Sari la conținut

Mishu GSX

Membru
  • Număr conținut

    343
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Mishu GSX

  1. Am fost in Lefkada la inceputul lunii. Intradevar este o destinatie care merita toate eforturile. Am avut cazare rezervata pe booking.com in Lygia la Mavra Studios. Conditiile sunt super ok. Am platit pentru 5 nopti 270 euro. Distantele pe insula sunt acceptabile catre oricare din obiective. Drumul l-am parcurs in doua etape, cu o oprire la Sandanski in Bulgaria, unde am avut rezervare tot pe booking la o pensiune cu 16 euro pe noapte. Si aici conditii foarte bune, mai ales ca proprietara a fost de acord sa tin motocicleta in curtea pensiunii peste noapte. Drumul se putea parcurge si intr-o etapa dar cred ca ar fi fost prea obositor, mai ales pentru sotie, care nu a mai mers pe moto de cand a nascut, adica de 6 ani.

    Voi pune si cateva fotografii cand imi repara romtelecomul conexiunea la internet.

  2. Atentie la programul Bac-ului la Tulcea - Tudor Vladimirescu. Anul trecut am pierdut aproape 2 ore pentru ca am ratat cu cateva minute plecarea Bac-ului (pleaca de la Tulcea la ore impare). De asemenea drumul pana la Chilia Veche este foarte prost, "pavat" pe unele portiuni cu pietre colturoase si ascutite (atentie la cauciucuri). Se poate merge pe diguri cu conditia sa nu fie noroi (sunt drumuri de pamant). Politia de frontiera va va opri foarte des. Sper ca sunt de folos informatiile si Drum Bun!

    post-4236-1295019154_thumb.jpg

  3. As vrea si eu sa ajung la Sebes weekend-ul asta, via Transalpina, insa cu masina. Ma intereseaza cam in ce stare se mai afla drumul si daca mai este plin de utilaje. Anul trecut, cand am fost cu motocicleta, portiunea de drum care traverseaza padurea din apropierea Obarsiei Lotrului era plina de noroi si sleauri adanci de la utilaje. Cei care ati parcurs de curand drumul credeti ca se pretaza la a fi facut cu un Logan?

  4. Salutare!

    E adevarat. Am fost plecat si nu am avut net. Imi place ideea, data si locatia, singura problema ar fi adaptarea la noul meu salariu de bugetar :crack: . Totusi cu un mic efort cred ca se poate. Prin urmare actualizam lista:

    1. Fox ( un motor,prefer cort dar e ok si la hotel )

    2. Alpar, un moto, cu sau fara sotie (depinde de distanta). data in principiu e ok.

    3. Dan - 2 pers pt. data de 17

    4. Bogdan - in principiu...........1 moto , 1 persoana (am scris in principiu ca poate vin cu rolele, dar vin)

    5. Stefan - si eu in principiu, daca nu intervine ceva pana atunci. 1 motor, 1 pers, 1 cort.

    6. Mishu + sotia, in principiu la cort, 17 septembrie.

  5. S-a pus problema de Corbu cu gasca vesela pentru ca cineva dintre noi a adus vorba la arc. Nu am stiut ca e vorba de elita elitelor in ale motociclismului si nici ca e o intrunire exclusivista si am cazut in capcana. Va asigur ca inteniile mele au fost bune. E totusi mai bine asa pentru ca riscam sa ne trezim pe acolo ca nuca in perete si ar fi fost si mai neplacut.

    Deci, Baross, eu sunt pentru Vadu pe 17. Altcineva?

  6. Chiar crezi ca am nevoie sa ma bagi tu in seama? Te consideri prea important. Ai prea multi aplaudaci si cred ca ti s-a urcat la cap. Personal te consider doar un mascarici si chiar nu imi doresc sa te cunosc. Deja ti-am acordat prea multa atentie. Sa ai o viata frumoasa!

×
×
  • Creează nouă...