Sari la conținut

Sasssha

EX+
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Sasssha

  1. va luatzi shi de aia cu bilet ... ! daca intzelegi ce vreau sa zici .. .cat despre o RATB stai linishtit ca am mers cu RATB cand aveam shi moto, nu e o rushine
  2. bah ashtia care nu avetzi nici o legatura cu moga sau accidentul ... statzi in plm pe mess !! sau eventual pe site-ul asta shi incercatzi sa facetzi cate mai multe pagini de aberatzii ... felicitari atzi ajuns la pagina 40 ! hai alte comenturi la ce am zis ... CAINILOR ... dau odata din picior shi latratzi totzi in cor !
  3. ba terminatziva in plm cu bautura ca nu shtitzi voi cum sta treaba ! Moga avea motoreta de sambata !! (duminica la ora 13:00 s-a produs accidentul) shi da frate ..am greshit ! Am greshit ca i-am dat motoreta ... dar dupa 2 ore de rugamintzi shi fiind prieten nu am pus raul in fatza ... m-am gandit ca pleaca la disco cu ea .. o ia pe una sa o traga shi imi aduce a 2-a zi moto! m-am riscat aiurea .. nu vroiam sa se supere sa zica ca sunt aiurea shi chitros! Poison ai grija cum vorbeshti , nu ne cunoashtem shi nici nu tzi-ai dori ! atat itzi zic .. o sa se faca moga bine shi o sa posteze adevarul pur pe forum ... acum nu faci decat sa te bagi aiurea in seama! cu dorintzele tale de (cuvant urat) . "unu e paralizat shi unu nush mai ce draq zici" dute in plm la bagdazar sa vezi ca a ieshit din coma , au decurs bine ambele operatzii shi ca starea este buna! eshti exact ca ala care a afla ca era shi o fata ... de fapt a itnzeles ca fata era pe motto pe spate shi zicea " vaaai itzi dai seama ca o sa ramana fata cu julituri shi se vede aiurea " exact asha eshti tu .. unu zici alcool ... tu dai vina pe mine ca eram amandoi betzi pishatzi shi aruncam cheia de la unu la altu! marele biker te-ai gasit cu A in permis shi cu injuraturi pe forum . hai marsh la handel shi tu Dimitris daca tot ai ceva de zis pe forum citeshte fiecare comment inainte sa vb aiurea ... am zis Suzuki 2008 pt ca unu zicea ca e 2007 shi ca e pacat de el! cat despre comentu cu lumina aprinsa sau stinsa cum ziceau ca e ... imposibil ... cand porneshte motoreta se aprinde automat faza scurta! pt ashtia mancatori de (cuvant urat) vedetzi la programu de vizita la bagdazar e la 20:15-2100 in fiecare zi ...
  4. terente daca nu shtii cum sta treaba mai taci draq ! nu am de gand sa ma cert shi nici sa itzi dau tzie explicatzii ! pt fuzzy ... eu nu eram pe motto ... poate era mai bine daca eram eu in fatza ... fiecare conduce in stilul lui ... motoreta asta avea 10135 km shi nu avea nici o zgarietura ...99% facutzi de mine! nu facetzi decat sa criticatzi ca de altceva nu suntetzi in stare !
  5. fratzilor ... forumul asta e pt a afla ce s-a intamplat shi care este starea motociclistului! nu mai comentatzi aiurea shi va datzi cu parerea ! suntetzi mai rau decat nishte barfitoare shi va mai consideratzi adevaratzi bikeri ! eu sunt proprietarul motocicletei Suzuki GSX- 750R 2008 ! in caz ca va intereseaza ... ca totushi pt asta e acest topic ... Moga a termiant cu bine cea de a 2-a operatzie la coloana (prima a fost la cap) Mai terminatzi cu bautura shi viteza excesiva shi alte prostii !! ma mir ca nu a zis nici un "biker" ca era Moga pe o roata ... ca incepeatzi totzi sa umflatzi sa spunetzi ca daca ii trebuie fitze asta se intampla! mai intai venitzi la Bagdazar daca va intereseaza de starea lui apoi sa comentatzi shi criticatzi !
×
×
  • Creează nouă...