Sari la conținut

IncercSaRamanAnonim

EX+
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de IncercSaRamanAnonim

  1. H3llrider de unde ai tu informatiile astea ? Pasagerul a iesit din spital vinerea trecuta, m-am intalnit cu el, chiar trebuia sa ma duc sa-l iau de acolo. Iar pe moga l-am vazut ieri, nu este paralizat de la gat in jos, a deschis ochii, ne intelege, chiar vorbeste din cand in cand, scoate limba la noi, zambeste ... Deci e bine, te rog nu mai abera ... Pasagerul, chiar injura doctorii, pentru ca el delira rau in momentele alea, dansa pe masa, canta etc.
  2. Eu nu am fost la fata locului cand s-a intamplat, dar din cate vad in poze, fata a iesit prea mult sa se asigure. Cunosc si eu intersectia, totusi un motor la viteza aia pe putin il auzi daca nu il vezi. Si poti sa te asiguri prin geamurile masinilor parcate. Hai sa fim seriosi si eu conduc masina zi de zi in Bucuresti, majoritatea intersectiilor au vizibilitatea blocata de idiotii care parcheaza aiurea, asta nu inseamna ca lovesc cate un motociclist la fiecare intersectie. Apropo, nu sunt orb, stiu foarte bine cine este vinovat deoarece cunosc legea. Dar nu poti sa pui toata vina asupra lui Moga(eu cel putin nu pot). El este vinovat intr-advar ca s-a suit pe motor fara permis, nu avea casa si conducea cu viteza excesiva, dar totusi drumul era cu prioritate. In mod normal daca avea carnet si conducea tot la fel de repede si fara casca, pica fata care nu a cedat trecerea vinovata. Oricum situatia nu se schimba cu nimic daca ne tot certam.
  3. Salut ! Eu sunt tot un prieten de-al lui Moga si dupa ce am citit toate cele 40 si ceva de pagini m-am gandit sa-mi fac cont sa-mi postez si eu parerea. Din pacate ca prieten apropiat imi este greu sa recunosc ca el poarta cea mai mare parte din vina, dar nici fata care a intrat in intersectie nu poate fi exonerata. Majoritatea celor care posteaza au uitat de solidaritate si din diferite motive sunt de acord cu ce s-a intamplat, dar nimeni nu se gandeste ca toata lumea greseste, mai mult sau mai putin. Moga este un baiat bun si a ajutat mereu multa lume, de asta prietenii ii iau apararea, este ceva normal. Va luati toti de cei care l-au sustinut pe Moga in acest topic doar pentru simplul fapt ca sunt mai putin obiectivi ca voi. Asta e acum, nu e nici primul, nici ultimul care va patii asa ceva. Ii doresc sanatate multa ! P.S. Sa nu mai existe dubii, Moga nu a fost deloc baut. Dimineata m-am intalnit cu el si era in perfecta stare. L.E. Pasagerul este okay, a fost externat acum 2-3 zile. Moga este si el bine, doar ca mai trebuie sa stea la terapie intensiva o saptamana sau doua si il muta la salon normal. Cam asta se stie pana acum.
×
×
  • Creează nouă...