:(
  4. Nu o dau pentru ca este greoaie o dau pt ca imi doresc un R6 si cand mi s pune un pitic pana nu il rezolv nu ma las.Eu zic ca busa e periculoasa chiar si pt unu care s-a mai dat inainte. Da e un model din 99 nelimitat... Niciodata nu m-am plimbat ca sa bag mana in gaz....am vazut p pielea mea c s poata intampla cu masina...sunt constient c s poate intampla cu motoru si nu vreau sa patzesc ceva:( Multa sanatate si tie iti doresc si asfalt curat!
  5. cred ca tu te-ai nascut cu scoci p acceleratie!!si daca e agresiva ce?nu imi spune ca nu stie sa mearga si incet:)))) am si eu o intrebare pt tine.c mobra ai?
  6. Eu nu inteleg de ce de fiecare data cand are un incepator accident aruncati vina pe mobra.Ca e sport, ca a fost prea mare,ca are prea multi caluti prea putine kile...in primul rand nu sunt de parere ca nu viteza ucide ci intervin mult mai multe aspecte inainte ei.Evident ca si ea are o parte din vina cum si lipsa de experienta in cazul unui motociclis incepator care se da pe o mobra sport, dar eu pot sa vb din ce fac eu si nu ce fac altii,am permis de 2luni si ma dau cu o busa.Nu am scapat nici mana in gaz si nici in basini si arfe nu am mers si nici nu am de gand sa o fac.Oricum o sa o dau pt ca e foarte mare si greoaie. Iar pt Stege care probabil e taticul nostru si s-a dat pe toate mobrele posibile si imposiblie il sfatuiesc prieteneste sa isi schimbe putin vocabularul mai ales in cazuri ca astea si sunt de acord cu ce a spus Kassu. Dumnezeu sa o ierte!
  7. In cazul in care nu ai semnat nimic care sa te oblice sa platesti eventualele daune pe care le faci totul ramane la alegerea ta.Poti sa platesti sau nu.In alta ordine de idei este si vina instructorului.Oricum daca il vrei sa fii cu bun simt poti sa ii propui sa platiti jumate jumate cu toate ca nu mi se pare normal.Ei isi asuma orice risc cand lasa elevul singur in poligon. SO cum scrie si pe forum TU DECIZI! bafta la examen si da-i bice ca se strica vremea si opresc astia examenele:(
  8. Am vorbit cu Geserica si mi-a spus ce trebuie sa fac.O sa va spun cum m am descurcat. Fff d trb Geserica dau un cico dupa ce scap de toata treaba asta. Multumesc!
  9. La politie am fost si s-a dovedit a fii vina lui normal,orice manevra cu spatele implica asigurarea ceea ce el nu a facut. Asa este,busa este foarte mare.Este nelimitata,m-am plimbat ceva ceva cu ea si mai mult d 120 nu am mers si aici nu este vorba de curaj sau mai stiu eu ce.E chiar f usor sa mergi tare dar intrevin mult mai multe chestii.Vreau sa ma plimb cat mai mult cu motorul.In cazul in care ma voi alege cu ea sigur o sa o vand. la daune am de verificat roata si furca.si e trecuta aripa fata ca e sparta.. cred ca cel mai convenabil ar fii sa imi dea ei mie banii dar in ambele variante presimt ca o sa stau enorm de mult pana se rezolva trb. merci pt raspunsuri
  10. Salut!Sunt nou pe aici si sper ca am postat bine,nu as vrea sa incep cu stangul pt ca ce mi s-a intamplat mi-e de ajuns.Acum doua zile i-am uns lantul unui prieten la o busa si am iesit sa ma plimb putin,dupa c mi-am facut damblaua i am adus motocicleta si a plecat si el cu ea.Nu cred ca au trecut mai mult de 5min si ma suna sa imi spuna ca nu ii mai intra in viteza.Ma intorc la el sa vad despre ce e vorba si iau si eu motoru sa vad daca si la mine e aceasi problema.Am facut o tura,am facut-o si p a 2a era ok...cand sa ma intorc spre casa sa ii las motoru pe o straduta unu cu un Nissan Navaro in fata mea incetineste,opreste pentru ca din fata venea alta masina si nu avea loc sa treaca.Eu ma opresc la 1m jumate 2 de el,omu ingaduitor se ofera el sa dea cu spatele pentru a face loc dar din pacate nu cred ca s-a asigurat daca mai e cineva in spate si in secunda 2 m-am trezit cu el pe mine.Poate daca nu pleca tare si masina nu se ridica de fund ma lovea doar in roata dar asa s-a urcat p roata si a spart aripa fata.Inca nu stiu daca am ceva la roata sau la furca trebuie sa ma duc sa verific doar ca am cateva intrebari la care daca mi-ati raspunde as fii recunoscator. 1.Credeti ca pot sa repar motorul pe RCA-ul lui,sau mai bine scot bani din buzunar? 2.In cazul in care pot sa repar pe RCA unde trebuie sa ma duc sa imi faca o constatare?(la politie am fost si am dovada tot,iar motorul este asigurat la ASIROM) 3.Dupa ce imi face constarea si imi spun ei ce are motorul,presupun ca lucreaza cu anumite service-uri,imi puteti recomanda ceva? Daca imi puteti da alte sfaturi cu siguranta o sa le urmez pentru ca sunt incepator si nu stiu prea multe.Oricum dupa distractia asta s-ar putea sa ma aleg cu o busa:)) Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...